امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
سحر جان پسرت چقدر با پدرش وقت میذاره؟
چون تن صدای مردا با ما متفاوته، شاید اگر کم پدرش رو ببینه و صدای پدرش رو بشنوه باعث ترس در بچه بشه که صدای متفاوت بشنوه... البته احتمالا به سن بچه هم بستگی داره که مثلا ما مدتها اگه کسی باهاش بلند حرف میزد یا می خندید یا عطسه و اینها می کرد می ترسید... ولی در کل اگه پدر بچه باهاش زیاد حرف بزنه و بچه صدای باباش رو زیاد بشنوه اتفاقا صدای مردانه براشون بمتره و احتمالا احساس آرامش بهشون میده...
شاید هم از مردی حادثه ی بدی به خاطر داره...

لیانه جون واقعیتش این داستان تا بچه نره مهد و برنگردی سر کار ادامه داره و این حسرت خوردنه هست...
می تونی یه ددلاین تعریف کنی و بگی مثلا الان هم بخاطر بچه هم کرونا، تا دو سال، 3 سال آینده اصلا به کار فکر نمی کنم... یا مثلا اگر شرایطش رو داری، پرستار حرفه ای یا خانواده ی مطمئن و حامی داری، مثلا تا 1 سال دیگه... و توی این مدت سعی کن به چیزایی که از دست دادی فکر نکنی... باور کن این حس باخت و اعصاب خردی رو خیلی از مادرا دارن... به قول سولماز برقگیر اون چند سال اول که همش درگیر یه چرخه ی تکراری شیر (غذا)، پی پی، خواب با بچه ی کوچیک هستیم، بهتره بدونیم که این روزها هم می گذره و تا آخر توی این چرخه ی اعصاب خرد کن نمی مونیم و بچه یکم بزرگتر بشه می تونیم به علایق خودمون هم برسیم... توی این روزها بهتره تمام تمرکزمون روی گذروندن این روزا باشه که فقط تموم شن و بدونیم که کار خیلی بزرگی داریم می کنیم و تو خونه بودن هیچی از ارزش های ما کم نمی کنه...

بن سای جان دقیقا همینطوره... حالا من از خیلیییی جنبه ها فکر می کنم الان و کلا کرونا زمان مناسبی برای بچه آوردن نیست (مگه اونهایی که مشکلات باروری و اینها داشتن و زمانشون از دست میره)...
اینکه اثر کرونا روی ژن مشخص نیست که چه تاثیرات ژنتیکی می تونه بذاره...
تاثیرات بعد از تولد که مثلا بخوام از خودمون مثال بزنم، پسرم توی حرف زدن یک مقدار از بچه هایی که رفت و آمد دارن و خیلی راحت توی فامیل چند تا بچه ی هم سن دارن یا از سن پایین مهد می رفتن یا خونه ی مامان بزرگاشون می موندن، عقب تره... چون مادر تنها نمی تونه جای تمام نبودن ها با بچه ارتباط بگیره... بچه به ارتباط با بچه ی فامیل، بچه ی همسایه، فامیل ها، بزرگ ها و کوچیک ها احتیاج داره و مادر تنها و کتاب و کار خونه نمی تونن جای همه ی این ارتباطات رو بگیرن... مسلما برای بچه های کوچیکتر تاثیرات دیگه ای هم داره که مطالعه نشده.. من خودم همیشه به گفتار درمان ها میگم خواهشا یه مطالعه در مورد فشاری که روی مادران بچه های زیر 3 سال توی این دوران ها هست انجام بدید... شما فقط میگید بچه 2 ساله باید جملات 2 کلمه ایش کامل شده باشه اما نمیگید توی کرونا چه بلایی سر خانواده ها اومد؟ چرا مطالعه نمی کنید که کرونا چیکار کرد؟ حالا ماها یه مدل، بچه های مدرسه ای و مادران این خانواده ها یه مدل دیگه که داغون شدن با آموزش های آنلاین... و کسی باز مطالعه نمی کنه که چه بر سر سواد بچه ها و روان مادرها اومده... یا مثلا باز فشارهای اقتصادی و کم شدن فروش که باعث شده مردا خشن تر شن و چه خشونت هایی که پشت درهای بسته به زنان و کودکان نشده... متاسفانه خیلی چیزا رو خیلیا تا برای خودشون اتفاق نیفته درک نمی کنن، بررسی نمی کنن.......
می خوای هر جا بری، ماسک وامونده هست... پسر من تقریبا 33 ماهش داره میشه، ولی هنوز نمی تونم ماسک براش بزنم... دائم باید حواسم باشه به کسی نزدیک نشه...
میخوای یه خرید بری نمی تونی بچه رو راحت ببری...
میخوای یه دکتر ببری ترس از بیماری بقیه یه طرف، کرونا یه طرف... ماشالله دکترا هم که دکون باز کردن هر چی شلوغتر، مغازه شون پراعتبارتر...
نمیتونی از مهد و پرستار راحت استفاده کنی...
حتی کمکی کار خونه راحت نمیشه گرفت....
از گرفتن غذای بیرون هم حتی دل نگرانی...
خانواده ها و حمایت ها خیلییییی کمتر از قبل از کروناست چون هر کس فکر اینه که خودش نگیره... و کلا یه جورایی ارتباطات رو ضعیف کرده.. اون اوایل هر کی کرونا می گرفت ملت یه پیشنهاد کمکی چیزی میدادن اما الان خبری از حتی احوالپرسی هم نیست...

خلاصه که حرفت حق بود بنسای جان...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Celin، liyane، mona70، nona، Sufii، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلین جان چقدر طول کشید تا درست شه؟ چندماهگیش؟

رزجان با پدرش خیلی خوبه خیلی وقت میزاره اتفاقا همش دوس داره از بغل منم بره بغل پدرش با اون بازی کنه
  • (کژال)، **ماهور**، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
درسته رز جان
پنجره رو باز ميكنم و ميگم واي خدا من الان توي خونه دارم چيكار ميكنم؟!
مخصوصا من كه بچه ريفلاكسي پيرمو دراوورده
فقط خداروشكر ميكنم كه كمك دارم وگرنه نميدونم چه بلايي سرم ميومد
اتفاقا زماني كه باردار بودم خانوم دكترم هربار كه ويزيت ميرفتم ميگفت تا دو سه سال قيد كارتو بزنيا شخصيت بچه ت توي اين دو سه سال رو فداي كار كردنت نكن
ولي خب دست خودم نيست
وقتي ويزيتورام بهم زنگ ميزنن براي سفارش و بهشون ميگم من فعلا سفارش نميدم ناخوداگاه ناراحت ميشم
شيردادن به پسرم انقد سخته كه جز خودم كسي نميتونه از پسش بربياد وگرنه ميتونستم برم سر بزنم به كار و زندگيم
ديگه چاره اي نيست بايد ساخت
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
مامانا
دختر من امروز بی حاله.همش می‌خوابه.شیر و جیشش مثل همیشه است ولی سرحال نیست.دیشب خواهرزاده م اینجا بود(۹سالشه) و امروز علائم داشته.ممکنه همین بی حالی دخترم نشونه ی امیکرون باشه؟خودم و پسرم هیچ علامتی نداریم.همسرمم چند روزه خونه نیست.
پ ن:یاد حرف رز افتادم که گفت خونوادگی باید بریم دکتر.Sad
  • (کژال)، **ماهور**، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
مینو‌جون ایشالا که نباشه ولی بله بی حالی میتونه از علائم باشه. و ممکنه فقط با همین خالت هم برطرف بشه، من جای شما باشم یه مشاوره تلفنی از دکتر لطفال میگیرم اول
سخر حان دختر من خونه دیگه بره ( هرکسی حتی اکه بارها رفته باشه) و آدم دیگه تو اون خونه ( نه خیابون و مغازه ها) ببینه میخواد اون ادم مادرم باشه یا هرکسی اگه با ذوق و‌شوق یهو جلوش طاهر بشن وحشتناک گریه میکنه
پوزیشن آرامشش اینطوره قبل از رسیدن به مقصد مدام میگم داریم میریم مهمونی ، بعد حتما باید سرش رو شونه من یا پدرش باشه اصلا نباید با صورت و رو به جلو وارد خونه جدید بشه
بعد همه میدونن کسی استقبال نمیاد من یا پدرش باهاش وارد میشیم آروم همه خونه رو نشونش میدیم بعد همونطور که سرش رو شونمونه آدما رو معرفی میکنیم همه هم فاصله یکی دو متری رو اول باهاش خفظ میکنن پنج دقیقه مه میگذره دیگه تمومه
کم کم بغل همه هم میره

