امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
شیرخودم میخوره ولی از اول پنج ماهگی غذا هم میدادم بهش...همین فرنی و سوپ.
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه جان سازگار باشه 
دختر منم واکسن شش ماهگی مثل چهار ماهگی دو روز تب خفیف داشت
ندا این دختر ما هم همش غر میزنه اقتضای سنه گویا رو زمین دوس نداره بمونه سریع خسته میشه بغل میخواد  Big Grin
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
غذا این سن اصلا وزن نمیده. اونایی که شیر میدین و بچه‌تون خوب شیر میخوره حتما اولویت رو بذارید رو شیر. دختر منم غذاش بد نیست. شاید ببشتر از اون یکی دخترم هم بهش غذا میدم. ولی فایده‌ای نداره. دکترش هم بهم همینو گفت.
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، nona، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دلیل اینکه غذا وزن نمیده چیه ترگل ؟این همه مواد مغذی داره Big Grin
حالا من غذا زیاد نمیدم چند قاشق کوچولو مبدم میترسم معده اش اذیت شه
پاسخ
الهام جان دخترت دندون در اورده؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ی کوچولو از زیر لثه پیداس فقط
پسرم 6 ماه ونیم درآورد
پاسخ
فاطمه جان کنه تو این سن ماهی پسر نیم کیلو زیاد میکنه
الهام جان بخاطر اینکه وقتی غذا میدیم خیالمون راحت میشه شیرم دیگه کم میدیم اون غذا رم بچه یا تف تف میکنه یا بدون جویدن قورت میده و بخش اعظمش دفع میشه برای همینه غذا اونقدر که باید وزن نمیده در حالیکه شیر بخش عمدش جذب میشه
  • 2015، Elhamgoli، Nedaa28، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان در راستای اقدام واسه بچه دوم یه سوال داشتم
اگر بلافاصله بعد از شیردهی اقدام کنیم باردار شیم بدن کم نمیاره؟
یعنی لازم نیس یه استراحت بهش بدیم؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجان خب الان انگار ماهی۵۰گرم زیاد کرده...کم بود..منم تعجب کردم
بیا نونا ،ندا رو هم داری اغفال میکنی برای بچه دوم Big Grin
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جون درسته از نونا جون پرسیدی، ولی منم گفتم نطرمو بگم شاید برات مفید باشه...
از نظر من هم بدن و روح مادر، هم روح و جسم اولی، هم جسم دومی و شااااید روح دومی هم آسیب میبینه... 
چون ذخایری که طی ۲۰-۳۰ سال توی بدنمون جمع شده رو در حاملگی و شیردهی از دست میده و به نظرم اصلا برای تشکیل یه جنین قوی، لازمه یه مدت رو استراحت بدیم تا اصلا نه برای خودمون، برای دومی بدنمون تامین باشه...
بعد بحث سز بودن هم هست که توی سزارین یادمه یه دوره ی ممنوعیت بارداری داریم اصلا چون بدن هنوز ترمیم نشده و بارداری ممکنه رحم رو داغون کنه که این رو باید از دکترتون بپرسید...
 حالا نونا جون شرایط خاصی دارن، شاید دکترشون اکی دادن... ولی در کل حددداقل یه سال استراحت رو بدن میخواد... از نظر من که زودتر از ۳ مادر نه فقط جسم بلکه شاید روح مادر هم آسیب ببینه...
من نمیدونم شما چقدر با شرایط پیش رو آشنایید، مثلا اینکه بچه ی دو تا چهار سال چه روحیه ای داره، تنتروم چیه و این مسائل... سعی کنید جز بحث جسمی، در مورد مسائلی که بچه ی اول باهاش درگیر خواهد بود هم مطالعه کنید... ما الان نزدیک ۳ هستیم، پسرم یک لحظهههه نمیشینه، تنتروم ها هنوز پرقدرت باقیه... هنوز فوق العاده نیاز به توجه و بغل داره... جیغ های بنفش فراوووووووووون.... مثلا باید حواست باشه بچه ۲ تا ۳ سال رو نمیشه یه لحظه با هبچ موجود زنده ای تنها گذاشت... یعنی اگه الان بچه رو میذاری میری دستشویی و فقط گریه می کنه، وقتی دوتا باشن شاید کوچیکه اصلا آسیب ببینه...
پیج niky.world دوتا دختر داره و در مورد چالش هاش صحبت می کنه... اگر جدی داری به دومی شیر به شیر فکر می کنی، توصیه می کنم پیجش و به خصوص استوریاش رو ببینی عزیزم... البته او شیر به شیر نیاورده و دومی که مطمئنم و اولی هم احتمالا شیرخشکی بوده و فاصله شون حدود  ۳.۵ ساله... یکی از واقعی ترین پیجهاییه که من می شناسم...

اگر فاصله خیلی کم باشه بخصوص توی کرونا و دست تنهایی اکثر مادرا، شرایط خیلی عجیب و غریب میشه...

حالا باز بچه هایی که دوفرزند دارن احتمالا بتونن شرایط رو واضح تر تشریح کنن Heart البته از کمک هایی هم که دارن یا ندارن هم حتما بگن Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، 2015، Mari90، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان