امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بچه ها واقعا مرسی از قوت قلبی که بهم میدین, انشالا که همون دیشب بوده فقط, احتمالا همون فردا برم خونه, دلم شور م ش رو هم میزنه, بنده خدا با خ ش گفتم امشبو ماسک بزنن خودمم که زدم تا فردا ببینم حالم چطوره
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، mona70، Rose، Sahraa71، Targol، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب عزیزم من تازه چند صفحه قبل رو خوندم.خیلی ناراحت شدم به خاطر روز سختی که گذروندی.ایشالا دیگه همیشه سلامتی پسرت رو ببینی و خودت هم هرچه زودتر خوب شی.
احتمالاً مشکل پسرت هم همون کرونا بوده.پسر منم وقتی کرونا گرفت ۲ روز دقیقاً همینجوری تب مقاوم داشت و تبش هم بالا میرفت.بعدش دیگه خداروشکر خوب شد و مشکلی نداشت.فقط تا چند روز بداخلاق بود و تک سرفه داشت که اونم خوب شد.نگران نباش عزیزم؛روز سختش رو گذروندی و خداروشکر به خیر گذشته.ایشالا دیگه از الان رو به بهبودی میره
  • 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
طفلی عزیزم Sad همون کروناست شک نکن ایشالا که سبک سبک میگذره براتون عزیزم
همتون تو خونه ماسک بذارید رفتید خونه خودتون هم شما و همسرت حتما ماسک بذارید جلوی بچه بحساب اینکه همتون کرونا دارید بی خیال ماسک نشید.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جونی من وقت نکردم همه پستارو بخونم. ولی از کلیات متوجه شدم گل پسرت علائم اومیکرون داره. الهی که زودتر خوب بشه. نی نیا خیلی گناه دارن طفل معصوم ها. قوی باش مامان گلی. زود خوب میشه پسرکت.
  • 2015، Nedaa28، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جونم 
نونا جونم 
ماهور جونم 
ممنونم ازتون بچه ها, اتفاقا داشتم با همسرم حرف میزدم همینو گفت که اگه اومدی خونه جفتمون باید ماسک بزنیم, بلاخره بعد از حدود سه سال ماهم مبتلا شدیم, اما تعجبماز ایمه که من قرص هیروکسی کلروکین رو حدود ۱۲_۱۳ ساله میخورم, دکتر روماتولوژم میگفت به خاطر خوردن این قرص اصلا نخواهی گرفت! 
اماواقعا شب وروز سخت وبه قول خ ش کوچیکه اصغرفرهادی واری روگذروندم, خدا برای هیچکس نخوادکه عزیزش مخصوصا بچش مریض بشه...
و اما من همچنان پررررر از غر و ناراحتیم, اینجوری نمیشه باید برم اعترافات...
  • (کژال)، 2015، Almam، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Sahraa71، Targol، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
یوتاب جونم من چند صفحه قبلو نشد بخونم ولی خداروشکر انگار بخبر گذشته
وای منم از ترس کرونای کوفتی هیچ جا نمیرم دارم روانی میشم ۵۰ روزه فقط تو خونم
بچه ها من از دیشب بیدار بودم و صبح مادرشوهرم اومد بچه رو گرفت بعد ک بیدار شدم گفت پی پی کرده بود تمیزش کردم و پوشک
بدون حتی کرم زدن
من ناراحت شدم بلافاصله بازش کردم اخه اون قرمزیا تازه برطرف شده
ولی اندازه پرنده هی پی پی میکنه من گذاشتم قشنگ تخلیه بشه ک بشورمش
از طرفی از صبح هی بیدار میشه دهنشو ب نشونه شیر خواستن میگردونه من شیر میدم میخوابه دوباره همین اوضاع
نمیدونم شیر ندارم یا شیرم کمه یا علت دیگه داره؟ البته بازش ک کردم نق زدناش کمتر شد
قبلا شیرخشک میدادم بهش ک سیر بشه ک دکتر بردم گفت حتما قطعش کن این قرمزی مقعدش بخاطر اونه
حالا امروز مادرشوهرم باز گفت سیر نشده آب جوش بده بهش با قند !!!!!!!
نذاشتم چون دکتر گفت سینه در هر صورت شیر داره بچه سیر میشه
ولی شما چیکار میکنین برا شیرتون؟؟
و اینکه اجیل و لبنیات نخورم کلسیم بدنمو چجوری تامین کنم؟
اگه خواب باشه پی پی کرده باشه شما بیدارش میکنین میشورین؟ یا بیدار بشه خودش؟
بینی دختزمم کثیف شده ینی سرما خورده؟ ی صدای صاف کردن گلو هم چندوقتیه داره دکتر گفت خوبه حالش من دماغشو چجوری تمیز کنم؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جان چرا آجیل و لبنیات نخوری؟ دکتر بهت گفته؟
  • atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
عاطفه جون در مورد شیر که من تجربه ای ندارم متاسفانه...
در مورد پی پی هم خب بچه ها اصولاً توی خواب پی پی نمیکنن...دخترت توی خواب پی پی میکنه یا فقط این سوال اومده توی ذهنت؟اگه فقط برات سواله؛که احتمالش خیلی کمه که این اتفاق بیفته و توی خواب پی پی کنه.
پسر منم توی نوزادیش همش بینیش کیپ بود.اگه دکترش گفته مشکلی نیست که نگران نباش؛فقط قطره بینیشو مدام براش بریز که بینیش کیپ نشه و اذیت نشه.
آجیل و لبنیات هم میتونی بخوری؛مگر اینکه بچه آلرژی داشته باشه و دکترت ممنوع کرده باشه.قرص کلسیم هم فکر کنم باید بخوری بعد از زایمان.
بعد قرمزی دور مقعد اگه سوختگی نباشه؛میتونه نشونه آلرژی هم باشه.حتماً دکترش چک میکنه این چیزا رو
  • 2015، atefehjjjjjjj، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عاطفه عزیزم, اره واقعا خداروشکر  Heart
  • atefehjjjjjjj، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها برای آلرژی نوزاد کسی پیش دکتر موحدی رفته؟نوبت دهیش چطوریه؟من چند روزه هرچی زنگ میزنم جواب نمیدن.دکتر پسرمم گفته حتماً‌ تا قبل از عید ببرش پیش این دکتر و آزمایش آلرژیشو بده که بعد از عید که ۶ ماهش میشه و میخواد کمکی شروع کنه بدونی چیا نباید بخوره.چون آلرژیش شدیده
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان