۱۴۰۰/۵/۱۴، ۰۸:۴۸ عصر
لیانه جون موی دختر من خیلی نه اما کمی چرب میشه البته من یروز درمیون حمومش میکنم.
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۵/۱۴، ۰۸:۴۸ عصر
لیانه جون موی دختر من خیلی نه اما کمی چرب میشه البته من یروز درمیون حمومش میکنم.
(۱۴۰۰/۵/۱۴، ۱۰:۲۲ صبح)nona نوشته است: صوفی عزیز پرده اتاق ما ضخیم بود مناسفانه هفته اول بعد تولد یهو از جا کنده شد و افتاد بچه ها راه حل سریع و ارزون، فویل آلومینیومه... رولشو بگیرید، از نوعی که نه خیلی نازکه ن خیلی ضخیم... با آب یه لایه ی کامل اسپری کنید روی شیشه و فویل رو بچسبونید... خیلی راحت می تونید کامللل بپوشونید فقط وسط کار سوراخ نشه... دورش رو هم با چسب میشه به پنچره فیکس کرد... پیج لیتلز دریم این رو آموزش داده بود... برای مسافرت و... هم می تونید استفاده کنید
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم ![]() • *روناک*، 2015، mona70، nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی،
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۳:۵۲ صبح
(۱۴۰۰/۵/۱۴، ۰۸:۴۱ عصر)nona نوشته است: روناکجون حتما اینکارو بکن ولی برای دوسه هفته اول کامل آمادگی داشته باش که بیخوابی بکشی، دختر من به هیچ صراطی مستقیم نبود الانم روزا همچنان برنامه دارم البته خدایی میذاره به کارشرکتمم برسم ولی به شرطی که یه دستم ایشونو بغل کرده باشم پس دو سه هفته رو شاخه قطعا... از همین الان خوابم گرفت نونا ![]() باز خداروشکر که دخترت افتاد روی روال بالاخره روزای سخت و گریه آورشو یه جورایی پشت سر گذاشتی به سلامتی... منم از اونایی ام که بیخوابی بزنه به سرم میشینم گریه میکنم.دقیقا دیشب اینجوری شدم .هر ۲۰ ثانیه یه بار باید میرفتم روی اون دنده دوباره ۲۰ ثانیه دیگه اون یکی دنده...اما خوابم نمیبرد.هم میترسیدم نکنه اینقدر اینور اونور میشم بند ناف پیچ بخوره به گردنش هم سنگینی شکمم هم بیخوابی خلاصه نشستم تو رختخواب یه دل سیر گریه کردم از بس کلافه بودم. اما انگار دیگه باید کم کم خودمو عادت بدم به بیخوابی.... ![]() • (کژال)، 2015، nona، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی، زهره جون،
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۸:۲۵ صبح
روناک جون نگران مباش با خیال راحت تو تخت جایجا شو البته نه با حزکات سریع
هرکاری بکنی بند ناف نمیپیچه به بچه چون اصلا به حرکات مادر بستگی نداره به بلندی کوتاهی بند ناف و حرکات جنین وابستست. الان استراحتاتو بکن پس لازمت میشه مرسی رز عزیزم از پیشنهادت ![]() • (کژال)، *روناک*، 2015، Sh96.shamim، youtab، خانم فسقلی،
نونا جون منم شنیدم بیمارستان خوبیه
تاببینیم جی میشه راستی بچه ها همه شما قبل زایمان تست کرونا دادین؟ و اینکه آیا کسی بچه آش زردی گرفته؟ اگه بعله به خاطر کرونا آیا دستگاه برا خونه گرفتن؟ ======= روناک جان به سلامتی عزیزم آره هفته ۳۹ زمان خوبیه، دکتر من حاضر نیست یک روز زودتر از ۳۸ تمام سزارین کنه. مگه در حالت اورژانسی دعا کنید دختر منم آروم باشه
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۵:۲۴ عصر
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۶:۰۳ عصر
سلام
دوستان برای تست آمینوشور حتما باید با دکتر خودم هماهنگ کنم؟ یا هر بیمارستانی برم میشه؟ از صبح احساس میکنم یکم ترشحات آبکی دارم و البته یکم خارش. حواسم به حرکات نی نی بود. کم نشده حرکاتش. فردا عصر وقت دکتر دارم. ولی میترسم صبر کنم
۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۶:۲۷ عصر
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۶:۰۳ عصر)(کژال) نوشته است: سلام برو بلوك زايمان بيمارستاني كه دكتر خودت زايمان انجام ميده
۱۴۰۰/۵/۱۶، ۱۱:۱۰ صبح
(۱۴۰۰/۵/۱۵، ۰۴:۴۱ عصر)زهره جون نوشته است: نونا جون منم شنیدم بیمارستان خوبیهزهره جون، دختر من زردی داشت، نصف روز بیمارستان بود، دو روز هم دستگاه آوردیم تو خونه.
سلام سلام
لیانه جانم موهای پسر منم خیلی چرب میشه امروز میبریم حمام فردا صبخ چسبیده به سرش در صپرتی که منو همسرم کاملا موهای خشکی داریم البته میدونم تغییر میکنه اما برام عجیبه... زهره جون من پسرم زردی گرفت که زیاد نبود ۱۱.۷ بود اما چون اصلا نه دکتر خودش نه دکتر بیمارستان هیچکدوم اجازه ندادن دستکاه بیاریم خونه هر دو با اینه نمیشناختن همو اما گفتن دستگاه تو خونه عارضه ایجاد میکنه برای همین ما دو شب بیمارستان موندیم برای زردیش که خداروشکر صبخ روز سوم با زردی ۵مرخص شد لیانهدجان در مورد بایو اویل یه بار گفتی که خانومی داشت من خیلی خوندم برای ترک بعد از زایمان خوبه. اره؟ |