امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
جا داره بین حرفاتون در مورد تغذیه سالم بگم که من و مامانم پسرم رو بردیم برای چکاپ 6 ماهگی. بعدشم نهار رفتم اونجا و طبق معمول بچه پیش مامانم بود و من خوابیدم.
عصر که بیدار شدم دیدم دو تایی دارن چای میخورن و تلویزیون میبینن. به مامانم میگم چرا بهش چای دادی مامان؟ میگه یه کمرنگ دادم دلش گرم بشه.
میگم تلویزیون چرا روشنه؟ میگه یزید. ببین بچم چه قدر تلویزیون دوس داره.
آدم از دست کی بکشه؟؟؟

راستی بچه ها من در مورد قطع شیر شب از دکتر پسرم پرسیدم. گفت برای بچه ای که دندون نداره به هیچ عنوان نباید قطع بشه. اگر خودش خوابید که هیچی. اگر بیدار شد حتما بهش شیر بده. این روش های جایگزین کردن آب و.... هیچکدومو انجام نده.
یکم خیالم راحت شد. چون پسرم یه ربع شیرش دیر بشه محله رو میزاره رو سرش.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
وای کژال م ش منم هی راه میره میگه چای بده بچه, ببین ما میخوریم نگاه میکنه, خب دلش میخواد...
...
منم عزا گرفتم واسه شیر شب, بچم اصلا نمیخورده الان دوماهه راس ساعت ۲چشم بسته شیر میخواد, نمیدونم چ کنم حالا که دندونم دراورده
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب من نمیدونم این چای چه خاصیتی داره که انقد اصرار دارن به بچه بدن. حالا چون من حساسم تا 6 ماهگی مامانم مقاومت کرد بهش چای نداد(حداقل تا جایی که من میدونم تا حالا نداده بود) . خواهرم که کلا بی خیاله نسبت به این موضوعات. مدام مامانم چای نبات و عرق نعنا و... میده به پسرش.
یوتاب پسر من 6 ساعت بدون شیر میخوابه. ولی بعدش هر 3 ساعت میخوره
  • 2015، mona70، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها مثال بزنید که دوستتون سه ماه دیگه بچه ش 3 سالش میشه لب به چای نزده Smile
دروغم نگفتید... پسر من تا حالا یه قطره چای نخورده...
وای خدایا شکرت نزدیک نیستم از این حرکتا بزنن...
پززززززززززززززز Smile

بچه ها برای قانع کردنشون، برید نتایج علمیش رو بیارید، بذارید جلوشون از ضررهاش ببینن.. بعیده ادامه بدن...

تی وی هم که پیج دکتر نائب بسه برای موافقان تی وی Smile بقیه ی گفتاردرمان ها هم جسته گریخته مطلب در مورد ضررهای تی وی دارن، ولی دکتر نائب خیلی بیشتر لایو و اینها گذاشته... بخونید پر جلوشون ظاهر شید Smile یا بهشون معرفی کنید ببینن و بخونن...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Mari90، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
کلا بچه ها یه دوره ای عاشق شکلات میشن رز جان زیادنگران نباش دورش تموم میشه.عادی میشه براشون.
  • (کژال)، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
سلام
من به پای پسرم ک قرمز شده بود کالاندولای سیوند ک دکتر داد زدم انگار خوب بود
رز جان دکتر ک پرسیدم هر بار ک جیش یا پی پی کرد بشورمش؟ گفت میتونی پارچه خیس کنی وقتی خیلی کمه با پارچه تمیز کنی ولی وقتی زیاده بشورش
شما میگین هربار پی پی کنه بشورمش؟
در مورد آروغ چیکار کنم؟دیشب ۵ بار هی شیر خورد خوابید اومدم آروغ بگیرم بیدار شد دوباره شیر خواست دفعه اخر موقع خواب اومدم دست ب بدنش بزنم گریه افتاد دلم سوخت براش نگرفتم !
آروغ بعد هربار شیر خوردن باید بگیریم ؟
در مورد قطره پدی لاکت چی؟ اینو من همچنان مشکل دارم
ده دقه بزارم از یخچال بیرون بهش بدم ؟ سرده اخه ی موقع گلوش درد نگیره
بعد مثلا شما ۵ قطره بخواین بدین چجوری میدین بهش؟ تو قطره چکون بریزین ک خب مقدارش تا وقتی قطره چکون خالی نشه مشخص نمیشه ! اینم راهکار بدین لطفا
ی سوال دیگم داشتم یادم رفت !
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه من بعد هر بار پی پی میشورمش، و اگه تو یک روز اصلا پی پی نکرد لااقل یکبار میشورمش
عه بچه تو پسره؟ من چرا فکر میکردم تو دختر داری؟؟!!!!
  • (کژال)، mahtakhanoum، mona70، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۵، ۰۶:۲۳ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام
من به پای پسرم ک قرمز شده بود کالاندولای سیوند ک دکتر داد زدم انگار خوب بود
رز جان دکتر ک پرسیدم هر بار ک جیش یا پی پی کرد بشورمش؟ گفت میتونی پارچه خیس کنی وقتی خیلی کمه با پارچه تمیز کنی ولی وقتی زیاده بشورش
شما میگین هربار پی پی کنه بشورمش؟
در مورد آروغ چیکار کنم؟دیشب ۵ بار هی شیر خورد خوابید اومدم آروغ بگیرم بیدار شد دوباره شیر خواست دفعه اخر موقع خواب اومدم دست ب بدنش بزنم گریه افتاد دلم سوخت براش نگرفتم !
آروغ بعد هربار شیر خوردن باید بگیریم ؟
در مورد قطره پدی لاکت چی؟ اینو من همچنان مشکل دارم
ده دقه بزارم از یخچال بیرون بهش بدم ؟ سرده اخه ی موقع گلوش درد نگیره
بعد مثلا شما ۵ قطره بخواین بدین چجوری میدین بهش؟ تو قطره چکون بریزین ک خب مقدارش تا وقتی قطره چکون خالی نشه مشخص نمیشه ! اینم راهکار بدین لطفا
ی سوال دیگم داشتم یادم رفت !

عاطفه جان قبلا هم گفته بودم... بعد از پی پی حتما حتما بچه باید شسته شه... بدون فوت وقت... دختر هم که هست حتما حتما بیشتر مراقبت کن... کار دستت نده عاطفه...
آره هر سری پی پی می کنه بشور... هر حدااااکثر 5-6 ساعت هم که از تعویض پوشک گذشته حتما پوشک رو عوض کن... نمی تونم تصور کنم که نشوری... ولی حداقل شده یکم بازش بذار همش توی ادرار و آثار مدفوع نمونه بچه و حداقل از بدنش دورتر بریزه... چی بگم والا...

آروغ رو بگیر بعد بذارش توی جاش

پدی لاکت بایدددد توی یخچال نگهداری شه وگرنه یکمم که بیرون باشه، باکتریش از بین میره و هیچ خاصیتی نداره که به بچه بدی... اصلا مهم نیست که سرده
پدی لاکت فکر کنم باید کامل کامل هم بخوره اول، 5 قطره رو توی قاشق با سر نرم میریزی و میذاری دهن بچه... اصلا قطره چکون به بزاق بچه نخوره بعد دوباره بذاری توی دارو... چه این چه بقیه ی داروها مثل آ+د... بریز توی قاشق و بهش بده... یا از این قطره چکون های سر پلاستیکی جدا بگیر و باهاش بده به بچه و هر بار هم که به دهن بچه برخورد می کنه بشور و زود زود هم بندازشون دور... چون توی سرش می تونه قارچ تشکیل بشه، ترجیح خود من قاشق با سر نرم هستش...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
به خدا کژال, منم نمیدونم این چای چیه, این نبات چیه 
کژال من پسرم ۱۰:۳۰ شیر میخوره میخوابه تا ۲باز شیر میخوره تا ۶یا۷ صبح, چهار ساعت یه بار تقریبا...
وای رز تو یکی از خوشبخت ترینهایی, من همیشه گفتم به همه علنا که دلم میخواد از همه دور باشم خیلی, اون موقع ها میگفتم دوتایی با همسرم الان میگم سه تایی
  • (کژال)، mona70، Rose، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
منم فکر میکردم عاطفه دختر داره
  • 2015، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 83 مهمان