امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
صنوبر جان پسر تپل یا معمولی؟
دختر من الان۵سالشه سایزش۴۵خوبه
ولی اگر میخوای تا سال بعد هم بپوشه۵۰بگیز
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
فاطمه جان ممنون نه تپل که اصلا نیست تاازه میخواد بشه ۵ سالش ولی خب چون هودیه احتمالا بمونه تا پاییز بعد بپوشه.
چه قیمتای خوبی داره مثلا هودیش ۹۹ تومن
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
والا صنوبر جان، من پسرم حدود ۳ ماه دیگه وارد ۳ میشه، تیشرت ۴۰ فیکس فیکس میشه براش و ۴۵ می پوشونم بهش... ۴۰ الان رکابی فقط به تنش میشه و ۴۵ آستین دار هم براش تنگه... کلا سایزها توی مدل های مختلف به بچه های مختلف متفاوته... هودی که مثال زدی نگرفتم ولی احتمالا آستین دار و بی آستین سایزبندیشون یکیه ها ولی توی تن بچه متفاوت قرار می گیره... نمی دونم واضح گفتم منظورم رو؟

واقعیتش من خودم که بچه کنارمه و لباساش کنارم بود و سایز زدم و سفارش دادم، با استرس بوده الان نمی دونم بگم چه سایزی بگیری که شرمنده نشم...

بخوام یه پیشنهاد بکنم، به نظرم همون پولی که میخوای بدی رو کارت هدیه بدی که با سلیقه و اندازه ی بچه بخرن، خیلی شاید بهتر باشه (از دید مادری میگم که قیمتا رو دیده شاخ درآورده میگم Smile) چون ممکنه رنگش به پوست بچه نخوره، ممکنه کوچیک و بزرگ شه و به فصل مناسبش نخوره، ممکنه به لباسای دیگه ش نخوره... کلا ریسکه به نظرم... اگر هم صمیمی هستی با مامانش، اندازه هاش رو بپرس و عکس مدل رو بفرست ببین کدوم رو دوست داره مثلا یا به لباسای دیگه ش میاد و...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
رز جون چون بچه‌ست و بیشتر برای کادو ذوق میکنه نه راستش صمیمی هم نیستم که بپرسم ممنونم بازم ازت
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۲:۰۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: رز جون چون بچه‌ست و بیشتر برای کادو ذوق میکنه نه راستش صمیمی هم نیستم که بپرسم ممنونم بازم ازت

پس بذار بچه هایی که بچه ی همسن این کوچولو دارن بیان ببینیم حدودا چه سایزی می پوشن، شما یه سایز بزرگتر بگیر مثلا...

یا مثلا عکس مادر و پسر رو که کنار هم دارن، بررسی کن ببین مثلا حدود قدش اینها چقدر میشه، ببینی چه سایزی مناسبتر میشه با توجه به راهنمای خود سایتشون...
من فکر کنم چون پسر بچه اس 50-55 یا حتی 60 (بعنوان یه سایز بزرگتر) اکی باشه...
آها راستی شاید از خودشون هم بپرسی بتونن راهنمایی کنن... چون فروش حضوری هم دارن و مسلط باید باشن بهرحال
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جان سایز ۱تا۲ سال میشه ۳۵...۲تا۳ سال میشه ۴۰....۳تا۴ سال میشه ۴۵....۴تا۵ سال میشه ۵۰...۵تا ۶سال میشه ۵۵.
اندازشو دقت کن مثلا نوشته سایز ۴۵ ولی سانتش زده طول تیشرت ۴۲ خب این یعنی کوچیکه ۴۰ نه ۴۵..متوجه شدی یا بیشتر توضیح بدم.شما ۵سال میخوای بگیری واسه سال دیگه همون ۵۵ بگیر سایز هودی و تیشرت قدش حتما ۵۵ تا ۵۸ باشه.
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جون ولی بنظر من 50 بگیر
55 خیلییییی بزرگه 
من پسرم امروز 4 سالش تموم شد 45 میپوشه 
فیت تنشه 
من برا عید اومدم مامان بازی در آرم گفتم 50 بگیرم ک سال بعدم بپوشه بچه توش گم شد Big Grin
حالا درسته لاغره ولی وزن و قدش تو بازه نرماله
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسیی رز جون و شمیم جون
شمیم جون نه خیلیی خوب توضیح دادی کاملا متوجه شدم منظورتو
  • Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام وقتتون بخیر
دخترم پاش قرمز شده
پماد زینک فیروز بعد هربار پی پی کردنش میزنم فرقی نکرده
پماد چی بزنم؟
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام عاطفه جان خوبی 
احتمالا مثل پسر من به فیروز حساسه, من آردن گرفتم عالیه خوبه خوب شد, یه لایه نازک بزن بعد هربار تعویض و شستن
  • 2015، atefehjjjjjjj، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان