امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۶:۱۱ عصر)Targol نوشته است: بچه‌ها من دو روزه دارم به دخترهام میوه و ماکارونی و کوکو و اینجور چیزها میدم به عنوان فینگرفود. اصلا نمیخورن. یا له میکنن یا میریزن و شروع میکنن با ظرفشون بازی کردن. چیکار کنم؟ Sad

اه اصلا نمیبرن سمت دهنشون. حالا قبلا هر اشغالی میرسید دستشون میذاشتن دهنشون‌هااا Sad(

ترگل کاملا طبیعیه 
صبر پیشه کن خواهر Big Grin
من که دوماهه دارم اینجوری به دخترم غذا میدم بازم این داستانهارو دارم ولی خب کوتاه نمیام.
همه‌ش هم پیش خودم تکرار میکنم که هدف آشناییه، همین که طعم و بافت‌های مختلف رو تست کن کافیه برام. همه‌ش هم میگم وظیفه‌ت اینه که غذای مناسب رو براش تهیه کنی و اونه که تصمیم میگیره چی بخوره ( وی اینگونه به خودش دلداری میدهد)

ببین فقط چند تا نکته، یکی اینکه غذای زیاد با تنوع زیاد جلوشون نذار بچه ها یه وقتایی از غذای زیاد میترسن، غذاهارو یه جوری تهیه کن که بتونن راحت دستشون بگیرن ( من میگم دسته دارشون کن Cool )
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
رز جون مرسی از حرفهات. کلی آروم شدم..
نوناجون… ماکارونی رو ابکش میکنم با آووکادو و اسفناج و پنیر ترکیب میکنم Angel 
بابا مگه من مثل تو هنرمندم؟ هیچی ابکش کردم دیدم نگرانم خوب نرم نباشه گذاشتم دم بکشه. همینجور خشک و خالیBig Grin

نونا بابا این میوه‌ها اولین چیزی بود که باهاش غذاشونو شروع کردن. الان تیکه تیکه کردم. اون کوچیکه که اصلا روشو برمیگردوند یعنی به زور یه تیکه گذاشتم دهنش بعدی رو بازم نمیخورد. تا اخر فقط لج کرد. حالا اگه درسته دست ما باشه بگیریم جلو دهنشون ول نمیکنن‌ها.

آرزو جون میترسم اخه سیب و گلابی رو یه هوا بخارپز کردم که نرم تر شه. مکعب بریدم. با موز. هیچی به هیچی
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خدا رو شکر عزیزم
ترگل جون برش مکعبی برای این سن مناسب نیست هنوز.. ۴ به بالا
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ا جدا؟ مکعب مثلا ۷ در ۷ بریدم. پس باید کامل بپزم و بزرگتر کنم؟ اونجوری که له و لورده میشه.
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۷:۳۹ عصر)Targol نوشته است: ا جدا؟ مکعب مثلا ۷ در ۷ بریدم. پس باید کامل بپزم و بزرگتر کنم؟ اونجوری که له و لورده میشه.

7 سانت؟
باید مثل ضخامت یک تا دو تا انگشت باشه..
ببینم اگه بتونم عکسشو پیدا کنم همینجا آپلود می کنم براتون

[تصویر:  veggie-sticks2-e1533138507543.jpg]

[تصویر:  All-about-bread-4.png]
نون تست با تاپینگ های مختلف

این باز از همون سایته که برای نونا جون معرفی کرده بودم، برش های ایمن تمااااااااااام مواد غذایی رو گذاشته...
[تصویر:  How-to-Cut-Bread-for-Babies-scaled.jpg]
  • 2015، Arezoo1984، nona، Targol، youtab، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل پیج solidstarts رو ببین، برش‌های امن غذا رو برای سنین مختلف گفته، اپ و وب‌سایت هم داره‌.
  • Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دیکه ترگل عالیه که مامارونی و آووکادو و پنیر میخوایی چیکار کنی بیشتر دختر گلم Smile بچه ها چه پنیرایی مجازه بدیم؟
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
این همون الگوی کلی که من همیشه با همین مقایسه می کردم:
[تصویر:  photo_2022-03-09_18-04-59_5dxu.jpg]

زیر یک حالت مثلا شبیه به رنده شده داره... دو تا سه تا حد نیم دنه ی انگور می رسه... تا 4 دیگه در حد اندازه ی انگور و انواع آجیل ها رو خدشون می خورن
  • 2015، Arezoo1984، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی از سایتهایی که گفتین. من ۷ میل منظورم بود. چک میکنم اینا رو. ممنونم
نونا Smile) فکر کن من اینا رو بدم بهشون Smile)

(۱۴۰۰/۱۲/۱۸، ۰۸:۱۹ عصر)Rose نوشته است: این همون الگوی کلی که من همیشه با همین مقایسه می کردم:
[تصویر:  photo_2022-03-09_18-04-59_5dxu.jpg]

زیر یک حالت مثلا شبیه به رنده شده داره... دو تا سه تا حد نیم دنه ی انگور می رسه... تا 4 دیگه در حد اندازه ی انگور و انواع آجیل ها رو خدشون می خورن
ا الان باید بالاخره رنده شه یا خرد شه تو سایز انگشت؟ اخه سیب اونجوری خیلی خطرناکه که. من خرد کردم بعد بخارپز کردم نرم شه.
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من سه روز تست فرنیم تموم شد. فردا میخوام پوره هویج بدم. باید فرنی رو 4 قاشق کنم دیگه. درسته؟
بعد کلا چند قاشق باید تو یه وعده بخوره؟ یعنی این یه قاشق یه قاشق اضافه کردنو تا کی ادامه بدم؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان