امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
کتایون جون کلا بالا رفتن دمای بدن در بارداری خوب نیست و برای همینه که سونا و حمام کردن با آب داغ ممنوعه
گذاشتن کیسه آب کرم در ناحیه شکم، پهلو، کمر و ران کلا ممنوعه. پا رو نمیدونم ولی به نظرم ریسک نکنی بهتره چون ممکنه حرارت بدنت بالا بره

بچه ها من توصیه میکنم هر کس بهتون چیزی گفت بگید ما فقط طبق نظر دکتر رفتار میکنیم. از همین اول برای دیگران جا بندازید که روی مسائل مربوط به بچه خیلی حساسید و به مرور برای دیگران هم جا میفته. ولی اگه اولش رو شل بگیرید بعدا سخته جلوی اظهار نظر بقیه رو بگیرید.
اشکال نداره بگذارید دیگران فکر کنند شما زیادی حساس و وسواسی هستید. این موجب میشه کمتر اظهار نظر کنند. به نظر من با خنده وشوخی هم نگید؛ قاطع و جدی بگید ولی محترمانه!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام مامانا شما لباس نوزادتون رو بعد از خرید شستین؟ اگه آره چجوری؟ با دست یا ماشین و چه پودری
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ستی جون حتما لباس نوزاد و کودک بعد از خرید باید شسته بشه! من با ماشین شستم با مایع کودک( خودم اکتیو و چیکو استفاده میکنم)
  • (کژال)، nona، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونوا و یوتاب اسم دکتر زنانتون رو میشه بگید؟ معصومه آقاحسینی؟
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
پائولا ممنون عزیزم
فقط با ماشین لباسشویی خودتون یا مینی واش؟ با چه برنامه‌ای
  • lili_61، Paula، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صوفی مرضیه آقا حسینی

ستی با ماشین خودمون شستم مایع مخصوص
برنامه هم گاهی با برنامه اباس نوزاد گاهیم برنامه عادی بعد اتمامش یه آبکشی مجدد هم میذارم
  • Paula، Seti69، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم با لباسشویی خودم شستم با پودر صابون مخصوص نوزاد
اما برنامه بیبیش دوساعت و نیم بود دیگه ۳۰ دقیقه مشورم یع دورن اضافه ابکشی و خشک میکنه
  • lili_61، Paula، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۰، ۱۲:۴۱ عصر)Seti69 نوشته است: سلام مامانا شما لباس نوزادتون رو بعد از خرید شستین؟ اگه آره چجوری؟ با دست یا ماشین و چه پودری

سلام عزیزم
هر لباسی که می خری باید شسته بشه چه بزرگسال چه کوچیک چون لباس ها حین برش و دوخت همه جا مالیده میشن و دست چندین نفر بهشون می خوره تا بسته بندی و اومدن توی مغازه...

با ماشین و مایع لباسشویی کودک
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، lili_61، Paula، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
دوستان شما هیچ کدوم تو دوران بارداری واکسن کرونا زدید؟
من الان تو اولویت واکسن هستم. البته هنوز به دکترم زنگ نزدم ازش بپرسم میتونم واکسن بزنم یا نه.
شما مطالعه ای داشتید؟
  • lili_61، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۱۱، ۰۲:۰۶ صبح)(کژال) نوشته است: دوستان شما هیچ کدوم تو دوران بارداری واکسن کرونا زدید؟
من الان تو اولویت واکسن هستم. البته هنوز به دکترم زنگ نزدم ازش بپرسم میتونم واکسن بزنم یا نه.
شما مطالعه ای داشتید؟

کژال من بتام اواخر دی مثبت شد واکسیناسیون درمان اواسط بهمن شزوع شد و از اوایل اسفند من میتونستم بزنم ولی نزذم
اوایل ک میگفتن باردارا و خانومای شیرده نزنن 
الان گویا سینوفارم گفتن عارضه ای نداشته ولی دکترم گفت نزن چون مطالعاتشون کامل نیست
ولی تو شیردهی فک میکنم سینوفارم رو بزنم دیگه خسته شدم واقعا
  • (کژال)، 2015، lili_61، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان