امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
ترگل برو چند تا سایز متوسط بگیر... من الویه و مربا بودن اکثرا... بعد بریز توی این در پلاستیکی ها که داری و زود استفاده کن، شیشه ها رو هم باهاش اینا ر درست کن راحت میشی واقعا...
برای گوشت هم چون بزرگ بود تیکه هاش (من معمولا استخوندار استفاده می کردم)، از ظرفای بزرگتر استفاده می کردم...

یوتاب جان، مرغ خام خیلی خطرناکه... اون کلا میگنحتما حتما تخته ش جدا باشه... من میگم ظرفشم جدا باشه خوبه... ولی چون کلا شیشه واکنش نمیده و چیزی رو جذب نمی کنه، و ساعتها هم می پزه، زیاد جای نگرانی نیست ولی همینکه جدا باشه خیالت خیلی راحت تره...

بچه ها من اون عصاره ها که زیاد میومد، بخصوص بخش های روغنی تر رو (چون کامل مال گوشت بود دیگه)، نون ترید می کردم توش یا یکم کینوا و مثلا هویج میریختم یه وعده دیگه می دادم... فوووووق العاده بود... همین الان دلم خواست!!!
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رز یعنی فرنی اصلا هم زدن نمیخواد؟؟ وای مگه میشه؟ اینجوری عاااالیه.
امروز براشون عدس پلو میپزم. عدس و برنج رو بریزم تو شیشه تمومه؟ Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۳، ۰۱:۵۵ عصر)Targol نوشته است: رز یعنی فرنی اصلا هم زدن نمیخواد؟؟ وای مگه میشه؟ اینجوری عاااالیه.
امروز براشون عدس پلو میپزم. عدس و برنج رو بریزم تو شیشه تمومه؟ Big Grin

ترگلی والا من اصلا اصلا فرنی و حریره ندادم به پسرم...
نمی دونم تست نکردم...
بچه ها درست کردن احتمالا بشه
کار نشد نداره
فوقش مثل ژله ی سفت میشه دیگه نه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
رهرز جونمن برای خودمونم برای مرغ و گوشت خورد کردن از پشت تخته استفاده میکنم, چاقوشونم جداست, چون خوندم پر از الودگیه که ممکنه با شستنم نره.

نه ترگل هم زدن نمیخواد اصل, برای فرنی ارد و ابو بریز اندازه و بذار بثزه, تمام, نرمترم میشه, برای عدس پلو هم فمر کنم دو صفحه پیش به فاطمه توضیح دادم, بپز عالیه, راحتم هست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، nona، Rose، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی یوتاب جون. میگم چرا عدس و برنج رو با هم نذاشتی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بار اول گذاشتم, عدس دیرتر میپزه دیگه یکم, برنجش خیلی له شد, خوذمم بدم اومد, اینجوری یکم برنجه درسته تره, خمیری تر میشه خوشش اومد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب برنجو با عدس بذاری بهتره
هرچی شل تر شفته تر راحتتر هضم میشه ها

من شیشم فقط یکیه آخه سبزیجات خالی چیزی نمیدم همشون توش گوشت گوسفند یا مرغه، صبحانه ها بدون گوشته که خب رو گاز میذارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون درسته اما خیای شل اصلا لب نمیزنه پسرجان 
من دوروز توهفته سوپ سبزیجات با ورمیشل میدم اخه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چه جالب یوتاب قشنگ عین آدم بزرگا برنج میخوره Smile عزیزم

چه خوب خوب کاری میکنی کلا به سبزیجات ذائقش عادت کنه عالیه من فعلا از بس دخترم وزن نمیگیره بدون گوشت درست نمیکنم یوتاب جون
حالا امروز ببینم دکترش چی میگه
اما وقتی شیشه رو میشورید فکر نکنم نیاز باشه شیشه ها جدا باشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون, برنجو البته له میکنم کمی, اما مثل سوپ نمیخوره, منم پسرم اینبار که به خاطر تب بردمش ممیشی ۳۰۰گرم اضافه کرده بود, الان اما بابت مرضیش قشنگ لاغر شده بچم, دیروز یکم اب هویج و با اب قاطی کردم دادم, خیلی البته رقیقا, حالا هی میخوام برگرده لااقل به حالت قبلش, صورتشم خیلی کوچولو شده بمیرم براش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان