۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۳۱ صبح
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
nona نوشته است:آره یوتابجون بین شهرک و سعادت آبادیم اتفاقا یوتاب یکی از گزینه های جابجاییمون پونک، جنت آباده همسایه میشیمواااای اره افرییین, اصلا بیا این سختمون روبروییمون سه تازه تموم شده دو واحدش اومدن ![]() ![]() صحرا جانم خداروهزار بار شکر که خوبین الان عزیزم, تو خیلی مامان قوی ای هستی, مراقب خودتن خیلی باش مهربووون جااانم ![]() ... نونا جاااانم افرین به فکری که کرذی, الهی که بهترین و خیر ترین اتفاقا برای خودتو خونواده قشنگت بیوفته, روزبه روز خوب تر و خوشحال کننده تر, هر کاری حتی چهارتا سرچ کوچولو هم از دست من اگه برمیاد بگو با این همه شلوغیت با جون دل انجام میدم عزیز دلم ![]() ![]() • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Sahraa71،
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۱:۲۳ عصر
فدای تو بشم یوتاب عزیز و مهربونم
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۲:۰۲ عصر
خدا نکنه عزیز دلم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۳:۲۵ عصر
سلام
بچه ها پسر من سه سال و ۴ ماهشه بعد چند وقتی هست هر روز میگه دلم درد میکنه البته این جریانو با پاش هم داریم بعد که بهش میگم دقیقا کجاش, دست بذار من ببینم, نمیگه من و باباش میگیم که الکی میگه که بهش توجه کنیم دو دقیقه بعد یادش میره یا وقتی سرگرم بازی میشه دقت کردم دیگه دل دردی در کار نیست. من خودم در این مواقع میگم بیا تا ماساژش بدم یکم که شکمشو میمالم میگم خوب شد میگه آره ولی میگم نکنه واقعا دل درد میگیره نکنه چیزیش شده ما نفهمیدیم؟ چیکار کنم ببرمش دکتر؟ دکترتم حتما سونو مینویسه. اصلا میشه همچین موردی که فقط دل درد گاه به گاهی داشتن؟
سلام مامانا من امروز پسرمو بردم تست پوستی
به تخم مرغ آلرژی خیلی شدید داره و به لبنیات و سیب زمینی هم واکنش نشون داد در حد کم حالا پنج شنبه باید برم پیش خود دکتر که بهم برنامه غذایی بده درد نداشت اصلا و هزینه اش ۲ میلیون شد مری جان به نظرم دقت کم چیزایی که میخوره حتی چند روز بنویس ببین کی میگه درد دارم ، پیش دکترش یه ویزیت بشه بد نیست
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۴:۳۷ عصر
نداجان اینکه میگی آلرژی داره یعنی چطور میشه؟پوستش دونه میزنه؟
فاطمه هستم
![]()
نه عزیزم واسه پسر من از یکماهگی مدفوع آبکی و خلطی بود و توش رگه خون دیدم
از دو ماهگی هم بعضی قسمتای بدنش قرمز و خشک شد مثل دور گردن ، ران پاها ، شکم که خیلی هم خودشو میخارونه با رژیمی که من گرفتم ۶۰ درصد بهتر شده پوستش ولی همچنان خیلی خشکه مدفوعشم کشدار بود گاهی وقتا که واسه سیب زمینی بوده احتمالا چون من میخوردم تا دیروز ولی دونه زدن هممیتونه علایم حساسیت باشه
۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۲:۵۷ صبح
(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۴:۴۱ عصر)Nedaa28 نوشته است: نه عزیزم واسه پسر من از یکماهگی مدفوع آبکی و خلطی بود و توش رگه خون دیدم ندا جان پسر منم الرژی داره یعنی قبل از شروع غذا دادن بهش باید تست بده؟
۱۴۰۰/۱۲/۴، ۰۳:۱۱ صبح
دختر منم آلرژی داره و شیرخشک خاص استفاده میکنه. البته فقط به پروتیین شیر گاوی بود آلرژیش و از دو ماهگی تحت نظر گوارش کودکان هست. اما برای کمکی فقط گفت همون تست سه روزه مواد غذایی رو داشته باشم. حتی برای برگردوندن لبنیات به غذای خودم هم هر ماده رو صبح یک روز و با مقدار کم شروع کنم و عکس العمل دخترم رو دقیق رصد کنم. فکر کنم برای آلرژیهای نه چندان شدید همینقدر کفایت کنه.
حالا باز ندا جان اطلاعات بیشتری اگه داری بگو. |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان