امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
آقا من اومدم بگم امروز بلاخره دخترم مامان صدام کرد گفتم ذوقمو‌در میون بگذارم باشما. از صبح با ما ما های فاصله دار شروع کرد تا غروب دیگه کامل گفت Smile

کتایون جان الهی خب نشونه قشنگیه که تازه رو پاشه. بذار بزرگ بشه الان که برای بچه لیزر نمیکنن. بنظرم اکه دید نداره کاریش نکن خودش بزرگدشد دوست داشت انجام میده

سرم افتضاح شلوغه فک کنم این هفته سک سک بزنم اینجا

خوب باشید همگی Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، liyane، mahtakhanoum، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Seti69، Sh96.shamim، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون مباااارکه
چه حس خوبیه منم واقعا ذوق شنیدن مامان گفتن دخترمو دارم
  • (کژال)، 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها پسر من خیلی وقته ماما میگه. یعنی من توهم میزنم؟؟
البته اینم بگم بسیااار تو حرکت تنبله و فقط روی مهارت سخنرانیش تمرین میکنه Big Grin
  • 2015، liyane، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نه کژال اصولا از حدود ۷ ماهگی به بعد آواهای نسبتا با معنا میگن و هجاهای تکراری مثل دد ب ب و م م ما ما و ابنطوریا. اما اینکه واضح بهت رو کنن و صدات کنن بعید میدونم زودتر از همین نه ماهگی باشه . امروز صدا کردنش اینطور بود که من پشت کامپیوترم بودم دخترم بغل باباش دستشو به سمتم از دور دراز کرده بود میگفت ماما ماما یعنی بیا بغلم کن

حالا شایدم مامانای دیگه بچه هاشون زودتر گفتن نمیدونم. Smile
  • (کژال)، 2015، liyane، Mari90، mona70، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
چه حس قشنگی
بمونید واسه هم همیشه

Heart
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
حس قشنگیه
من دقیق یادم نیست پسرم چند ماهگی حرف زد حدودی میدونم همون ۹ ماهگی اولین کلمه را گفت بعد دیگه پیشرفتی نداشت تا حدود دو سالگی بعد یهو جهش داشت ماشالا Smile
ولی دقیق یادمه ۵ ماهگی به اسمش واکنش نشون داد و اسمشو صدا زدم برگشت این صحنه را هیچ وقت یادم نمیره
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عزیزم مبارکه نونا جون خیلی حس قشنگیه   Heart 
من پسرم اولین کلمه ای ک گفت عکس بود  Big Grin
نه مامان نه بابا 
اینقدر ک من ازش عکس میگرفتم حدودای 9 ماهگی بود ی سری عکساش برا جشن دندونیش ریسه زدم از 7 ماهگی مونده بود رو دیوار و گذاشته بودیم بمونه بعد هی نگاه اونا میکرد میگفت عکس Big Grin خیلی بامزه میگفت کلا ولی زود حرف زد ی سالگی 10 تا کلمه میگفت
  • (کژال)، 2015، liyane، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها دختر من سه ماهشه، هر وقت میرم خونه مادرشوهرم، اونا تو بغلشون مینشونن ( پشتشو تکیه میدن به خودشون), بنظرتون زود نیست؟ به کمرش فشار نمیاد؟
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کتایون جان من از یه ماهگی به بالش شیردهیش تکیه میدادمش نه زود نیست
مرسی بچه ها Smile
  • (کژال)، 2015، liyane، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون
به عنوان دکتر گروه، تحلیلت از کرونا تو نوروز چیه؟
معجزه ای اتفاق میفته؟ یا همچنان تو پیک میمونیم؟

راستی بچه ها ما دقیقا شنبه دو هفته پیش تستمون مثبت شد. من کی میتونم دز سوم بزنم؟
  • 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان