ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۱۲:۳۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۱۲:۴۲ عصر، توسط youtab.)
Nedaa28 نوشته است:یوتاب خیر ببینی دختر یه جا گفتی فرنی پسرتم تو شیشه میپزی فکر کنم
من دو روزه میذارم تو شیشه دو ساعت بپزه ، دیگه نمیخواد هی همش بزنم بافتشم عالی میشه
بازم از این هنرات واسم بگو خیلی به دردم خورد عزییییزدلمی ندا جونم, خداروشکر به کارت اومد فدات بشم یکم کارت اسونتر شد
nona نوشته است:چه جالب فرنی تو شیشه
یوتاب جونم عدس پلو رو چیا زدی عزیزم با گوشت بدون گوشت
عدس من حساسیت وحشتناک دارم در حد شوک آنافیلاکسی که اورژانس باید سریع به دادم برسه
خیلی میترسم امتحانش کنم لعنتی پر خاصیته
رز جون راست میگی همینکارو میکنم عید سعی میکنم از مادرشوهرم یاد بگیرم نشد از بیرون میگیرم سریع خشک میکنم و تفت میدم و پودر میکنم ای وای چه بد نونا جونم, من فعلا خالی دادم ببینم میخوره یا نه, اول عدسو ریختم تو شبشه با نصف شیشه اب, شیشه پنیر خامه ای صباح کوچولوها, بعد که قشنگ پخت برنج خیس شده ریختم توش و گذاشتم یه ساعت بپزه تواب عدس خاصیتشو بگیره اهان یه کوچولو هم روغن زیتون ریختم, وقتی پخت با قاشق نرمش کردم دادم خورد, حالا بعدا میخوام چرخ کرده هم زم براش
راستش من یه جا خوندم شیشه غذاهای گوشتی جدا باشه, یادم نیست کجا
منم شیشه سوپایی که گوشت و مرغ داره جداست, سوپ سبزیجاتش جداست, فرنی و عدس پلو ایناش جداست
شیشه پختن پوره مثلا هویج یا کدو تنبلش جداست
هرچی میخریم دیگه شیشه ایه در فلزی میگیریم
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
نه نونا جون به خاطر حرف بچهها گفتم. من فقط سوپ رو تو شیشه میپزم.
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
من تاحالا تو شیشه نپختم چیزی رو
انقده تعریف میکنین برم امروز امتحان کنم.همه چی سوپش رو باهم بریزم تو شیشه،تا نصف شیشه اب؟بعد بذارم تو قابلمه در قابلمه هم ببندم؟خب اگه ابش کم شذ چی؟
فاطمه هستم
ارسالها: 1,251
موضوعها: 0
تشکر Received: 6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,938
آبش کم شد آب جوش اضافه کن
ماهیچه بنداز عالی میشه
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received: 9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
اب قابلمه کم شد آبجوش بربزم.آب توی شیشه چی؟اون کم شد چکار کنم؟
فاطمه هستم
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
من همه شیشههام در پلاستیکیه. کلا اصلا شیشهها رو نگه نمیداشتم. فقط شیشه خیارشورها درشون فلزیه که تو قابلمههام جا نمیشن. شیشه سس الویه مهرام برای سوپشون دارم. همین
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
فاطمه جونم ببین هرچی میخوای بریز تو شیشه, اندازه یه دو یانت اب بریز و درشو محکم کن, بعد بذار تو قابلمه اب بریز تا نصفه اینا, درشو بذار بپزه, اب توی شیشه که هیچیش نمیشه, فقط اب قابلمه اگه تموم داشت میشد اب جوش بریز از بغل توش که شیشت نشکنه, من همه چیو تو یشه پزم نگران ته گرفتن و هی همزدن نیستم, خیلی راحتتره
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
فاطمه اون کم نمیشه. به اندازه بریز
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received: 29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۲۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۲۸ عصر، توسط youtab.)
مربا شانا فلزیه بزرگاش برای تو که دوتا نی نی داری خوبه ترگل
فاطمه اب توشیشه رو اگرم زیاد ش, من جدا میکنم عصر مثلا چند تا قاشق میدم بخوره کلی خاصیتش توشه
ارسالها: 6,679
موضوعها: 0
تشکر Received: 20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
25,418
ا یوتاب الان یادم اومد اتفاقا دو تا شیشه مربای شانا داریم برای دورهای که صبحانه پنیر نمیخوردم. انقدم هویجش بدمزه و البالوش شیرین بود یکی دو بار بیشتر نخوردم.
|