امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چالش خرید طلا
ترگل به ما هم رفاه و دیجی کالا دادن.همکارای همسرم میخریدن
من موافق نبودم بفروشیم.
گذاشتم برای پوشک بچه و خریدای خونه استفاده کنم. خوبیش اینه که دیگه جیش بچم تا آخر رایگان میفته پامون Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Celin، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
برای ما 50% دیجی و 50% رفاه بود
من خیلی وقته رفاه نرفتم ترگل.از وقتی عروسی کردم همیشه هایپر استار خرید میکنم. ولی باز به نظرم برای خریدای خونه خوبه دیگه. همین گوشت و مرغ و برنج و...
12% زیاده
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
کلا فروشگاهی بیخودتراز رفاه ندیدم تنها جایی که اصلا دوست ندارم برم خرید کنم ازش هرموقع هم شارژ شده رفتم یه وسیله خونه برداشتم یباره و اومدم بیرون که همونم کلی گرونتر از جاهای دیگست. ماهم 8 تومن داریم ترگل البته واسه شب یلدام 3 تومن دیگه زدن که هنوز تو کارته اگه بخوام رد کنم خیلیش کم میشه

کژال من سال اول ازدواجم خب نااگاه بودم رفتیم از رفاه گوشت خریدیم نمیدونم گوشت چی بود دادن به ما  .. وای خوب شد زیاد نخریدم اصلا قابل خوردن نبود همش ریختم رفت. یبارم همسرم رو گفتم ماهی بخر مثل اینکه پول کم داشته دنبالش رفته همونجا با کارت هدیش خریده واااااای افتضاح ماهی دریا هم بود خیر سرشون اونم کسی نخورد
رفاه معروفه اصلا به درد نمیخوره
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
بچه ها کنجکاو شدم یه بار برم رفاه
یکی نزدیک خونمون هست. عصر اگه پسرم بازی در نیاره میریم.
من فکر میکردم همه برندهارو داره مثل هایپراستار.
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
ترگل من برای مامان و بابای همسر از رفاه براشون شارژ می کنن... و یه وقتا میدن ما بریم خرید... که نسوزه... واقعا هم نمیدونم چی داره هی شارژش می کنن... خارجی مارجی که اصلاااا نداره، ولی ایرانیاش تنوعش خوبه... و البته هم به تجربه دیدم هم الان دارم کتاب پارادوکس انتخاب رو می خونم، می بینم چقدر زندگی با انتخاب های کمتر راحت تره و انرژی رو کمتر تحلیل می بره... در کل اگه خرید کنی، نسبت به مثلا هایپراستار خرید آدم جمع و جورتره چون چیز خاصی نداره که وسوسه شه آدم Big Grin من خودم به هایپراستار بعنوان تفریح نگاه می کنم Big Grin  والا توی ایران تفریح خاصی که نداریم، دیدن اجناس هایپراستار خودش آدمو شاد میکنه...ولی در کل من خب پوشکش رو از صاحب جم می خریم، بسته ۱۳۰-۱۴۰ تومنی، حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ درمیاد و ما مثلا از رفاه، گوشت و لبنیات و مثلا حبوبات رو می خریم... بالاخره من هایپراستار هم برم، اینا رو ایرانی می گیرم دیگه... فرق آنچنانی نداره... ولی باز گوشت تره بار از رفاه هم ارزونتره... مرغ هم تا همین جهش قیمتی که بود، مرغ سبز از قصابیای خاصی می گرفتیم، ولی بعدش دیگه مصرف مرغمون کم شد و از همین بسته بندیای معمولی میگیریم... چون ۱-۲ بار رفتم دنبال مرغ سبز شده بود کیلیویی ۹۰ تا ۱۲۰ که گفتم همینو گوشت میگیرم دیگه... چه کاریه ۱۲۰ تومن بدم به مرغ... و کلا مصرف مرغ ما افت کرد... یعنی میگم هر چیز رو ممکنه از یه جا بگیرم...
خلاصه که به نظر میاد چون رفاه جنس خارجی اصلا نداره، باهاش کار می کنن به دلیل دستورات سطوح بالاتر...
و اگه شما مثلا پوشک رو نمی تونی تا پایین شهر بری و از عمده فروشی بخری، لاقل همین پوشک رو هم از رفاه بخری به نفعته... بخصوص اگه کارتتون رایگان شارژ شده... به نظرم نذار از دستت بره...
ولی خب چیز خاص بخوای، می تونی از جاهای دیگه بخری...
در کل من با رفاه به دلیل اینکه هموطن خودمه که زندگیش راه میفته، مشکلی با خرید ازش ندارم... حتی اگه تنوعش کمه... چون هایپر هم برم، یه سری اجناس رو مسلما ایرانی میخرم... که همونا و شاید یه سری چیزای دیگه رو هم من از رفاه تهیه می کنم...