مینو‌فقط اینکه اینقدر سریع خودشو نشون بده در عرض چند ساعت یکم عجیبه معمولا دیگه حداقل ۲۴ ساعت باید بگذره
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
سلام
من چرا وقت نمیکنم بیام اینجا و بخونم همه رو
فقط سوالامو و جوابارو میخونم شرمندم بخدا
میگم دکتر ب دخترم پدی لاکت و ی شربتی شبیه گریپ میکسچر داده اولش گریپ نیس یادم نی چیه اسمش دقیق
خودشم گفت دل ب دارو ها خوش نکن
خب حالا هر روز دارو ها رو بدم یا فقط وقتی درد داره؟
سوال دوم اینکه اون گریپ میکسچر رو گفت شب دو سی سی بده
با قطره چکون بخوام بدم هر ۲ میلی لیتر میشه دو سی سی؟ زیاد نیس؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۱/۲۸، ۱۲:۳۵ صبح)Bonsay نوشته است: نونا جون ما ۱۲ روز از دورمون گذشته
۱۰ روز پیش باید واکسن چهارماهگی پسرمو میزدیم که بخاطر قرنطینه نرفتیم
فردا میخوایم بریم
نمیدونم ولی اگه پسرم هنوز ویروس داشته باشه واکسنش با ویروس تداخل داره یا نه
نظر شما چیه؟
بن سای جون واکسن چهارماهگی رو بیشتر از ۱۴ روز دیگه عقب نمیندازن، اگر علامت نداشته باسه تزریق میکنن. نه تداخل تا جایی که میدونم نداره فقط تزریق واکسن آنفولانزا در صورت شک به کرونا انجام نمیشه ( نه اون آنفولانزایی که تو این واکسن پنج کانه هست)

عاطفه جان پدی لاکت هر روزه
اگر کلا دل درد داره گراپ میکسچر هم هر روزه، بستگی داره برای چه مشکلی گراپمیکسچر داده اگر مشکل دلدرد و نفخ دائمی نداره نه دلیل نداره روزانه بدی، من دخترم یه مدت دل درد خیلی بد داشت حدود یک ماه و نیم روزانه یک قاشق چایخوری طبق تجویز میدادم حدود یکی دوساعت قبل شروع درد. شما هم از دکترش بپرس چرا نپرسیدی چجوری بدی
سی سی همون میلی لیتره با قطره چکون ۲ میلی لیتر یا سی سی پر باید بکنی. نه زیاد نیست
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون اسم شربتش کاراوی میکسچر هست
اخه من از اول زایمان فقط چیزای گرمونه خوردم بخاطر دل درد دخترم
بعد هر وعده غذا عرق نعنا خوردم حالا چند روزه صورت دخترم چند تا دونه جوش کوچولو زده
عرق نعنامو ول کردم ولی ترکیبات این کاراوی میکسچر همون نعنا و زیره و این چیزاس
ن نپرسیدم از دکترش والا
ولی پدی لاکت رو صبح ب دخترم دادم چون دلش درد میکرد بهتر شد
چجوری متوجه میشی کی دردش شروع میشه که دو ساعت قبلش بدی؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه پدی لاکت مه هر روزه قطعش نکن اون که هیچی.
گرمی سردی من راستش اعتقادی ندارم بهش.
جوش کوچولو ممکنه از گرمای هوا و تعریق بچه باشه دمای خونه حتما مناسب حدود ۲۰-۲۳ درجه باشه بیشترش نمن. حموم هم مرتب هفته ای دیگه دو بار رو ختما ببر بعدشم لوسیون بزن
راستی ممکنه از بوسیدن صورت هم باشه کلا صورت بچه رو نذار کسی ببوسه نعایت خودت و باباش هرچند خیلی کوچولوئه درستش اینه شماها هم زیاد نبوسیدش .
ممکنه هم بی علت باشه دختر منم با وجود همه رعایتا کوچولو که بود چند باز صورتش دو دون کوچولو زد چند تا دلیلشم نفهمیدم بعد چند زوزم خوب شد.

درد دختر من درد کولیکی بود حدود ساعت ۷ تا ۷:۳۰ شب هر شب شروع میشد تا ۱۰-۱۱ ادامه داشت برای همین من حدود ۶ عصر گراپ رو میدادم عزیزم
  • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل جان حال دختراتون چطوره؟
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان