امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
اره واکسن ۶ماهگی هم عقب میفته.یک سالگی فرق داره فکرنکنم عقب بیوفته باز از دکتر بپرس
وای نونا وسط این همه کار و بچه داری.از الان خدا قوت
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، nona، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
والا بچه ها میخوام ایشالا خونه پدری رو بکوبم بسازم تو شهرستان چون قدیمی شده افتضاح مامانمم نمیره آپارتمان زندگی کنه بهیچ عنوان، همونجا رو میخوام دوبلکس بسازم هرجور حساب کردم نشد پول جور بشه، با همسرم صحبت کردم کفت هرطور خودم صلاح میدونم برای همین خونه اینجا رو میفروشیم احتمالا منطقه رو یکم حابجا میکنیم با همین متراژ میخریم پولی مه دستم میمونه خونه رو میسازم.

واقعا خودم فکر میکنم وحشت میکنم
مامانم راضی نمیشه هیچجوره ازونجا بلتثند بشه وگرنه میفروختیمش یه خونه شخصی کوچیکتر نوسازتر میخریدیم
  • (کژال)، 2015، Celin، Elhamgoli، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Sh96.shamim، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
اخی نونا جانم الهی که همه چی روبراه و خوب حلو میره, واقعا خدا قوت بهت عزیزم, پسری میموند جایی میومدم کمکت به خدا
  • 2015، Celin، liyane، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فدات یوتاب جونم قربونت بشم طفلک اسباب کشیا با همسرمه معمولا بخش عمدش
  • 2015، Celin، liyane، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدا نکنه عزیزم, خدا بهشون سلامتی بده, حالا اینور سال یا اونور؟
  • 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اونور
ولی خیلی زود مثلا آخر فروردین نهایت اوایل اردیبهشت
  • (کژال)، 2015، Celin، liyane، mona70، Nedaa28، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به سلامتی عزیزم, خونتون سمت سعادت بابده اگه اشتباه نکنم, قیمت کم نذاریا, الهی خوب بفروشی و خوبم بخری, سمت ما هم خوبه اب و هواش نزدیکیم بهتون, قیمتاش از سمت شما کمی پایینتره
  • 2015، Celin، liyane، mona70، Nedaa28، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره یوتابجون بین شهرک و سعادت آبادیم اتفاقا یوتاب یکی از گزینه های جابجاییمون پونک، جنت آباده همسایه میشیم Smile دخترمو بذارم پیشت، پسرتو بذار پیشم Smile
  • 2015، Celin، liyane، mona70، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون يه شركتايي هستن كه خودشون ميان بسته بندي ميكنن و باز ميكنن اصلا نگران نباش
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون به سلامتی
بیا خونه‌هامونو طاق بزنیم Big Grin
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان