امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها من یه مشکلی که با دکتر پسرم دارم اینه که بچه مریض رو ویزیت نمیکنه. پدر و مادر باید برن. شرح حال بدن و نسخه بگیرن.
دیروز هم همسرم تماس گرفت تلفنی گفتن استا میتونیم بدیم فقط و اگر سرفه هاش شدید شد ببریم بیمارستان آتیه یا نیکان.
البته پسر من کوچیکتره و مثلا سرچ کردم دیفین هیدرامین که لیانه جان داده رو نمیتونه بخوره.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۶، ۰۲:۲۹ عصر)liyane نوشته است: ترگل جان ناراحت شدم واسه دختراتون
پسر من وقتي مبتلا شد يه شب خيلي سخت رو گذروند
خيلي خوب شد كه دكتر رفتيد
ما هم از همسرم گرفته بوديم و شمال خودشو نشون داد
منتها من بچمو فرداش كه اووردم تهران بردم دكتر
بايد بچه رو دكتر برد چون وقتي معاينه شد گفت فقط گلوش التهاب داره واسه همينم دوست نداره چيزي بخوره و بهم ديفن هيدرامين داد گفت يك و نيم سي سي صبح يك و نيم سي سي شب
استامينوفن رو هم گفت كاري نداشته باش تب داره يا نداره هر ٨ ساعت بهش بده و اين داروها رو تا دو روز مصرف كنه
ای بابا لیانه جون طفلی پسرت نمیدونستم  Sad

کژال دکتر امیدوار ویزیت نمیکنه؟
البته کار خوبی میکنه در کل که ویزیت انلاین یا تلفنی میکنه اما میخوام بدونم فقط کرونا یا کلا هیچ بچه مریضی رو ویزیت نمیکنه؟!!!! آخه اونطوری عجیبه
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لیانه جون نمیدونستم پسرت مبتلا شده Sad
دخترم بیحاله. الان هم کوریزان و سیتریزین و استا داره که همشون هم خواب آورن. طفلک اصلا چشمهاش باز نمیشه.
اون دختر کوچولوترم انشالله نگیره. ولی خوب بعیده Sad
کژال جون پسر شمام؟؟ ای بابا Sad
من همش حرصم میگیره که اگه واکسن نمیزدیم شاید هیچ اتفاقی نمیفتاد.
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسي نونا جان
انشالله زود بگذره كژال جان
ترگل جون دقيقا پنجشنبه ي گذشته با تب شروع شد و تبي كه روي ٣٨ درجه قفل شده بود با شربت بروفن اومد پايين و اون شب خيلي گريه كرد و بي قرار بود هميشه توي ماشين خوب شير ميخورد ديگه توي ماشينم نميخورد نگو گلوش التهاب داشت
خلاصه نگم براتون كه اون شب كذايي بچم اشك ميريخت منم باهاش زار ميزدم جوري كه درد خودم يادم ميرفت
بچه ها خيلي مراظب باشيد البته بيشتر همسراتون مواظب باشن چون ماها كه خونه ايم اونا بيرونن و ميگيرن ميدن به ما
من جوري استخوناي پام درد ميكرد كه حس ميكردم پاهام شكسته
شوهرم ميخواست ماساژ بده كه اروم بشه دردم ميگفتم اثر نداره مشت بزن شايد بهتر بشم...
خلاصه گذشت ولي بي حالي و ضعف همچنان هست

اتفاقا بهتر كه همش ميخوابن ترگل جان توي خواب كمتر اذيت ميشن و گذروندن اين دوران راحت تره براشون
  • (کژال)، 2015، Celin، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان اینهمه دکتر. دکترتو عوض کن یه دکتر درست و حسابی که وقت بذاره پیدا کن... اگه دکتریه که فقط چکاپ روتین و تکامل رو انجام میده که اینو بهداشت رایگان انجام میده یه استاندارد مشخص هم داره هیچ پیچیدگی نداره، چرا پول ویزیت بدی؟
حالا از نظر من متخصص اطفال باید وقت برای موارد اورژانس زیاد داشته باشه چون بچه اس، پدر و مادرا خیلیاشون بی تجربه ان، چطور باید شرح حال درست بفهمن؟ دکتره که باید ویزیت کنه و اگه لازمه ارجاع بده... تازه بزرگسال هم باید دکتر وقت بذاره معاینه کنه، چه برسه نوزاد و کودک...... واقعا این چه مدل ویزیت کردنه آخه؟ چجوری این پولا از گلوشون پایین میره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Celin، liyane، Nedaa28، nona، Sisi، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان ان شاالله دختر کوچولوت زود خوب بشه.احتمالا داره دختر دیگه ات بدون علامت باشه و یا خفیف ناراحت نباش  Heart
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جونم کژال جان ان شاالله بچه هاتون زود و راحت رد کنن الهی خیلی طفلی هستن بچه ها وقتی مریض میشن
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آخی لیانه جان طفلی چقدر اذیت شده سخته هم مادر مریض باشه هم بچه خیلی مراقب خودتون باشید Heart
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من هم پارسال میخوایتم پسرمو واسه ویزیتهای دوره ای ببرم پیش دکتر امیدوار. که دقیقا گفتن بچه مریض ویزیت نمیکنه. مادر پدر باید شرح حال بدن. واقعا عجیبه. شنیدم که دکتر امبدوار دکتر خیلی خوبیه ولی چه فایده که تو موارد اورژانسی معاینه نمیکنه. پسر من که مبتلا شده بود برده بودم پیش بهنام مقدادی. با اینکه کلا سر دادن داروهای اضافه رشد و اینا خیلی ازش دل خوشی ندارم و دیگه پیشش نمیریم ولی خداییش تا توی حلق بچه رو هم تو اون حال چک کرد. واقعا تو دلم تحسینش کردم.
  • (کژال)، 2015، Celin، liyane، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عجیبه یعنی چی بچه مریض ویزیت نمیکنه این چه مدلشه!!! من گفتم شاید الان تو پیک ششم که پیک بچه هاست کفته تا جای ممکن انلاین ویزیت میکنم چون مطبش شلوغه ولی اینکه کلا ویزیت نمیکنه نشنیدم و ندیدم این مدلی والا
  • (کژال)، 2015، Celin، liyane، Nedaa28، Rose، Sisi، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان