موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
دوستان چند تا سوال ممنون میشم جواب یدید؟ جهت اطلاع دخترم ۸.۵ ماهشه
۱- مامارونی چجوری بدم؟ شفته کنم یا اصلا مثلا آبکی آبکی بردارم؟ بعد با مامارونی رشته ای اولین بار درست کنم یا فرمی یا رشته سوپی؟ یا ازین دونه برنجیای کوچیک؟
۲- والا میترسم به چرخ کوشت سوپرگوشت اعتماد کنم با اینکه خیلی تمیزه و جلوی خودمونه اما احتمال داره مثلا هر شب چرخشونو نشورن خوب !!شما خونه گوشت چرخ میکنید؟ بنظرتون مشکلی نیست که گوشت جرخ کرده بدم؟
۳- آقا نون چحوری میدید دست بچه؟ مثلا بریری؟ خیسش کنم؟ بزنم به ماست؟ تیکش چقدری باشه آخه دیب اماحان کردم بد جور میکنه ترسیدم بپره گلوش
ممنونم
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۶:۴۷ عصر)nona نوشته است: دوستان چند تا سوال ممنون میشم جواب یدید؟ جهت اطلاع دخترم ۸.۵ ماهشه
۱- مامارونی چجوری بدم؟ شفته کنم یا اصلا مثلا آبکی آبکی بردارم؟ بعد با مامارونی رشته ای اولین بار درست کنم یا فرمی یا رشته سوپی؟ یا ازین دونه برنجیای کوچیک؟
۲- والا میترسم به چرخ کوشت سوپرگوشت اعتماد کنم با اینکه خیلی تمیزه و جلوی خودمونه اما احتمال داره مثلا هر شب چرخشونو نشورن خوب !!شما خونه گوشت چرخ میکنید؟ بنظرتون مشکلی نیست که گوشت جرخ کرده بدم؟
۳- آقا نون چحوری میدید دست بچه؟ مثلا بریری؟ خیسش کنم؟ بزنم به ماست؟ تیکش چقدری باشه آخه دیب اماحان کردم بد جور میکنه ترسیدم بپره گلوش
ممنونم
عزیزم من کلا میریختم جلوش
ولی اگه خیلی می ترسی، با مدلایی که شکل چرخ یا حروف انگلیسیه شروع کن و با پوره های مختلف بپز و مخلوط کن بده
من پیچ پیچیا رو به شدت می پسندیدم
پوره ها مثل آووکادو، بروکلی، بیبی اسفناج، کدوحلوایی و...
گوشت چرخ کرده رو شروع کن حتی گوشت معمولی هم فکر می کنم بتونی بدی .
گوشت بیرون هم من کلا نگرفتم و نمیگیرم و بعد تولد پسرم رفتم یه پارس خزر ساده گرفتم و همه کار باهاش می کنم... سالی یی دوبارم سوسیس باهاش درست می کنم...
نون تست رو سه تا برش عمودی بزن و مواد بمال... نترس داره یاد میگیره... بعد نون تست راحت هم خیس میشه و نرم میشه به نظرم ریسکش کمتره...
ولی در کل برای اطمینان، هر مادری نه فقط شما، بهتره تفاوت خفگی و قیافه ی تست کردن غذای جدید رو بلد باشیم. کلیپ هاشم پره توی اینترنت، اینطوری واقعا از سطح استرسمون کم میشه، ترسمون هم به بچه منتقل نمیشه... البته ان شاءالله که هیچوقت نیاز نشه ولی یه اطمینان خاطری به آدم میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 0
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
نونا جون من یه نوار به عرض یکی دو انگشت میبرم میدم دستشون. ولی کلا حواسم بهشون هست. فقط وقتی خودم کنارشون نشستم نون میدم. میذارن دهنشون هی درمیارن نگاه میکنن. تیکه کوچولو بکنن کاری ندارم ولی اگه خیلی خیس شه و احتمال بدم تیکه بزرگ کنده میشه نون رو عوض میکنم.
ماکارونی شکلی من دادم. البته پنه داشتم تو خونه ولی دفعه بعد براشون میخوام پیچی بگیرم.
گوشت چرخکرده هم ندادم تا به حال. اصلا بهش فکر نکردم.
رزجون منظورت گوشت خالی هست که بدیم؟
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
گوشت معمولی منظورم گوشت گوسفند پخته اس که یه حالت ریش ریش پیدا می کنه اونم حتی میشه داد چرخ کرده که عشقه
آره نونا بربری تا بره پایین ما رو از پا میندازه بچه که بماند
ولی به مرور ریز ریزش کن که با طعمش آشنا شه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
بچه ها شما هم هفته اول فرنی با آب خالی بدون شکر و نبات میدادین؟ میخوردن بچه هاتون؟ پسر من قاشق اول میخوره بقیه رو تف میکنه دیگه
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
اره ندا جان هنوزم بدون نبات یا شکر مبدم اولا شبر مادر میریختم ک خیلی شل میشد ذیگه نریختم الان سیب یا گلابی میریزم
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
دوست داشت و میخورد الهام گلی؟ پسر من نمیخوره دیگه
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
اعتبار:
11,818
نداجان دکتر پسرم گفت اگز میبینی نمیخوره هفته دوم یه کم شیرخشک بریز تو فرنی اخرش موقعی که میخوای بدی بخوره،مزه رو عوض میکنه میخوره.من این کاررو میکنم تو امتحان کن
فاطمه هستم