من شعبه ی پارک رویال میرم، به نظرم بدون گارد برو و ببین و اگر مورد پسندت بود خرید کن... اگر چیز خاص تر می خواستی و نمی تونی باهاش کنار بیای، همون بفروش طلا بخر و اصلا هم به فروشش فکر نکن،خرج روزانه ی آدم بالاخره از یه جایی میرسه  Big Grin

...........
بچه ها من الان نظراتتون رو دیدم
گوشت رو رون یا شقه همیشه میخرم و جلوی چشمم میگم خرد کنه
دستمال کاغذی هم چون باز از صاحب جم می خریم، تا حالا توجه نکردم ولی چشمک رو دیده بودم که داره... 
ولی خب مثلا کنسروها، حبوبات، ادویه، گوشت و این چیزا رو دیدم چند تا برند داره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، mahtakhanoum، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ
ترگل خب ۸-۹ تومن خیلی زیاده... مال ما دو تا یه تومن اونم مثلا ۴-۵ ماه یه باره... اصلا اینقدر نیست که بگم وای زیاده چقدر مثلا رب بخرم Big Grin شرایط شما پولدارا با ماها متفاوته Big Grin
ببین مثلا اینایی که مثال زدی من از همون هایپراستارم نمیگیرم...
مثلا انواع دستمال کاغذی، قند و شکر رو از صاحب جم مولوی
روغن از نیری تجریش
برنج از یکی از آشناها
پد مثلا اکثرا تافته و پنبه ریز میگیرم که رفاه داره... دیگه وقت بررسی برندای دیگه رو ندارم... یعنی واقعیتش ببین یه زمانی اولویز و سپتونا هم استفاده میکردم اما الان دیگه پیدا هم کنم، آدمی نیستم ۷۰-۸۰ تومن از اون مدلا بخرم.. در واقع خیلی از انتخابا خودکار حذف شدن دیگه... چون بیشتر از مثلا جنس پد برای منی که حساسیتی به مدلای کتانی ندارم، برام آینده بولد شده... یعنی منظورم این نیست که ندارما، نه،  پول دارم که بخرم، ولی واقعا اولویتهام فرق کرده و دغدغه ی سیو کردنم حالا برای راه انداختن کسب و کارم یا خرید خونه یا اصلا آینده ی پسرم در نگاه بلند مدت، برام بولد شده و وقتی می بینم مثلا لوبیا گلستان هست، دیگه دنبال برند دیگه ای نمیرم و بچه هم کاری کرده که خرید برام دیگه عذابه... یعنی از اول بدنیا اومدنش، اکثرا ما مشکل توی خرید داشتیم و خیلیییی وقتا باید با باباش برن دور دور تا من یه خریدی کنم هول هولی و بپرم بیام بیرون... واقعا به این برندایی که میگی دقت نکردم... همون چیزای همیشگی رو میخرم و میام... همین شده تفریح تنهایی من..........
  • (کژال)، 2015، nona، Sufii، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
رز جان منم مثل تو...قبلا خرید فروشگاه برام تفریح بود و یک ساعتی طول میدادم ولی الان نهایت خرید۴_۵ماهم رو توی۲۰دقیقه انجام میدم...چون همسرم و بچه ها تو ماشین میمونن و غالبا وقتی برمیگردم باهم دعواشون ولی همون۲۰دقیقه هم تفریح من محسوب میشه
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Rose، Sufii، Targol، youtab، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۲۵، ۰۷:۱۲ عصر)Targol نوشته است: [quote="سیما" pid="38428" dateline="1647426887"]
نمیدونم ماری اصلا از کارمزدشون اطلاعی ندارم فقط اسکرین گرفتم نگا کنم تا جذبشون کنم بخرم
سیما جون خیلی خوشگلن اما احساس میکنم گیر میکنه به لباس. نمیکنه؟

نميدونم ترگل جون به مغازهتو شهرمون از اينا داره بايد برم امتحان كنم
  • 2015، nona، Rose، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
امیدوارم راضی باشی آبروم نره والا Big Grin
  • nona، Targol، شماره مجازی تیندر، لیدان
پاسخ