امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
نه کلا تا یکه که اکیدا ممنوعه، من با انتخاب خودم رعایت کردم... یعنی غذای خودمونو از ۱ بدون نمک درست می کردم، مال پسرمو جدا می کردم و برای خودمون نمک میزدم میاوردم... این مدلی بوده... از دو سالگی دیگه کلا رفتیم به سمت کم نمک و همه باهم می خوریم و غذای بیرونم دیگه میدم...

بعد تی وی تا ۲ اکیدا ممنوعه... فکر کنم این دوتا رو قاطی کردی  Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره فکر کنم, از اول تو گوش همه خوندم که رعایت کنن تی ویو نمک.و شکر و نبات مبات ممنوع  Big Grin تو ناخوداگاه خودمم رفته خخخخخخ Tongue
ماهم کلا بینمک و کم نمکه همه چیمون, پس یکسال اوکیه, دستت طلا با راهنماییای همیشگیت عزیزم   Heart
...
راستی بچه ها من از دیروز بهش عدس پلو تو شیشه درست کردم دادم, امروزم دادم, فرداهم بدم دیگه خرما یا جو دوسر پرک و تست میکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خوب پسر من امروز هم با اینکه فرنیش رو با شیر خشک درست کرده بودم و خیلی رقیق بود نخورد. اما عاشق پوره گلابی شد
بچه ها پوره گلابی رو هر روز میتونم بدم؟ چون آبمیوه نمیخوام بدم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب خیر ببینی دختر یه جا گفتی فرنی پسرتم تو شیشه میپزی فکر کنم
من دو روزه میذارم تو شیشه دو ساعت بپزه ، دیگه نمیخواد هی همش بزنم بافتشم عالی میشه
بازم از این هنرات واسم بگو خیلی به دردم خورد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب فرنی تو شیشه Smile
یوتاب جونم عدس پلو رو چیا زدی عزیزم با گوشت بدون گوشت
عدس من حساسیت وحشتناک دارم در حد شوک آنافیلاکسی که اورژانس باید سریع به دادم برسه
خیلی میترسم امتحانش کنم لعنتی پر خاصیته

رز جون راست میگی همینکارو میکنم عید سعی میکنم از مادرشوهرم یاد بگیرم نشد از بیرون میگیرم سریع خشک میکنم و تفت میدم و پودر میکنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اوف همه چی تو شیشه؟؟ شیشه کم آوردم، شیشه بدین شیشه Smile)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مگه شیشه رو عوض میکنی ترگل؟ من یدونه شیشه دارم با همونه زندگیم فقطم سوپ میذارم توش، بقیه رو شعله مستقیم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان مامان من به کنجد شوک آنافلاکسی میده چند بار حسابی سکتمون داده
ولی من ارده میزنم تپل
ایشالا دخترت واکنش نمیده
چند ساعت خیس کن بپز اولین بار فقط آبشو بده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جون خوب فرنی و عدس پلو و سوپ. سوپ خودش تنها ۶ ساعت در حال قل قله (برای پیشگیری از الرژی).
اوف دلم عدس پلو برای خودم خواست.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل فرنی رو هم مگه تو‌شیشه میپزی؟ من رو گاز یک ربعه
سوپو من ساعت ۹ صبح میذارم ساعت ۲ میدم دخترم
حالا غذای بعدیش اگه باز شل و وای باشه همون ساعت ۳ میریزم تو شیشه تا ۸ که شام بدم ولی اکثرا جو و مرغ یا جو و کینوا و مرغ رو رو گاز میذارم یک ساعت و نیم
یعنی کار بدی میکنم؟

ندا جون من به آب عدس بدتر وامنش نشون میدم
ولی بلاخره که باید امتحان کنم

بیایید فقط توضیح بدید عدس پلوی جذابتون شامل چیاست بجز عدس و برنج که خودم میدونم Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان