۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۷:۲۹ عصر
طفلی
یوتاب از بزرگتر چه خبر هنوز هیچی؟
گپ خانم های باردار
|
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۷:۲۹ عصر
طفلی
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۷:۵۵ عصر
یادم رفت بگم دو سه هفته پیش رفته پیش دکتر گفته بهش کسایی که مثل تو هیچ دلیلی برای سقط مکررش نیست باید ای وی اف بشن فقط, حالا طفلی گذاشته اونور سال بره دنبلش, گفته نه شوهرت نه خودت هیچ مشکلی ندارین
یوتاب من نمیدونستم آرین شبانه روزی هست. با این وجود وقت نمیده.
من اول بهمن زنگ زدم. بهم گفتن بعد عید زنگ بزن وقت بدیم بهت. برای یه سونو سینه ساده راستی یوتاب چه قدر خواهرشوهر داری ![]() خدا نگهشون داره
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۳۹ عصر
ایشالا با ivf دیگه جواب بگیره
آره دیگه حدود بیست درصد خانم ها بی دلیل مشکل دارند
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۴۸ عصر
اره کژال من اوایل بارداریم که هماتوم شدم ساعت ۱۲ رفتم اونجا, پس خیلی شلوغ تر شده اخر سالی
![]() ![]() ... قربونت نونا جونم, دعا کن براش جواب بگیره طفلی, خیلی ناراحتم براش
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۵۵ عصر
بچه ها من گیج شدم واسه دکتر برای سونو
![]() ![]() یکی از دوستام سونوگرافی رستاک رو پیشنهاد داد ولی میگه خیلی شلوغه، چه کنم؟ کمک... نکته دیگه اینگه دیروز بمن گفت هفته دوازده برو برای سل فری ولی من شنیدم زودتر انجام میشه...میخواستم هفته آخر عید که میشه هشت هفته برم که گفت اون موقع دی ان ای کمی تو خون هست....بعدشم که دوهفته تعطیله من در بهترین حالت بین هفته یازده و دوازده بتونم برم ![]() (۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۵۵ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من گیج شدم واسه دکتر برای سونو سوفی جان من سل فری نرفتم. کلا تا جایی که یادمه سل فری رو همه نمیرن. با تشخیص دکتر بعد از ان تی باید رفت اگر سمت غرب هستی من بیمارستان پیامبران میرفتم و راضی بودم. دکتر شهرزاد هاشمی. پریناتولوژ هست. خیلی دکتر ها نظر ایشون رو قبول دارن. بیمارستان پیامبران با خیلی بیمه ها هم قرارداد داره (۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۴۸ عصر)youtab نوشته است: اره کژال من اوایل بارداریم که هماتوم شدم ساعت ۱۲ رفتم اونجا, پس خیلی شلوغ تر شده اخر سالیآفرین یوتاب. خیلی دختر عاقلی هستی که تو این جامعه مردسالار با مادرشوهرت که سه تا دختر داره و یه پسر انقد خوب کنار اومدی. من اصلا حوصله ندارم.
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۹:۰۹ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۹:۰۹ عصر، توسط نسیمه جااان.)
کژال جون پس من که ۷ تا خواهرشوهر دارم چی بگم؟؟
![]()
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۹:۲۰ عصر
قربونت کژال جون
![]() منم سل فری نرفتم سوفی جون, لیانه جون یادمه رفت و نونا جونو راستش یادم نیست ![]() ایول نسیمه زدی رو دست من ![]() |