امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
شاید فقط حس کردی گرمه
اصولا وقتی یکی تو خونه مریض میشه یکم توهمم به آدم دست میده
همسر من که مریض بود مدام یا فکر میکردم دخترم داغه یا خودم گلوم درد میکنه خلاصه یه وضعی

کژال با کلام بی کلام کودکانه قری سنتی خلاصه فرق نداره فقط تاکید داشت اگه گذاشتید اصلا غمگین نباشه من هرچی از استاد شجریان براش گذاشتم تم غمگین داشت دو روزه شهره و احمد آزاد براش یک ربع پخش میکنم Smile همسرمم از دستم ناراحته میگه گوش دخترمو آزار میدی
خلاصه چه میدونم والا

کژال چجوری پوشکو باز میذاری؟ مگه حرکت نمیکنه اینور اونور خونه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Celin، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون کژال جان الان متوجه شدم

یوتاب جان اگر تب هم بوده خداروشکر کنترل شده 
تب موقعی خطرناکه همراه اسهال و استفراغ شدید باشه یا دما پایین نیاد
اگر باز خدایی نکرده تب کرد اصلا نترس فقط همون استامینوفن ۴ ساعت
اما اگر دما زیاد شد با استامینوفن بعد یک ساعت پایین نیومد نصف وزنش به سی سی پروفن بده
  • (کژال)، 2015، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون بی خبر نذار ما رو Sad
سلین جان ایشالا خوبید همگی؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا کلا خیلی حرکت نمیکنه. فقط یه نیم غلت میخوره. یعنی طاقباز خوابیده، میاد رو شکم. دیگه نمیتونه برگرده. غر میزنه.
میزارمش تو تخت خودمون. خودمم دراز میکشم کنارش. عروسکاشو بالا سرش تکون میدم و شعر میخونم و... ذوق میکنه دست و پا میزنه تو جاش. دیگه حرکت نمیکنه.
حوله های بزرگ هم براش دوختم. میندازم کمر به پایینش. که جیش کرد پس نده به بلوزش.
  • 2015، Celin، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خداروشکر نونا جان خوبیم Heart
فقط خودم یه کم روحی و جسمی تحلیل رفتم
اولین بار بودم پسرم مریض میشد شوک شدم اصلا توقع نداشتم با این همه رعایت کردن و جایی نرفتن کرونا بگیریم تا الان یک بار هم سرما نخورده بود اما کرونا قسمت ما هم شد!!!! Big Grin

کژال جان تا چهار دست و پا نرفته با خیال راحت بذار باز باشه که بعدا غیر ممکنه Sad
پسر من از اول از پوشک بدش میومد بیشتر باز بود یه ملحفه روانداز رو پشتش پلاستیک دوخته بودم برای خودش باز بود بازی میکرد
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها ممنونم, نونا جون ممنون 
ساعت دو تبش بالا رفت گرفتم ۳۸/۵  بردیمش درمانگاه گوشی گذشت برای ریش و گلوشو چک کرد خداروشکر گفت هیچی نیست فقط تبش اونجا ۳۹/۶بود گفت اسهال داره گفتم نه اما روزی دوبارش امروز ۴بار بوده اما شل نبوده گفت دندون چی گفتم پریروز راورده گفت برای همونه, شیاف استا ۱۲۵ گفت بذارم و قطره بینی که گذاشتم و ریختم و تنشو با اب ولرم با پارچه شستم اومد پایین هتره ا بازم گرمه بدنش, خلاصه ه مردم زند شدم, بچم انقدر مظلوم شده چشماش که یخوام بمیرم براش
  • (کژال)، 2015، mahtakhanoum، Mari90، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، Targol، بانوی قصه، ترانه خانوم، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جان.حال گل پسرت چطوره؟
عزیزم ایشالله که چیزی نیست و واسه همون دندونشه.نگران نباش مامان قوی و مهربون.خدا مواظب گل پسرت هست
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جونم بیداری؟؟
حال قندعسلت چطوره؟شیاف خوبه زود تب رو می یاره پایین.خوب کردی بردی درمانگاه..
فاطمه هستم
Heart
  • youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جان خداروشکر بخیر گذشته عزیزم
نگران نباش ، از حال گل پسرت بهمون خبر بده
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
سلام بچه ها, مرسی ازتون لطف کردین 
از زمان شیاف گذاشتن هر یک ساعت تب کرد و پاشویه کرم هر ۴ساعت قطره استا هم دادم, همش سر و گردنش خیلی داغ بود, تا همین نیم ساعت پیش, حالا ظهر زنگ میزنم دکتر خودش نیبرمش اونجا ببینم چی میگه
  • 2015، mona70، Nedaa28، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان