موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۱۱/۳۰، ۰۶:۰۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۱/۳۰، ۰۶:۰۹ عصر، توسط nona.)
چه زود قاطمه
چه خبره
بنظرم زود شروع کردی از ابتدای شش ماهگی یعنی ۵ ماه تمام و یک روز تازه باید شروع میکردی بهرحال مهم نیست الان بنظرم با پوره میوه سیب پخته گلابی اینا ادامه بده همون فرنی سرلاک اگه خواستی بدی برنج ولی ملا سرلاک خوب نبست چندان مخصوصا ایرانیا که شکر دارن خارجیام که بهرحال با مسافر میان دیگه
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
ایشالا ندا حون
کلا تو زود غذا دادن بنظرم بحز بحث مسکلات گوارشی اصلا بخث وزن گیری هم هست بچه با غذا اصلا وزن نمیگیره نسبت به شیر
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
بچههایی که خوب شیر رو میخورن رو چرا زودتر میخواهید کمکی بدید؟ جز دردسر برای مادر و بی میلی به شیر هیچ آوردهای نداره!
موضوعها: 0
تشکر Received:
1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
یوتاب جون نخود فرنگی فلفل دلمه..بعد اونایی که قرار بدی نوشتی ماکارونی نون رشته سوپی.رب گوجه خونگی میتونی بدی حالا بقیش تا ماه بعدی
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
بچه ها در مورد وزن گیری، کلا با افزایش سن، وزنگیری کم میشه، دلیلش این نیست که غذا افزایش وزنش کمتر از شیره، نه، بحث هورمون های رشد و بازسازی های عمیقیه که توی زیر یکسال اتفاق میفته و بچه بیشترین جهش رشدی رو داره...
دلیل خواب زیاد نوزاد یکیش همین ترمیم و رشد کردن بچه اس...
ترگل جان والا به نظر من بچه ها باهم فرق دارن و چیزی که من تجربه کردم این بوده که با شروع غذا ما یکم زندگیمون به حالت آدمیزادی برگشت... وگرنه با پسر کولیکی و ریفلاکسی که عدم تحمل لاکتوز داشت، و باید سر تایم ۵ تا ۱۰ دقیقه بهش شیر میدادم، ۲۰ دقیقه روی دوشم راهش می بردم، خیلی وقتا حتی باید توی خونه هم آغوشی می بستم که بالا نیاره و گریه نکنه و بهانه نگیره، شروع غذای کمکی دری بود از دروازه های بهشت... دردسر هم داشت ولی نه به اندازه ی شیر خوردن... پسر من ده ماهگی که ریفلاکسش تقریبا خوب شد، دیگه شیر می خواستم بدم، نمیشد جداش کنم... تا دو سالگی شاید روزانه ۵-۶ ساعت بهم وصل بود... فووووق العاده سخت بود برام و اذیت شدم... ولی اگه بچه غذاخور بشه یا بتونیم زودتر از شیر بگیریمشون، خیلی زودتر شرایط بهتر میشه...
ندا جون با تست ۳ روزه می تونی هر غذایی رو شروع کنی، اگر حساسیت داره که حتما با دکترش مشورت کن ولی آخرین تحقیقاتی که یه سری هم توی سایت گذاشتم، مواد غذایی حساسیت زا هر چه زودتر شروع بشن، احتمال کم شدن حساسیت بچه بیشتر میشه و توش مثلا اسم گندم، بادوم زمینی، توت فرنگی خیلی واضح توی ذهنم مونده چون برام فوق العاده عجیب بود..
بعد مثلا توی آماده سازی هم دقت کن مثلا برنج رو حتما حتما حداقل ۸ تا ۱۲ ساعت قبل استفاده بخیسون، بارها آبش رو عوض کن و بعد استفاده کن.... حتی از شب قبل خیس کنی امنتره... اصلا کته نکن و آبکش کن... آرد برنج و جوانه ها، سویق و اینها رو توی خونه با رعایت مسائل بهداشتی درست کن... خیلی وقتا حساسیت ها بخاطر آلودگی هاییه که وجود داره و ما متوجه نمیشیم...
سوپرفودها مثل کینوا و چیاسید معمولا حساسیت ندارن و در حجم کم هم فوق العاده مغذی ان، تست کن و وارد رژیمش کن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم