موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
اعتبار:
7,886
بچه ها من یه مشکلی که با دکتر پسرم دارم اینه که بچه مریض رو ویزیت نمیکنه. پدر و مادر باید برن. شرح حال بدن و نسخه بگیرن.
دیروز هم همسرم تماس گرفت تلفنی گفتن استا میتونیم بدیم فقط و اگر سرفه هاش شدید شد ببریم بیمارستان آتیه یا نیکان.
البته پسر من کوچیکتره و مثلا سرچ کردم دیفین هیدرامین که لیانه جان داده رو نمیتونه بخوره.
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
مرسي نونا جان
انشالله زود بگذره كژال جان
ترگل جون دقيقا پنجشنبه ي گذشته با تب شروع شد و تبي كه روي ٣٨ درجه قفل شده بود با شربت بروفن اومد پايين و اون شب خيلي گريه كرد و بي قرار بود هميشه توي ماشين خوب شير ميخورد ديگه توي ماشينم نميخورد نگو گلوش التهاب داشت
خلاصه نگم براتون كه اون شب كذايي بچم اشك ميريخت منم باهاش زار ميزدم جوري كه درد خودم يادم ميرفت
بچه ها خيلي مراظب باشيد البته بيشتر همسراتون مواظب باشن چون ماها كه خونه ايم اونا بيرونن و ميگيرن ميدن به ما
من جوري استخوناي پام درد ميكرد كه حس ميكردم پاهام شكسته
شوهرم ميخواست ماساژ بده كه اروم بشه دردم ميگفتم اثر نداره مشت بزن شايد بهتر بشم...
خلاصه گذشت ولي بي حالي و ضعف همچنان هست
اتفاقا بهتر كه همش ميخوابن ترگل جان توي خواب كمتر اذيت ميشن و گذروندن اين دوران راحت تره براشون
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
کژال جان اینهمه دکتر. دکترتو عوض کن یه دکتر درست و حسابی که وقت بذاره پیدا کن... اگه دکتریه که فقط چکاپ روتین و تکامل رو انجام میده که اینو بهداشت رایگان انجام میده یه استاندارد مشخص هم داره هیچ پیچیدگی نداره، چرا پول ویزیت بدی؟
حالا از نظر من متخصص اطفال باید وقت برای موارد اورژانس زیاد داشته باشه چون بچه اس، پدر و مادرا خیلیاشون بی تجربه ان، چطور باید شرح حال درست بفهمن؟ دکتره که باید ویزیت کنه و اگه لازمه ارجاع بده... تازه بزرگسال هم باید دکتر وقت بذاره معاینه کنه، چه برسه نوزاد و کودک...... واقعا این چه مدل ویزیت کردنه آخه؟ چجوری این پولا از گلوشون پایین میره؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
ترگل جونم کژال جان ان شاالله بچه هاتون زود و راحت رد کنن الهی خیلی طفلی هستن بچه ها وقتی مریض میشن
فاطمه هستم
تشکر Received:
461 in 66 posts
تشکر Given: 130
اعتبار:
461
من هم پارسال میخوایتم پسرمو واسه ویزیتهای دوره ای ببرم پیش دکتر امیدوار. که دقیقا گفتن بچه مریض ویزیت نمیکنه. مادر پدر باید شرح حال بدن. واقعا عجیبه. شنیدم که دکتر امبدوار دکتر خیلی خوبیه ولی چه فایده که تو موارد اورژانسی معاینه نمیکنه. پسر من که مبتلا شده بود برده بودم پیش بهنام مقدادی. با اینکه کلا سر دادن داروهای اضافه رشد و اینا خیلی ازش دل خوشی ندارم و دیگه پیشش نمیریم ولی خداییش تا توی حلق بچه رو هم تو اون حال چک کرد. واقعا تو دلم تحسینش کردم.
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
عجیبه یعنی چی بچه مریض ویزیت نمیکنه این چه مدلشه!!! من گفتم شاید الان تو پیک ششم که پیک بچه هاست کفته تا جای ممکن انلاین ویزیت میکنم چون مطبش شلوغه ولی اینکه کلا ویزیت نمیکنه نشنیدم و ندیدم این مدلی والا