موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
صنوبر جان پسر تپل یا معمولی؟
دختر من الان۵سالشه سایزش۴۵خوبه
ولی اگر میخوای تا سال بعد هم بپوشه۵۰بگیز
فاطمه هستم
موضوعها: 1
تشکر Received: 9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
اعتبار:
13,743
فاطمه جان ممنون نه تپل که اصلا نیست تاازه میخواد بشه ۵ سالش ولی خب چون هودیه احتمالا بمونه تا پاییز بعد بپوشه.
چه قیمتای خوبی داره مثلا هودیش ۹۹ تومن
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۱:۵۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۱:۵۴ عصر، توسط Rose.)
والا صنوبر جان، من پسرم حدود ۳ ماه دیگه وارد ۳ میشه، تیشرت ۴۰ فیکس فیکس میشه براش و ۴۵ می پوشونم بهش... ۴۰ الان رکابی فقط به تنش میشه و ۴۵ آستین دار هم براش تنگه... کلا سایزها توی مدل های مختلف به بچه های مختلف متفاوته... هودی که مثال زدی نگرفتم ولی احتمالا آستین دار و بی آستین سایزبندیشون یکیه ها ولی توی تن بچه متفاوت قرار می گیره... نمی دونم واضح گفتم منظورم رو؟
واقعیتش من خودم که بچه کنارمه و لباساش کنارم بود و سایز زدم و سفارش دادم، با استرس بوده الان نمی دونم بگم چه سایزی بگیری که شرمنده نشم...
بخوام یه پیشنهاد بکنم، به نظرم همون پولی که میخوای بدی رو کارت هدیه بدی که با سلیقه و اندازه ی بچه بخرن، خیلی شاید بهتر باشه (از دید مادری میگم که قیمتا رو دیده شاخ درآورده میگم  ) چون ممکنه رنگش به پوست بچه نخوره، ممکنه کوچیک و بزرگ شه و به فصل مناسبش نخوره، ممکنه به لباسای دیگه ش نخوره... کلا ریسکه به نظرم... اگر هم صمیمی هستی با مامانش، اندازه هاش رو بپرس و عکس مدل رو بفرست ببین کدوم رو دوست داره مثلا یا به لباسای دیگه ش میاد و...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
اعتبار:
13,743
رز جون چون بچهست و بیشتر برای کادو ذوق میکنه نه راستش صمیمی هم نیستم که بپرسم ممنونم بازم ازت
موضوعها: 278
تشکر Received: 22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۲/۱۴، ۰۲:۰۴ عصر)صنوبر۷۱ نوشته است: رز جون چون بچهست و بیشتر برای کادو ذوق میکنه نه راستش صمیمی هم نیستم که بپرسم ممنونم بازم ازت
پس بذار بچه هایی که بچه ی همسن این کوچولو دارن بیان ببینیم حدودا چه سایزی می پوشن، شما یه سایز بزرگتر بگیر مثلا...
یا مثلا عکس مادر و پسر رو که کنار هم دارن، بررسی کن ببین مثلا حدود قدش اینها چقدر میشه، ببینی چه سایزی مناسبتر میشه با توجه به راهنمای خود سایتشون...
من فکر کنم چون پسر بچه اس 50-55 یا حتی 60 (بعنوان یه سایز بزرگتر) اکی باشه...
آها راستی شاید از خودشون هم بپرسی بتونن راهنمایی کنن... چون فروش حضوری هم دارن و مسلط باید باشن بهرحال
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received: 1,323 in 293 posts
تشکر Given: 1,165
اعتبار:
1,325
صنوبر جان سایز ۱تا۲ سال میشه ۳۵...۲تا۳ سال میشه ۴۰....۳تا۴ سال میشه ۴۵....۴تا۵ سال میشه ۵۰...۵تا ۶سال میشه ۵۵.
اندازشو دقت کن مثلا نوشته سایز ۴۵ ولی سانتش زده طول تیشرت ۴۲ خب این یعنی کوچیکه ۴۰ نه ۴۵..متوجه شدی یا بیشتر توضیح بدم.شما ۵سال میخوای بگیری واسه سال دیگه همون ۵۵ بگیر سایز هودی و تیشرت قدش حتما ۵۵ تا ۵۸ باشه.
تشکر Received: 5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
صنوبر جون ولی بنظر من 50 بگیر
55 خیلییییی بزرگه
من پسرم امروز 4 سالش تموم شد 45 میپوشه
فیت تنشه
من برا عید اومدم مامان بازی در آرم گفتم 50 بگیرم ک سال بعدم بپوشه بچه توش گم شد 
حالا درسته لاغره ولی وزن و قدش تو بازه نرماله
اعتبار:
13,743
مرسیی رز جون و شمیم جون
شمیم جون نه خیلیی خوب توضیح دادی کاملا متوجه شدم منظورتو
تشکر Received: 5,714 in 1,177 posts
تشکر Given: 1,195
اعتبار:
6,046
سلام وقتتون بخیر
دخترم پاش قرمز شده
پماد زینک فیروز بعد هربار پی پی کردنش میزنم فرقی نکرده
پماد چی بزنم؟
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
سلام عاطفه جان خوبی
احتمالا مثل پسر من به فیروز حساسه, من آردن گرفتم عالیه خوبه خوب شد, یه لایه نازک بزن بعد هربار تعویض و شستن
|