امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
طفلی
یوتاب از بزرگتر چه خبر هنوز هیچی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یادم رفت بگم دو سه هفته پیش رفته پیش دکتر گفته بهش کسایی که مثل تو هیچ دلیلی برای سقط مکررش نیست باید ای وی اف بشن فقط, حالا طفلی گذاشته اونور سال بره دنبلش, گفته نه شوهرت نه خودت هیچ مشکلی ندارین
  • 2015، mona70، nona، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب من نمیدونستم آرین شبانه روزی هست. با این وجود وقت نمیده.
من اول بهمن زنگ زدم. بهم گفتن بعد عید زنگ بزن وقت بدیم بهت. برای یه سونو سینه ساده

راستی یوتاب چه قدر خواهرشوهر داری Big Grin
خدا نگهشون داره
  • 2015، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ایشالا با ivf دیگه جواب بگیره
آره دیگه حدود بیست درصد خانم ها بی دلیل مشکل دارند
  • (کژال)، 2015، mona70، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره کژال من اوایل بارداریم که هماتوم شدم ساعت ۱۲ رفتم اونجا, پس خیلی شلوغ تر شده اخر سالی
Tongue اره سه تا دارم ولی برادر شوهرو جاری تعطییییییل Big Grin
...
قربونت نونا جونم, دعا کن براش جواب بگیره طفلی, خیلی ناراحتم براش
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من گیج شدم واسه دکتر برای سونو Undecided Undecided به خودشم پیام دادم جواب نداد...
یکی از دوستام سونوگرافی رستاک رو پیشنهاد داد ولی میگه خیلی شلوغه، چه کنم؟ کمک...
نکته دیگه اینگه دیروز بمن گفت هفته دوازده برو برای سل فری ولی من شنیدم زودتر انجام میشه...میخواستم هفته آخر عید که میشه هشت هفته برم که گفت اون موقع دی ان ای کمی تو خون هست....بعدشم که دوهفته تعطیله من در بهترین حالت بین هفته یازده و دوازده بتونم برم Sadشماها کی رفتین برای سل فری؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۵۵ عصر)Sufii نوشته است: بچه ها من گیج شدم واسه دکتر برای سونو Undecided Undecided به خودشم پیام دادم جواب نداد...
یکی از دوستام سونوگرافی رستاک رو پیشنهاد داد ولی میگه خیلی شلوغه، چه کنم؟ کمک...
نکته دیگه اینگه دیروز بمن گفت هفته دوازده برو برای سل فری ولی من شنیدم زودتر انجام میشه...میخواستم هفته آخر عید که میشه هشت هفته برم که گفت اون موقع دی ان ای کمی تو خون هست....بعدشم که دوهفته تعطیله من در بهترین حالت بین هفته یازده و دوازده بتونم برم Sadشماها کی رفتین برای سل فری؟

سوفی جان من سل فری نرفتم. کلا تا جایی که یادمه سل فری رو همه نمیرن. با تشخیص دکتر بعد از ان تی باید رفت
اگر سمت غرب هستی من بیمارستان پیامبران میرفتم و راضی بودم. دکتر شهرزاد هاشمی. پریناتولوژ هست. خیلی دکتر ها نظر ایشون رو قبول دارن. 
بیمارستان پیامبران با خیلی بیمه ها هم قرارداد داره

(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۸:۴۸ عصر)youtab نوشته است: اره کژال من اوایل بارداریم که هماتوم شدم ساعت ۱۲ رفتم اونجا, پس خیلی شلوغ تر شده اخر سالی
Tongue اره سه تا دارم ولی برادر شوهرو جاری تعطییییییل Big Grin
...
قربونت نونا جونم, دعا کن براش جواب بگیره طفلی, خیلی ناراحتم براش
آفرین یوتاب. خیلی دختر عاقلی هستی که تو این جامعه مردسالار با مادرشوهرت که سه تا دختر داره و یه پسر انقد خوب کنار اومدی. 
من اصلا حوصله ندارم.
  • 2015، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
کژال جون پس من که ۷ تا خواهرشوهر دارم چی بگم؟؟Smile
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • (کژال)، 2015، nona، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
مرسی کژال جان، سونو پیش این خانم دکتر میرفتی؟ من بخاطر سنم ترجیح میدم که سل فری بدم خیالم راحت باشه

(۱۴۰۰/۱۲/۳، ۰۹:۰۹ عصر)نسیمه جااان نوشته است: کژال جون پس من که ۷ تا خواهرشوهر دارم چی بگم
نسیمه جون ماشالله چجوری سروایو میکنی؟ Big Grin
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
قربونت کژال جون  Heart
منم سل فری نرفتم سوفی جون, لیانه جون یادمه رفت و نونا جونو راستش یادم نیست Heart
ایول نسیمه زدی رو دست من Big Grin
  • (کژال)، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان