امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
نه بابا الهام جان کجا گرم می کنه...
بیشتر شبیه یخ خشک پاشیده میشه توی زندگی بعد از شانس خوب ماها صاف خورده توی رابطه، پوکونده همه چیزو...

از شوخی گذشته منم این حرفو شنیده بودم... ولی الان که تجربه کردم، فکر می کنم چون زن درگیر بارداری و سیسمونی و بچه و... میشده و پای یه بچه به زندگی باز میشده، بسازتر میشده... کمتر غر میزده، و با بچه سرش گرم میشده و دعوا و اینها کم میشده... یه جور موقعیت مناسب برای مرد... مرد هم که در هر شرایطی می تونه تمکین بخواد... پس زن له میشده و مرد از کلللط دغدغه آزاد میشده... و به نظرم این حرفو مردا ساختن و توی ذهن زنها هم کردن که بچه زندگی رو گرم می کنه...
ولی الان با داستان هایی که می خونم، می بینم خیلی از زندگیا ممکنه گرم شه، چون خانم که درگیر بچه اس، آقا هم میره سرش رو با خانمای دیگه گرم می کنه... اگه بدونی چقدر حتی توی زندگی دوستام دیدم که آقا با اومدن بچه از خونه فراری شده... صبح میره شب میاد... بودن خونه ی مامانش یا با دوستاش و قلیون کشیدن رو به خونه ترجیح میده... و این مدل یکم که بچه ها بزرگتر شن، خودش رو نشون میده و گند میزنه به بلوغ بچه ها... در واقع طلاق عاطفیه و دو طرف از هم بریدن و بخاطر منافعشونه که پیش هم زندگی می کنن، آشیانه خالی هم که پیش بیاد دیگه یا جدا میشن یا می فهمن اشتباه کردن و بهم نزدیک میشن.... البته حرفم خیلی بیشتره ولی خلاصه کردم... واقعا بچه وقتی باید بیاد که همه چیز زندگی مستحکم شده وگرنه مثل طوفان همه چیزو خراب می کنه... البته باز مقدار کمک هایی که طرفین دارن می تونه روی شدت خرابی تاثیر بذاره چه از نظر کمک توی بچه داری، چه کمک گرفتن از متخصص و مشاوره گرفتن و این مسائل...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی بچه ها. حالا باز میام از فواید شیرخشک براتون صحبت میکنم Big Grin
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال ب شیرخشک نیست من سر پسرمم خیلی طول کشید تا حسام برگرده 
تو همون اتاق عمل دستکاریت کردن    Big Grin
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مونا واقعا سخته عزیزم کرونا واقعا بدتر کرده وضعیت رو
حداقل نبود راحت میتونستیم هر روز بچه رو برداریم بدون نگرانی بیرون ببریم مادر هم یه بادی به سر و کلش میخورد خدایی این آخر هفته ها نرم بیرون قشنگ خل میشم
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها منو نزنید ولی من اگه یه بچه داشتم قطعا عید میرفتم مسافرت. یه مسافرت تپل. چون به نظرم اوضاع خیلی متفاوت از ماه‌های اول شده. الان اگه کسی رو داشتم که میتونستم رو کمک صد در صدش حساب کنم میرفتم.
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ترگل جون چرا بزنیم؟
اتفاقا به نظر منم اگر موقعیتش هست تا بچه هاتون نوپا نشدن، یه چند تا سفر برید همه تون... روحیه هاتون باز شه یکم... حالا نه اینکه عید رو بگم، کلی میگم... حتی اگه قبل عید می تونید توی این چند هفته یه جای تفریحی مثلا توی جنوب یا با هوای خوب برید خلوت تره، عید هم برید جایی که یکم کمکتون کنن و به کمکهاشون اعتماد دارید...
واقعا کرونا روح و روان و جسممون رو بهم ریخته...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Celin، mahtakhanoum، mona70، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بنسای جون با یه دونه که گفتم خودم و همسرم میرفتیم. با دوتا رو یه کمک میخوام. البته سن بچه تو کمتره و تو اون سن سخت‌تره.
رزجون یعنی اینا راه بیفتن مسافرت سخت‌تر میشه؟ ای بابا.
  • (کژال)، 2015، Celin، mona70، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نرسی بچه ها از راهنمایی بابت روتختی, نه بابا کژال نمیدونم چس میخواستم بنویسم رد از اب دراومده با این کیبورد جااانم Heart
...
وااای راست میگی نوناجونم؟ ای جاااااانم مبارکت باشه چه حس قشنگیه واقعا, الهی کلمات بیشتر ازش بشنوی و کیفشو کنی  Heart

(کژال) نوشته است:
بچه ها یوتاب چند روزه نیمده تو سایت. ازش خبر دارین؟ انشالله که خوب باشه حالش
عزیز دلم مرسی کژال جونم که به یادم بودی, ما شمالیم صبح راه میوفتیم به سمت تهران, فردا میبینمتون Big Grin Heart
  • (کژال)، Celin، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل اره راه بیفتن خیلی خیلی سخت میشه 
تا راه نمیرن و خوابشون بیشتزه مسافرت راحت تره 
بعد ک راه افتادن دیگه بنظرم بعد 3 سال خوبه مسافرت 
والا ما تصمیم داشتیم اردیبهشت تا من هنوز تو مرخصی ام ی سفر بریم و کمک هم نداریم خودمون
سفرای تک بچه ما قبل کرونا یکی 8 ماهگی بود یکی 1 سال و سه ماهگی
اون 8 ماهگی خیلی راحت تر بود 
دومی تازه عشق راه رفتن بود پوستمونو کند
  • (کژال)، 2015، Celin، Nedaa28، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
Rose نوشته است:منم دیروز داشتم می گفتم چرا یوتاب و ترگل نیستن پس که ترگل جان اومد، ولی یوتاب نه هنوز!
مرسی رز قشنگم  Heart
  • nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان