امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
والا من آرد گندم درست نکردم هنوز اما حتما گوگل کنیم هست اگه ایشالا کارم سبک شد به مرخله نون پختن رسیدم میگم بهت، دیگه البته بالای یکسال که کفت مشکلی نداره نون آماده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نونا، حتما بپرس، با بقیه ی مامانا هم حرف بزن ببین هیچکدوم نمیدن؟ چه چیزایی دکتر بهشون گفته وووو...
اصلا خیلی زندگی ساده تر میشه...

ترگل آره یه مدت حدود ۶ تا ۸ ماه از نظر درگیری دائمی با تست غذا و اینها دارید... بعدش که غذای سفره بخورن، به امید خدا شرایطتون خیلی راحت تر میشه...
ولی به نظر من اگه آدم بخواد آرد گندم هم توی خونه درست کنه، به جاش آرد جو دوسرپرک فوق العاده راحت تره... من تا همون یه سالگی خیلی درگیر درست کردن جوانه ها و خشک کردن و آرد کردنشون بودم، واقعا وقتگیره، ولی آرد جو دوسر پرک خیلی از خواص رو فراتر از گندم و برنج ووو خیلی مواد داره و فوق العاده ساده تر از گندم یا آرد جوانه هاست.. خدایی پاک کردن گندم (من کامل می گرفتم که جوونه بزنه) مصیبتی بود برای خودش... اونم هر دوهفته یکبار......

بعد بچه نمی خوره یا اسراف می کنه آدم می خواد موهای خودشو بکنه که بچه این کارا رو می کنه... چه دوران اعصاب خرد کنی بود واقعا....... خدا صبرتون بده وااااقعا....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای کژال این دخترم فقط ویترینه. یعنی بیرونش مردمو کشته توش خودموSmile) الان داشتم خودمو میکشتم بخوابه. یه جوری زبونشو میاره بیرون و لب بالاشو میخوره که تق تق صدا میده و‌ خوابش میپره. اون روز تو مطب داشت این کارو‌ میکرد ملت فکر کردن چه بخوریه.
رز جو دوسرپرک همون بریزیم تو آسیاب جوابه؟

اوف مو کندن هم جواب نیست. همین دیروز ۵۴۰ تومن پول دو تا لیوان دادم که با لیوان یه بار مصرف فرقی نداشت. حالا به زور باید بدم اون‌یکی دخترم استفاده کنه دیگه.
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
من هنوز جوانه استفاده نکردم بلد نیستم درست کنم از بس سبزه عید کپک زده گندمش دیگه میدونم نمیتونم درست کنم این بیرونیا رم احتمالا بگم به دکتر نمیدونم چی بگه کلا با حاضری مشکل داره انگار Smile . خیلی دوست دارم استفاده کنم
رز جون اونجا پرسیدم همون موقع با من دو تا مامان دیگه هم بودن که بچه هاشون نزدیک سن دخترم بودن نمیدادن بیرونی یکیشون گفت خونه میپزم برای همین مطمئن بودم لابد هیچکس نمیده دیگه Smile حالا آخر ماه میپرسم مجدد

ترگل میبینی چقدر همه چی گرون سده
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان کینوا پرک بده به دخترت همون برند اآب داره من همیشه استفاده میکردم تو اوتمیل
دیگه پوسته نداره اذیت نمیشه
گندم سیاه هم خاصیت غذاییش بالاس بچه ها تو سوپ و اوتمیل استفاده کنین
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی ندا جون که گفتی حتما میگیرم
  • Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون منم نون دادم عاشق بربری
  • nona، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه‌ها من دو روزه دارم به دخترهام میوه و ماکارونی و کوکو و اینجور چیزها میدم به عنوان فینگرفود. اصلا نمیخورن. یا له میکنن یا میریزن و شروع میکنن با ظرفشون بازی کردن. چیکار کنم؟ Sad

اه اصلا نمیبرن سمت دهنشون. حالا قبلا هر اشغالی میرسید دستشون میذاشتن دهنشون‌هااا Sad(
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
طبیعیه ترگل جان
برای همینم میگن تا 1 سال اهمیت شیر بیشتره، چون بچه داره با غذا آشنا میشه...
الان هم بذار روی صندلیشون، برو غذای خودت رو بیار و جلوشون بصورت اگزجره بخور (حرکات دهان، توضیح دادن حین خوردن... انجام حرکتای جذابیت بخش و پر انرژی غذا خوردن، تعریف کردن از غذا وو...)
هر چی بیشتر درگیر کم و زیاد خوردنشون کنی خودت رو، اونها بیشتر حساس می شن...
من به این نتیجه رسیده بودم که پسرم هاله می بینه که می فهمه کی مودم پایینه که با گریه و بی خوابی و بدخوراکی، بره روی مخم... هر چی حساسیت بیشتر، نتیجه کمتر... من قشنگ متوجه شدم، وقتایی که مثلا غذا رو براش میارم و میگه نه، اگه اصرار کنم، اذیتش بیشتر میشه و شروع می کنه به جیغ زدن... اما اگه بگم باشه عزیزم، مثل اینکه سیر هستی، گرسنه نیستی، پس غذا رو می برم، سفره رو جمع می کنم وو... با جیغ و داد میاد میگه غذا بده...

هر موقع عصبی شدی، بگو آیا بچه ی کلاس اولی که میره خوندن و نوشتن یاد بگیره، آیا باید از قبل الفبا رو بلد باشه؟ بچه ها همینن... دارن مثل بچه ی کلاس اولی، خوردن رو یاد می گیرن و یه چیز جدیده براشون... قبلا شیر راحت هلو برو تو گلو بوده، الان باید زحمت بکشن... با زبونشون مزه مزه کنن... همین الان مثلا اگه ما صدف نخورده باشیم، بدون هیچ پیش آگاهی برامون صدف بیارن، مجبوریم بخوریم؟ نه، آیا گشنه می مونیم؟ نه، آیا اگه بخوریم، قیافه مون حتما به به و چه چهی هست؟ نه... بچه هم همینه... فکر کن هر غذایی داری میدی، یه غذای جدیدیه که خودت تست نکردی و میخوای تست کنی... و حتی راه خوردنش رو هم بلد نیستی... مثلا من اگه نه صدف خورده باشم نه دیده باشم چطور می خورن، چطور باید بدونم چطوری بخورم؟ ممکنه از دید دیگران این مدلی که من برای خوردن پیدا کردم عجیب باشه ولی خب به مرور و با دیدن بقیه و یاد گرفتن، بالاخره منم یاد می گیرم که بخورم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، nona، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۵:۲۴ عصر)Sh96.shamim نوشته است: نونا جون منم نون دادم عاشق بربری
آقا فردا منم یه کوچولو میدم همتون دادید فقط من ول معطلم Big Grin

(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۶:۱۱ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها من دو روزه دارم به دخترهام میوه و ماکارونی و کوکو و اینجور چیزها میدم به عنوان فینگرفود. اصلا نمیخورن. یا له میکنن یا میریزن و شروع میکنن با ظرفشون بازی کردن. چیکار کنم؟ Sad

اه اصلا نمیبرن سمت دهنشون. حالا قبلا هر اشغالی میرسید دستشون میذاشتن دهنشون‌هااا Sad(

ترگل جون همشو‌ که واگذار نکن به خودشون نصفشو خودت بده اون وسطای بازی بازیشون بقیشم بذار خودشون هرکاری میکنن بکنن 
توضیحم بده لطفا ماکارونی چی ( شکلی) و چجوری میپزی چجوری میدی Smile
  • 2015، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان