۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۴۳ عصر
همسر منم عیدی و حقوق گفتن بعد عید میدن
کارد بزنی خونش در نمیاد
ولی من نیمه پر لیوان میبینم که با اون عیدیاش برم طلا بخرم

ولی من نیمه پر لیوان میبینم که با اون عیدیاش برم طلا بخرم

چالش خرید طلا
|
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۴۳ عصر
همسر منم عیدی و حقوق گفتن بعد عید میدن
![]() ولی من نیمه پر لیوان میبینم که با اون عیدیاش برم طلا بخرم ![]() ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۵۴ عصر
ندا بهترین شرایط برای خرید طلارو شما داری الان
![]() پری سیما اینا که اسپم نیست. هست؟ در راستای صرفه جویی هزینه ها برای خرید طلاس ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۵۶ عصر
بچه ها چرا به ما بن نمیدن ؟؟
کلا یه ۱۶۰۰ عیدی دادن و تموم ...... خدایی خیلی در حق مون جفا میشه !!! بچه ها منم یه آویز گرفتم ،الان عکسشو میذارم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۱:۰۲ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۱۲:۵۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: بچه ها چرا به ما بن نمیدن ؟؟ نسیمه جان من که استخدام نیستم. ولی 1600 کم نیست؟ مگه حداقل نباید یه پایه حقوق بدن؟ من زمانی که فول تایم آموزشگاه کار میکردم و بیمم از اونجا رد میشد دو پایه حقوق عیدی میگرفتیم و یکی سنوات.
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۱:۰۶ عصر
عزیزم عیدی کارمند دولت ۱۶۰۰ هست
سنوات هم که سالیانه نمیدن ،میذارن اخر سر موقع باز نشستگی یهو تسویه میکنن لابد شما اونجا قرار دادی کار میکردی ک ۲ پایه حقوق میدادن ،منم پارسال ک به صورت قراردادی کار میکردم ۵تومن عیدی و ۱ تومن سنوات گرفتم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۱:۱۲ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۱:۰۶ عصر)نسیمه جااان نوشته است: عزیزم عیدی کارمند دولت ۱۶۰۰ هستاره عزیزم. سنوات رو که میدونم به شما سالانه نمیدن. ولی جالبه 1600. واقعا کمه. به قول نونا خاک بر سرشون ![]() • (کژال)، nona، Rose، Sufii،
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۱:۳۹ عصر
وای بچه ها خوب شد گفتید. من فکر میکردم شوهرم دو برابر حقوقش عیدی گرفته
براش برنامه ویژه ای داشتم ![]() حالا عصر ازش بپرسم
۱۴۰۰/۱۲/۲۶، ۰۲:۱۱ عصر
کژال منم همینطور گفتم دوبرابر حقوق عیدی گرفتی...گفت بیا اگه اونقدری کخ تو میگی دادن نصف نصف...پیامکش رو نشون داد همون۱٫۶۰۰بود
فاطمه هستم
![]() |