امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
یوتاب خونه منو ندیدی پس افتضاح
چه خوب پسرت سینه خیز میره یادته دختر من چه زود خزید و سینه خیز رفت اما تا چند بار غلتیدن پشت هم رو یاد کرفت دیگه سینه خیز نرفت Sad الان خونه رو با غلت زدن طی میکنه تنبل
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایشونم یه مسیری رو میره بعد خسته میشه یهو چندتا غلت میزنه که زورتر برسه  Tongue

اقا امروز خواستیم دو ساعتی پسری رو بذاریمش خونه م ش خونه رو درست کنیم و من یکم کارامو کنم تند تند خ ش اومد ساعت ۱بردش و خندون رفت, ساعت ۱:۰۵ زنگ زد که قیامت کرده صداشو میشنیدم, حالا کوچه بغلین خوبه, نفهمیدم چجوری مانتو پوشیدم دویدم دیدم بچم چشما و دماغش سرخ انقدر گریه کرده نفسش بالا نمیومد, تا حالا اینجوری ندیده بودمش اشکم در اومد به خدا, تا منو دید نمیدونین چجوری پرید بغلم م ش میگفت تا اومده دو دقیقه همه جارو نگاه کرده یهو زده زیر گریه بچم نفسش بالا نمیومدا, مردم براش, دیگه همونجوری اوردمش خونه, همسرم میگه اومد قلمرو خودش خوب شد, 
خیلی نگران این رفتارش شدم, البته اشتباه من بود باید خودم یا همسرم میبردیمش یه ربعی مینشستیم اونجا بعد میومدیم, یه ماهی هم بود به خاطر علایم داشتن خ ش نرفته بود اونجا بچم تا نیم ساعت دل دل میزد
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مامانا
من به دخترم یه شیشه پدی لاکت دادم و تموم شده.باید بازم ادامه بدم؟شما چند تا مصرف کردین؟
پ ن:چقد من این پدی لاکت رو دوست دارمSmile
  • (کژال)، 2015، atefehjjjjjjj، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب دختر من که قیامت میکنه تازه تو بغل من اگه یهو برم خونه کسی دیگه گریش بند نمیاد
میتو جون من تا پایان چهارماهگی دکترش گفت بده و دادم

درستش تا پایان سه ماهه اما من یه ماه با موافقت دکتر بیشتر دادم
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
نونا حونم دلم میخواد لااقل خونه م ش یکی دو ساعت رو بمونه,  راهکاری به نظرت میرسه؟
  • 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ک هستین
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ببین قبلش باید باهاش بری بعد آمادگی ایجاد کنی هی بگی داریم میریم مهمونی ، میشناسیشون مامان بزرگت عمت قبلا دیدیشون اینقدر بگی بگی تا دید الم شنگه نکنه بعد نیم ساعت پاشی بیایی فکر کنم بمونه
البته من تا حالا امتحان نکردم.

بذارمش و بیام

راستش دلشم ندارم Sad نمیدونم چجوری میخوام برگردم سرکار
اصلا از فکر اینکه بسپرمش به یکی خودمم نباشم حالم بد میشه Sad

ولی شما که خونه مادرشوهرته عالیه عادتش بده کم کم
اول برو خودت یه ساعت بشین بعد هر دفعه کم و کمتر بشین
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره باید همینکارو کنم, خ ش اومد خوب بودا, بعد یه سر همی قرمز داره تنش مردم روی باسنش لبخند داره با چشمای قلب سفید, خ ش هم ذوق که اخ جون تیپ ولنتاینی زده ببرمش کلی عکس و استوری بگیرم ازش,  بعد پرید بغلش کلی خندید و اون میگفت بریم ددر اینم به در هی نگاه میکرد بچم, یعنی باهاشون خوبه نیشناسه اما به قول همسرم اینجا عین قلمروعه براش
حالا تصمیم گرفتم هفته اول اسفند ببرمش اتاق خودش بخوابه دیگه خودمم میخوابم پیشش هی خورد خوردم سعی میکنم ببرمش خونه م ش, اخه لعنتی واسه کروناست که نمیبریم میترسیم به خدا 
بترکی کرونا
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه نزدیکن مادرشوهرت اینام بنظر آدمایین که رعایت میکنن نگران نباش عزیزم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره بنده خدا ها رعایت میکنن خیلی 
امیدوارم درست بشه همه سعیمو میکنم  Tongue
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر