۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۲:۱۸ عصر
آرزو جون من دستمال مرطوب به صورت و دستش نمیزنم. فقط با آب تمیز میکنم. برای جاهایی هم که دسترسی ندارم پنبه رو خودم مرطوب میکنم و دست و صورتش رو پاک میکنم. تو یه ظرف کوچولو پنبه مرطوب میذارم و میذارم تو کولهشون.
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۲:۱۸ عصر
آرزو جون من دستمال مرطوب به صورت و دستش نمیزنم. فقط با آب تمیز میکنم. برای جاهایی هم که دسترسی ندارم پنبه رو خودم مرطوب میکنم و دست و صورتش رو پاک میکنم. تو یه ظرف کوچولو پنبه مرطوب میذارم و میذارم تو کولهشون.
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۱:۰۲ عصر
آرزو جان منم دستمال مرطوب به دست و صورتش نمیزنیم. میشورم.
اما قبل اینکه خودشو بشورم پماد دفعه قبل رو با دستمال مربوط پاک میکنم. چون با شستن نمیره دستمال مرطوب wee من خیلی راضیم. خیلی خوب پاک میکنه ولی معطره. دستمال مرطوب مولفیکس به اون خوبی تمیز تمیکنه اما به حاش بو نداره.
آرزو جان من اصلا اصلا تا حالا دستمال مرطوب برای پسرم استفاده نکردم... اینها اصلا ویروس رو تمیز نمی کنن که، آنتی باکتریال هستن! اصلا اصلا ایمن نیست که بخاطر پاک شدن از مثلا ویروس یا انگل و... ازشون استفاده کنیم...
صورت هم فکر نمی کنم ایمن باشن... نزنی بهتره به نظرم من قبل تولد پسرم ژل دست کودک گرفته بودم... از همون استفاده می کردم... ولی شاید 1-2 بار... بیشتر نیاز نشد و همیشه می شستم... همین الانم همینه... مگه بیرون باشیم و... که با الکل ضدعفونی کنم... شما هم بشوری با مایع دستشویی خیلی بهتره به نظرم... من دستمال مرطوب رو کلا چند بار مثلا برای رستوران و اینا استفاده می کردم که زیر زیرانداز رو تمیز می کردم که پسرمو می خوایم بذاریم کنارمون، میز و صندلیش تمیز باشه... بعدشم که کرونا اومد کلا کنسل شد و الکل دیگه به جای همه ی ضدعفونی کننده ها استفاده شد... البته همین الان هم با الکل تمیز کنم، مثلا چیز خوردنی بهش نمیدم، خودش هم دست به دهان و بینی و چشمش نمی زنه... کوچیکتر بود حتی با کرونا، باز شستشو رو ترجیح می دادم چون ظریفی می گفت هیچی جای شستشو رو نمی گیره... عاطفه مهمترین روشی که بفهمیم شیرمون کافیه، روند مناسب وزن گیری، پوشک خیس کردن به تعداد مناسب، پی پی کردن به تعداد مناسب هست... خواب هم به نظر من بچه با بچه فرق داره... الان کژال جان گفت پسرش 2 ماهگی 2 ساعت می خوابیده و به زور بلندش می کرده من فکم افتاد یعنی!! آهیییی عمییییق از ته وجودم در اومد...!! من پسرم سه ماه اول ماهی 1200 اضافه می کرد فکر کنم... (یعنی وزن گیری مناسب داشت و دکتر هم راضی بود)، ولی خواببببببش دهن ما رو سرویس کرد!!!! من یادمه حتی 7 ماهگی که من دیگه رفتم خودمو بکشم، دو ساعت که هیچی، 1 ساعت پیوسته نمی خوابید و نخوابیده بود!!! یعنی اینجور بگم هیچوقت نشد من بخوام برای شیر بیدارش کنم... هیچوقت فکر نکردم نکنه قندش بیفته چون همش خودش بیدار بود و تا 1 سالگی وقتی می خواست بیدار شه، من استرس شدید می گرفتم... شب که میشد میخواستم بمیرم تا صبح رو نبینم... تا 7 ماهگی توی خواب شبش یه ربع یا بیست دقیقه یکبار بیدار میشد!!!!!با اینکه دیگه از شیر شب گرفته شده بود ولی انگار بوی منم بهش می خورد قاطی می کرد... که من دیوونه شدم و انداختم گردن باباش که کم کم رو به بهبود رفت و تا 1 سالگی دیگه شبی 2-3 بار بیدار می شد فکر کنم... دو سالگی هم اکی شد و مگه مشکلی داشته باشه که بیدار بشه وگرنه کامل می خوابه... واقعا تا من تکون بخورم می دیدم بیدار شده و من یه نفس نکشیدم... برای همین به نظرم خواب بستگی به مشکلات و ذات بچه داره و اگه کم خواب باشه، شیر مناسب و کافی هم بخوره، باز می بینی که غرغر داره، گریه و بی قراری داره متاسفانه... ولی بچه نرمال باشه، احتمالا خواب هم استاندارد خوبیه.. ولی تا از اون روزها عبور نکنی، متوجه نمیشی که بچه ت راحت بوده یا سخت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، Arezoo1984، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، youtab،
رز البته پسر من 5_6 هفته زود به دنیا اومده بود. هنوز تو فاز شکم مامانش بود. ولی اره یادمه باید کف پاهاشو با پنبه نم دار میکردم که بیدار بشه شیر بخوره
بچه ها یوتاب چند روزه نیمده تو سایت. ازش خبر دارین؟ انشالله که خوب باشه حالش ![]() • 2015، atefehjjjjjjj، mona70، Nedaa28، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۱:۵۷ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۱:۵۱ عصر)(کژال) نوشته است: رز البته پسر من 5_6 هفته زود به دنیا اومده بود. هنوز تو فاز شکم مامانش بود. ولی اره یادمه باید کف پاهاشو با پنبه نم دار میکردم که بیدار بشه شیر بخوره هر دلیلی داشته خیلی عالیه واقعا... بچه ی آروم یعنی مادرش آرومه، آرامش داره، بچه رشدش خوبه، تکامل و همه چیش خوبه و سر جاشه... بدخوابی دقیقا مثل دیوار کجیه که تا ثریا میره... بچه ی بد خواب رشدش چالش داره، غذاش چالش داره، سرگرم کردنش چالش داره... خدا رو شکر که خوابش خوب بوده واقعا ![]() ![]() پسر من اینقدر همیشه خسته بود که یکم می خواستم شیر بدم بهش فوری خوابش می برد خیلی وقتا باید کنار دهنش رو می مالیدم که بیدار شه بخوره... و تا وقتی سینه دهنش بود میشه گفت آروم بود... سینه رو می گرفتی یا بیدار می شد یا یه ربع بعد دوباره همون وضعیت تکرار میشد... البته ما ریفلاکس و عدم تحمل لاکتوز هم داشتیم که پسرم توی خواب آلودگی بهتر شیر می خورد... و چون خوابش کم بود خیلی وقتا بی حوصله و خواب آلود بود که با بغل و شیر فقط کنترل می شد... چه روزای بدی بود........................... اه حالم گرفته شد... منم دیروز داشتم می گفتم چرا یوتاب و ترگل نیستن پس که ترگل جان اومد، ولی یوتاب نه هنوز!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Targol، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۰۶ عصر
اره یوتاب با خ ش رفته سفر...جاش خالیه.
مونا جان من پسرم نگرفت پستونک رو وگرنه من خیلی اصرارکردم که بگیره.دخترمم نگرفت.
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۰۸ عصر
بن سای من پستونک میدم. تازه اندازه شما هم بهداشتو رعایت نمیکنم
![]() پستونکش بند داره و به جایی نمیخوره. فقط رختخواب و لباس خودش که تمیزه. البته من هروقت بخوام بزارم دهنش با آب جوشیده ولرم میشورم. بدون شوینده.که خاک یا پرز نداشته باشه. هفته ای دوبار سه شنبه و جمعه ها هم وسایلشو میجوشونم. پسر منم موقع خواب گاهی میخوره. گاهی هم با زبون هل میده بیرون. خوابش میبره هم میندازه بیرون خودش. کلا برنامه ای برای گرفتن پستونکش ندارم.چون بهش خیلی وابسته نیست. تفننی میک میزنه
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۵۵ عصر
عزيزم منم پستونك ميدم و خيلي راضيم از دادن پستونك
موقع خواب ، دندون دراووردن، دل درد واقعا باعث ارامشش ميشه بيشتر بچه هام بعد يه سني كه دوره ي دهانيشون تموم ميشه ديگه تمايل به خوردنش ندارن بعدم كلي روش وجود داره كه بخواي از پستونك بگيريشون مثل قيچي كردن سر پستونك درمجموع به نظرم نبايد همه چيزو ديگه از بچه دريغ كرد يه بچه پستونك دوست نداره اون بحثش جداست ولي يه بچه ممكنه تمايل به مكيدنش داشته باشه ما نبايد خيلي با اعصاب و روانش بازي كنيم و باعث ناراحتيش بشيم پستونكاي استاندارد هم مشكل خاصي براشون بوجود نمياره ![]() • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۱۹ عصر
من خیلی اصرار کردم پستونک بگیره ولی اصلا اصلا میک نزد
الان به عنوان اسباب بازی میدیم بهش فقط گازش میگیره پستونک چیز بدی نیست که بنسای جان من یک هفته شیر ساعت ۳ رو هی کشیدم عقب الان رسیده به ۴ یعنی ۱ تا ۴ فعلا میخوابه ، راستش چون پسرم آلرژی داره نمیخوام اذیتش کنم چون با شیر ارامش میگیره ، با دکتر زندیه هم مشورت کردم گفت الان به شیر نیاز داره کم کم فواصل زیاد کن تا ۱۱ ماهگی قطع بشه کلا
۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۳:۵۷ عصر
مرسی از همتون
حتما ک نباید قلوپ قلوپ صدا بده نه ؟ با مک زدنش شیر میاد ی سوال دیگه من دقیقا نمیدونم کولیک چیه ولی دکترش گفت کولیک داره اما گاز معده شدید داره و هربار خیلی اذیت میشه من خودم نفخ دارم و بعد هربار غذا عرق نعنا میخورم ک دخترم اذیت نشه این گاز معده برای بچه ها خطرناک نیست؟ آخه خیلی شدیده برای دخترم گریپ میکسچر تا حدودی آرومش میکنه فقط |