امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
ترگل منم نخورده بودم ولیدخترم خورد
دختر منم کوکو خوشش اومد البته بیشترشو ریخت پنج تا کوکو با قطر دو سانت درست کردم مجموعا دو تاشو خورد فکرکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من تا حالا غذای انگشتی ندادم, پسرم هشت ماهش تموم شده, خیلی میکسم نمیکنما, در حد پشت قاشق حتی ریش ریش مرغ یا گوشتش معلومه 
از کی غذای انگشتی بدم به نظرتون, برگردم خونه جو دوسر پرک و خرما شروع میکنم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بوتاب من مثل خر میکس میکنم. اتفاقا امروز دخترمو یه سر بردم گفتار درمانی (دکترش گفت شاید بلعش مشکل داره و هر چی من گفتم این اگه حال نکنه قورت نمیده زیر بار نمیرفت). کلی دعوام کرد که تو دیگه باید بچه رو بذاری خودش غذا بخوره، باید آب رو با لیوان بخوره.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بلانسبت خواااااهرررر Big Grin
تو الان دخترات چند ماهه شدن؟
  • Nedaa28، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها بعد از غذا بهش آب بدم؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بلافاصله نه کژال بالا میاره دلش اشوب میشه یه ۲۰ دقیقه بعد بده بهش
  • (کژال)، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه قدر اب بدم یوتاب جان؟ تا حالا نخورده
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آفرین ترگل دقیقا منم میگم آبمیوه هیچی نداره... فقط یههه ذره ویتامینه و فوری شکم بچه رو پر می کنه... اگه بچه شیر یا شیرخشک جای آبمیوه بخوره والا مفیدتره...

منم کینوا و سیب زمینی شیرین و گندم سیاه و چیاسید و اینها رو نخورده بودم، آووکادو خیلی محدود، صیفی جات محدود می خوردیم کلا... بروکلی اصلاااا دوست نداشتم... ولی به لطف پسر جان، اینها وارد سیستم غذایی من شده و یه وقتا مثلا بروکلی رو با ماکارونی (در حد یه وعده کوچیک) که آبکش می کنم و غذا کمه، از بروکلیاش کش میرم اینقدر عاشقش شدم Smile

بچه ها میکس اصلا خوب نیست... اگه اول راه هم هستید میکس ندید... بعدا مشکل پیش میاد... فقط تا 2-3 ماه نهایتا پشت قاشق... چه توی خورد و خوراکشون که ضعیف میشه چه همین بحث گفتارشون که ترگل جان اشاره کردن... اصلا جویدن و زبون زدن و تست کردن غذا و حتی فوت کردن، پایه های گفتار بچه هاست... بذارید آزمون و خطا کنن... اصلا نشمرید چی خورد چی نخورد... شما فقط بعنوان تامین کننده ی غذا عمل کنید و احساس رو به غذا خوردن بچه گره نزنید... نگید بخور دوستت دارم... نخوری دوستت ندارم... غذا رو بذارید و برید... فکر کنید بچه می خواد راه رفتن یاد بگیره... هر چی بیشتر شما دستش رو بگیرید و اصرار کنید، بچه دیرتر راه میفته... کار ما فقط تسهیل مسیر بچه اس... فقط در اختیار گذاشتن امکانات و تضمین امنیت و سلامت و بهداشت غذا، محیط و بچه هست...
الان هم که غذای انگشتی شروع کردید، اصلا اشکال نداره، بذارید ریخت و پاش کنن... تاااا یاد بگیرن هنوز کلی راه مونده... پس خسته نشید و سریعتر راه های جدید پیدا کنید که راحت شید Smile
حیف نمی تونم عکس بذارم که ببینید پسرم از فرق سرش تا رونش رو روی صندلی غذاش، غذایی می کرد... دیوار و زمین پر از آثار غذا بود... (زیرش رو پارچه می نداختم و دام می شستم)... حتی چشماش یا بینیش هم غذایی می شد... اینها مراحل تکامل بچه اس... بذارید آزمون و خطا کنن... هیچی نمیشه... هر چی حساس بشید، خودتون رو اذیت و بچه رو حساس می کنید...

یوتاب جان کلا ماه 7-8 یا دو سه ماه بعد از شروع غذای کمکی می تونید شروع کنید اگه درست یادم باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
عه مگه شیر خشک نمیخوره کلا؟ من میدادم از وقتی شیر منو دیگه خورد, ببین اولا با قاشق دو سه قاشق میدادم الان بیشتر میخوره, میریزم تو شیشه ۱۲۰ میل مثلا ۱۰_۲۰سیسی میخوره بعد هر وعده, همینطوریم گاهی میدم میخوره, ضرر نداره هرچی اب بخورن کلیه شون بهتر کار میکنه عین ادم بزرگا خودش نخواد هرکار کنم میخوره

مرسی عزیزم, ایده کوکو سیب زمینی خیلی خوبه, با یکم کره توی تابه سرخش کنم یا جور دیگه؟
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب ماشالا خدارو‌شکر اب میخوره دختر من کم اب میخوره تو لیوانش میدم که حالت مکیدنیه ولی کلا کم آب میخوره نمیدونم چرا یکم اصرار که میکنم تف میکنه و پوف میکنه
اره تو کره سرخ کن درشو بذار مغزپخت شه، من با کره و روغن کنجد ( خیلی کم) سرخ کردم
  • 2015، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان