امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ندا جون نمیدونم چه نوع آزمایشیه.حتماً پیش دکتر آلرژی که برم اون بهم میگه.دکتر اطفال که فقط گفت باید آزمایش آلرژی بده که ببینیم به چه ماده های غذایی آلرژی داره...
البته حدود ۲-۳ ماهگیش آزمایش مدفوع داده بود که التهاب روده داشت و دکترش هم طبق آزمایش و دونه و خشکی های پوستش تشخیص آلرژی داد و شیر خشکشو پپتی تجویز کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
صحرا جان امیدوارم آزمایش بدی و نی نی ات به هیچی آلرژی نداشته باشه
لطف میکنی بعدا که انجام دادی اینجا هم یه توضیحی بدی
ممنونت میشم
  • 2015، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنون عزیزم؛امیدوارم...
چشم ندا جون؛حتماً
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من امشب به مرز گریه رسیدم تا بچه هام بخوابن!دخترم نمیخوابید سر و صدا میکرد،پسرم هم هوشیار میشد و خوابش میپرید...
سفیدی دندون روی لثه پسرم دیده میشه از بالا دیگه فکرکنم تو این هفته دربیاد مروارید کوچولوش...خداکنه زودتر در بیاد منکه سرویس شدم...

بچه ها من گوش دخترم رو سوراخ کردم الان دوهفته میگذره امروز میگه مامان پشت گوشم خشک شده،نگاه کردم که یه حالت چرک خشک شده بود..انگار ترشحات زخم هست که خشک میشه از اونا بود خیلی ترسیدم با پنبه الکلی تمیز کردم و پماد آ د زدم(چیزی که به ذهنم رسید اون لحظه) بعد گوشواره میخی رو دراوردم خیلب قرمز شده بود گوشش...حالا الان که نگاه میکنم انگاری سوراخش داره دوباره ترمیم میشه...چکار کنم؟
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون بچه حساسیت داده خیلی از بچه ها به گوشواره غیر طلا و نقره حساسیت دارند اگه ادامه پیدا کنه جاش پر میشه و سوراخ بسته میشه. اگه اصرار داری گوشش رو سوراخ کنی طلا بنداز حتما. خود من همینطوریم تازه من تو ۲۷ سالگی گوشمو‌سوراخ کردم اما حساسیت دادم همینطور که دخترت داده طلا انداختم.
البته ببین تا یه هفته قرمزی و یکم چرک طبیعیه ها
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون من یادمه گوشمو که سوراخ کرده بودم دکتر تا یک هفته پماد تتراسایکلین داده بود که گوشواره رو دربیارم پمادو بزنم بهش بعدش بکنم تو گوشم.
نونا جون فکر کنم اولش تا یه مدت همون گوشواره بدلی که خودشون میندازن تو گوش آدم باید تو گوش باشه بعدا عوضش کرد
  • (کژال)، 2015، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بله نوناجان حساسیت پیداکرده ولی اخه دکتره گفت تا یک ماه همین گوشواره باشه...حالا دیشب که دیدم سوراخش داره پر میشه دوباره همه رو الکلی کردم و همون گوشواره رو گذاشتم توش تا پر نشه تا ببینم چی میشه
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
فاطمه جون بنظرم ببر دکتر احتمالا تتراسایکلین بده که بماله به گوشش و جنس گوشواره رو هم عوض کن یا طلا یا نقره
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جون حالا ببین باز چه جوری میشه ولی من فکر کنم تتراسایکلینو باید بزنی البته اگر تونستی بازبا دکتر مشورت کن
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان به نظر منم حساسیت داده و بهتره که طلا بندازی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن: