امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
آره ترگل. من به محض اینکه دکترم اجازه بدم شروع میکنم کارای اداری دومی رو انجام میدم   Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Hamii99، mona70، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دخترا میشه بگید شما تخت کنار مادر چی خریدید و از کجا؟ و اینکه علاوه بر تخت کنار مادر تخت اتاق بچه چجوری و از کجا گرفتید؟

کژال جون واقعا به تو و نونا باید آفرین گفت من که بس ویار دارم و حالم بده به شوهرم گفتم این اولین و آخرین حاملگیمه!
  • (کژال)، Hamii99، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۲:۰۹ عصر)mona70 نوشته است: بچه ها شما بعدن تخت کنار مادر و کالسکه و کریر بچه هاتونو میفروشید؟

من همه چیزش رو یا انداختم یا رد کردم یا فروختم... حتی یه دونه شلوار یا جوراب نگه نداشتم... کالسکه و کریر و تخت که بماند  Big Grin Big Grin آها دروغ نگم یه رو انداز بیمارستان و مال خودش با دو تا تیکه ی مجلسی نوزادیش، یه دست از این زیرانداز و بالش و روکش با یه دست غذاخوری چینی از نوزادی خودم داشتم، و یه دست غذاخوری چینی هم مامانبزرگش داده، اینا رو نگهداشتم یادگاری بدم به عروس آینده  Big Grin شایدم اصلا نپسنده... و احتمالا بزرگتر بشه، غذاخوری مامان بزرگشو بهش بدم Big Grin Big Grin

همسرم همین آخرین سری برگشت گفت این بچه کاری باهات کرده اصلا چیزی برای بعدیا نگه نمیداریا Big Grin Big Grin گفتم اصلا به ذهنمم خطور نمی کنه بابا، چی میگی... اصلا نه تصور می تونم بکنم این لوپ دوباره تکرار بشه و چندین سال باز از جامعه دور شم، نه اینکه حس می کنم می تونم کسی رو مثل پسرم دوست داشته باشم... اصلا اعصاب معصابمم نمی کشه... در حدی که اصلا رابطه هم از چشمم افتاده... وسیله که بماندConfused

بعدم برای همسرم جا انداختم که اگر قرار باشه که من وسائل اولی رو برای دومی استفاده کنم، یعنی هنوز وضع مالیم برای دومی خوب نشده... هر موقع تونستم بهتر از اولی برای بعدیا هزینه کنم، اونموقع شاید به دومی فکر کنیم... ولی اینکه من الان لوازم اولی رو برای دومی نگهدارم درسته برای هر دوشون شاید بشه مثلا کتاب یا اسباب بازی بیشتری خرید، ولی فکر می کنم اگر در موقعیت قدرتمندتر مالی (نسبت به اولی نباشم)، نباید دنبال دومی باشم... چون مسلما برای دومی کمک (پرستار ساکن در منزل) باید داشته باشم، هزینه ی اولی هست، هزینه ی تفریحات هست... خورد و خوراک و مهد و اینا هست... روان خودم و همسرم هست که مثلا برای بهتر شدنش شاید لازم باشه آدم بره هتل، بره ماساژ، بره سفر ووو...
همین یه دونه پوست من و همسر رو کنده... همین الانم کروناست وگرنه هر چه زودتر می فرستادم مهد... داغوونمون کرده خواهر.. داغون.....
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Elham67، Mari90، mona70، nona، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۱۸ عصر)(کژال) نوشته است: آره ترگل. من به محض اینکه دکترم اجازه بدم شروع میکنم کارای اداری دومی رو انجام میدم   Big Grin

اخه جمع بستی. نفهمیدم سه تا؟ چهار تا؟ چند تا مدنظرته Tongue
  • mona70، nona، Rose، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۲۲ عصر)Sufii نوشته است: دخترا میشه بگید شما تخت کنار مادر چی خریدید و از کجا؟ و اینکه علاوه بر تخت کنار مادر تخت اتاق بچه چجوری و از کجا گرفتید؟

کژال جون واقعا به تو و نونا باید آفرین گفت من که بس ویار دارم و حالم بده به شوهرم گفتم این اولین و آخرین حاملگیمه!

عزیزم من اینجا نظرم رو نوشتم:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=108

می خوای اونجا بپرس مطالب متمرکز باشه و جمع بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mona70، nona، Sufii، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من رو تختی ندا را ندیدم ولی خودمم یه روتختی ساتن لیییییز دارم شاید دو سه بار انداختم فقط.
دلمم نمیاد بفروشمش
مادربزرگم از سوریه برای من خرید شاید ١۵ سال پیش
اگر بفروشم مامانم و مادربزرگم چیکار کنم؟! میکشن منو خخخ
  • (کژال)، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، sims s، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها من هنر کردم
رو تشکا و بالشای مهمونو انداختم ماشین بعد کشیدم روشون Big Grin
همه خونه تکونیشون تموم شده اونوقت من!
  • (کژال)، 2015، artatam، Mari90، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
ستی با هم تا ۱۴۰۲

منم امروز فریزر ساید رو مرتب کردم. خداروشکر همش کشو سیمی هست و فقط یه طبقه شیشه‌ای اون بالا داره. کلا بیست دقیقه زمان برد.
امروز دو بار رفتم بیرون. وقت نشد.
  • (کژال)، artatam، mona70، Rose، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۴۶ عصر)Targol نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۳:۱۸ عصر)(کژال) نوشته است: آره ترگل. من به محض اینکه دکترم اجازه بدم شروع میکنم کارای اداری دومی رو انجام میدم   Big Grin

اخه جمع بستی. نفهمیدم سه تا؟ چهار تا؟ چند تا مدنظرته Tongue

پلن برای سه تا هست ترگل جان. 
دو تا پشت هم و یکی با فاصله 
تا ببینیم چجوری پیش میره Big Grin

سوفی جان من هم بارداری خیلی سختی داشتم ولی خوب از اول با همسرم تصمیم گرفتیم یا اصلا بچه دار نشیم یا حداقل دو تا داشته باشیم.
البته من خودمم از اول زندگی های پر بجه رو دوست داشتم
  • 2015، artatam، mona70، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ای جانم. انشالله به سلامتی Heart
  • (کژال)، artatam، mona70، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان