امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
دوستان چند تا سوال ممنون میشم جواب یدید؟ جهت اطلاع دخترم ۸.۵ ماهشه
۱- مامارونی چجوری بدم؟ شفته کنم یا اصلا مثلا آبکی آبکی بردارم؟ بعد با مامارونی رشته ای اولین بار درست کنم یا فرمی یا رشته سوپی؟ یا ازین دونه برنجیای کوچیک؟

۲- والا میترسم به چرخ کوشت سوپرگوشت اعتماد کنم با اینکه خیلی تمیزه و جلوی خودمونه اما احتمال داره مثلا هر شب چرخشونو نشورن خوب !!شما خونه گوشت چرخ میکنید؟ بنظرتون مشکلی نیست که گوشت جرخ کرده بدم؟

۳- آقا نون چحوری میدید دست بچه؟ مثلا بریری؟ خیسش کنم؟ بزنم به ماست؟ تیکش چقدری باشه آخه دیب اماحان کردم بد جور میکنه ترسیدم بپره گلوش

ممنونم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۱، ۰۶:۴۷ عصر)nona نوشته است: دوستان چند تا سوال ممنون میشم جواب یدید؟ جهت اطلاع دخترم ۸.۵ ماهشه
۱- مامارونی چجوری بدم؟ شفته کنم یا اصلا مثلا آبکی آبکی بردارم؟ بعد با  مامارونی رشته ای اولین بار درست کنم یا فرمی یا رشته سوپی؟ یا ازین دونه برنجیای کوچیک؟

۲- والا میترسم به چرخ کوشت سوپرگوشت اعتماد کنم با اینکه خیلی تمیزه و جلوی خودمونه اما احتمال داره مثلا هر شب چرخشونو نشورن خوب !!شما خونه گوشت چرخ میکنید؟ بنظرتون مشکلی نیست که گوشت جرخ کرده بدم؟

۳- آقا نون چحوری میدید دست بچه؟ مثلا بریری؟ خیسش کنم؟ بزنم به ماست؟ تیکش چقدری باشه آخه دیب اماحان کردم بد جور میکنه ترسیدم بپره گلوش

ممنونم

عزیزم من کلا میریختم جلوش
ولی اگه خیلی می ترسی، با مدلایی که شکل چرخ یا حروف انگلیسیه شروع کن و با پوره های مختلف بپز و مخلوط کن بده
من پیچ پیچیا رو به شدت می پسندیدم
پوره ها مثل آووکادو، بروکلی، بیبی اسفناج، کدوحلوایی و...

گوشت چرخ کرده رو شروع کن حتی گوشت معمولی هم فکر می کنم بتونی بدی .
گوشت بیرون هم من کلا نگرفتم و نمیگیرم و بعد تولد پسرم رفتم یه پارس خزر ساده گرفتم و همه کار باهاش می کنم... سالی ی‌ی دوبارم سوسیس باهاش درست می کنم...
نون تست رو سه تا برش عمودی بزن و مواد بمال... نترس داره یاد میگیره... بعد نون تست راحت هم خیس میشه و نرم میشه به نظرم ریسکش کمتره...

ولی در کل برای اطمینان، هر مادری نه فقط شما، بهتره تفاوت خفگی و قیافه ی تست کردن غذای جدید رو بلد باشیم. کلیپ هاشم پره توی اینترنت، اینطوری واقعا از سطح استرسمون کم میشه، ترسمون هم به بچه منتقل نمیشه... البته ان شاءالله که هیچوقت نیاز نشه ولی یه اطمینان خاطری به آدم میده...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، Arezoo1984، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون من یه نوار به عرض یکی دو انگشت میبرم میدم دستشون. ولی کلا حواسم بهشون هست. فقط وقتی خودم کنارشون نشستم نون میدم. میذارن دهنشون هی درمیارن نگاه میکنن. تیکه کوچولو بکنن کاری ندارم ولی اگه خیلی خیس شه و احتمال بدم تیکه بزرگ کنده میشه نون رو عوض میکنم.
ماکارونی شکلی من دادم. البته پنه داشتم تو خونه ولی دفعه بعد براشون میخوام پیچی بگیرم.
گوشت چرخکرده هم ندادم تا به حال. اصلا بهش فکر نکردم.
رزجون منظورت گوشت خالی هست که بدیم؟
  • 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز جون، گوشت معمولی منظورت چیه؟ من گوشت تیکه ای میدم و مرغ با دستم له یا ریش ریش میکنم. چرخ گوشتم دارم تا حالا استفاده نکردم پس لازم شد درش بیارم از کابینت Smile پس از همین ماکارونی کوچولوها شروع میکنم
مرسی از توضیحاتت
نون تست هم راست میگی خیلی نرم تره من دیشب. بربری دادم Smile دیدم والا خودم طول میکسه بجوام بچه خب قاعدتا سختترشه

مرسی ترگل جون از توضیحت گلم

بابا دختر من ترگل میکنه دیگه از دهنش نمیشه درآورد سرشو مدام به اطراف میچرخونه نتونی دست کنی تو دهنش Smile
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
گوشت معمولی منظورم گوشت گوسفند پخته اس که یه حالت ریش ریش پیدا می کنه اونم حتی میشه داد چرخ کرده که عشقه

آره نونا بربری تا بره پایین ما رو از پا میندازه بچه که بماند Big Grin

ولی به مرور ریز ریزش کن که با طعمش آشنا شه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها شما هم هفته اول فرنی با آب خالی بدون شکر و نبات میدادین؟ میخوردن بچه هاتون؟ پسر من قاشق اول میخوره بقیه رو تف میکنه دیگه
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره ندا جان هنوزم بدون نبات یا شکر مبدم اولا شبر مادر میریختم ک خیلی شل میشد ذیگه نریختم الان سیب یا گلابی میریزم
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوست داشت و میخورد الهام گلی؟ پسر من نمیخوره دیگه
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نداجان دکتر پسرم گفت اگز میبینی نمیخوره هفته دوم یه کم شیرخشک بریز تو فرنی اخرش موقعی که میخوای بدی بخوره،مزه رو عوض میکنه میخوره.من این کاررو میکنم تو امتحان کن
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره میخوره والا دختر من معلوم نیس دوس داشتن و نداشتنش 
بنده خدا میخوره ولی علاقه ای هم نشون نمیده بگم دهنشو راحت باز کنه و اشتیاق داشته باشه Big Grin
واکسن زدین شماها؟فاطمه و ندا‌؟ من فردا میرم بزنم  Sad
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان