امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
(۱۴۰۰/۱۲/۷، ۰۳:۱۵ صبح)Nedaa28 نوشته است: بچه ها سیب و گلابی و موز رو چه جوری باید بخارپز کنم؟
آبکش بذارم رو قابلمه دیگه درش بسته نمیشه
شماها دستگاه دارین؟

ندا جان من از این سبدا گرفته بودم براش، ولی وقتی خواستم استفاده کنم، حس کردم فلزش خیلی قابل اعتماد نیستش... و وقتی بعدترها استفاده می کردم، مواد غذایی رو مستقیم روی اون نمیذاشتم که با فلز تماس نداشته باشه و توی ظرف های شیشه ای میذاشتم و کلا استفاده ی خاصی از اون سبده نکردم و حتی آبکش کوچولو داشتم توی قابلمه ی بزرگتر میذاشتم ولی واقعا دلم نیومد که هیچوقت ماده ی غذایی بذارم توش بپزه... همش حس می کردم آلومینیومشون بالاست!!! نمی دونم چرا!!!!... ولی همونطور که همیشه گفتم، همیشه از کنسرو کردن توی شیشه (مربا و سس مایونز و اینها که کوچولو هم هست)، راضی بودم و شیشه هم کلا همیشه کمترین واکنش رو با مواد غذایی داره و از بهترین مدل ظروف برای آشپزی محسوب میشه (البته منظورم شیشه های سرب دار (شیشه هایی که سنگینن و فکر کنم بهشون میگن کریستال چک و...) یا دارای مواد سنگین یا سمی و رنگی نیست و همین شیشه های ساده و پیرکس ها خوبن)

بعدتر میذاشتم کنار برنج یا یه ظرف کوچولو میذاشتم کنار خوراک و چیزی که می خواستم رو بخارپز می کردم ووو... توی فر هم خوب میشن و موادی مثل سیب زمینی، کلا پخته شدشون پرخاصیت تر و کم نشاسته تر از آب پز یا بخارپز و... هست... و من خیلی وقتا اینها رو با نمک می پزم اصلا... یه قابلمه که کفش رو نمک ریختم دارم برای همین کارهای پختنی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم عزیزم فکر کنم همون روش شیشه از همش راحت تر و بهتره
Heart
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام
امروز پسر من 6 ماهه شد و منم منتقل شدم به این تاپیک.
خیلی هیجان دارم. از وقتی باردار بودم منتظر این روزم.
دوستان دکترش گفت زوزی سه وعده غذا
یه وعدا فرنی یا حریره بادوم یا سرلاک
یه وعدا سوپ ماهیچه
یه وعدا آب سیب و هویج
الان سه تاشو با هم شروع کنم؟ یا یکی یکی؟
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اخی کژتل جون به سلامتی, بخور باشه الهی گل پسرت, ببین نه همه رو از اول نده باهم, دونه دونه هرکدومو سه روز بده اگرحساس نبود بعدی رو بده, مثلا پسر من به بادوم حساس بود و سرفه میکرد قطع کردم, همه چی باهم بدی متوجه نمیشی حساسیت خدایی نکرده اگر داشت به جیه 
بعد اب سیب و هویج خیلی قند داره ها مطمئنی گفته بدی, اخه معمولا میگن پوره شو بدیم که فیبرهم داره, باز میخوای اینو بپرس عزیزم
  • (کژال)، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جان. آره مطمئنم. خود دکتر برام نوشته
گفت هر روز یه وعده آبمیوه. 100 سی سی. آب سیب یا آب هویج
یوتاب جان با یه قاشق چایخوری شروع کنم حریره بادومو؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان به سلامتی عزیزم
اول با فرنی ساده شروع کن روز اول یه ق چایخوری از روز دوم هرروز یه قاشق اضافه کن تا سه روز ببین که حساسیت نداشت بعد برو سراغ حریره بادام.
پسر منم به بادام حساسیت داشت منم دو روز دادم و دیگه ندادم بهش.
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب پس اگه دکترت گفته درسته عزیز دلم, اره با یه قاشق مربا خوری, هرروزم یه قاشق اضافه کن بهش, میگن حریره برای اکثر بچه ها حسلسیت زاست حواست باشه
  • (کژال)، 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی بچه ها
فرنی با نشاسته؟ یا آرد برنج؟ شکر هم بزنم؟
  • 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
با ارد برنج, نه شکر نزن اصل, شکر و نمک ممنوعه برای بچه
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
100 سی سی آبمیوه چه خبره کژال
کلا آبمیوه دکتر من گفت زیر یکسال نه میوه بده
من اشتباه اول شنیده بودم آبمیوه دفعه دوم ازش پرسیدم دکتر ایمیوه چی بدم کفت کی کفته آبمیوه بدی

البته اگه دکترش گفته حتما یه چیزی هست دیگه ولی عموما آبمیوه زیر یک سال نهایت به اندازه ته فنجونه

یوتاب و فاطمه منم بادومو قطع کردم‌سرفه های دخترم قطع شد.
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان