امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
زرده خوبه.ارع حتما میدم از امروز.
اتفاقا الان یه شیشه شستم برای همین ماجرای شیشه.
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب بیا رفع اشکال
من اوتمیل تو شیشه گذاشتم حدود ۴۵ دقیقه. بافتش بد شد. انگار مزه خامی هم میداد. دوباره گذاشتم رو گاز هم زدم درست شد.
مشکلم کجا بود؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل من هنوز اوتمیل ندادم بهش, نمیدونم جون خودم, بذار نونا بیاد بهمون بگه,
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من که دارم روزی دو وعده درست میکنم. و کلش رو میریزم بیرون
پسرم اصلا دهنشو باز نمیکنه که امتحان کنه
به زور یه قاشق آب گلابی بهش دادم. اون تف کرد بیرون.
فقط شیر میخواد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، nona، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال اولش همینطوره.من پسرم الان که حدود دوماهه داره فرنی میخوره قشنگ دیشب دهنش رو باز نمیکرد...
به قول نونا و ترگل صبر باید کرد
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان دقیقا منم فقط درست میکنم ، در حد یه قاشق کوچولو خودش شاید قورت بده
در حال قورت دادن هم عق میزنه
نگران شدم مشکلی نداشته باشه Sad

فاطمه جان تنوع بده تو طعمش
فدنی ساده دیگه نده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا دقیقا پسر من هم عق میزنه.
حالا فرنی رو میگم بی مزس. پوره گلابی که واقعا شیرین و خوش مزس
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
فاطمه پایان 6 ماهگی مگه میشه تخم مرغ داد  ؟
فک کنم تخم مرغ باید 7 یا 8 بود 
بذار بچه ها ک دادن بیان بگن من اینجوری یادمه 
صبحانه فرنی رو میوه ای دذس کن براش 
با موز سیب گلابی اینارو میتونی توش بریزی ک طعمش متفاوت شه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، 2015، Nedaa28، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نمیدونم منم یادم نیست زرده چه موقع بود.اره بیان بگن بچه ها.
موز و گلابی رو همون درحال پختن فرنی توش بریزم؟
فاطمه هستم
Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
زرده دکتر من پایان ۷ داد،
ترگل اوتمیلو چرا تو شبشه میذاری دیگه اینارو او همون قابلمه بذارید دیگه
تو شیشه باید زیاد بذاری تا خالت خامی و بوی خامی از بین بره، من ترکیبات بدون گوشتم کلا رو کازه
چون وقت نمیشه مثلا صبحانه تا بچه رو عوض کنم شیر بدم قطرشو بدم دیگه نا چرت لییت دقیقس یکم زمان میمونه حدود یکساعت نیم ساعت باید فرنی، اوتمیل، کوکو هرچی هست بپزم تو شیشه نمیپزه این زمان
یوتاب چجوری میرسی همرو تو شیشه میپزی
فاطمه صبحانه
پوره سیب، گلابی، فرنی سیب فرنی گلابی
اوتمیل جوی دوسر، سیب، موز
جوی دوسر خالی
سرلاک برنج، گندم ، گندم و موز
بلغور گندم و موز

نه رنده کن سه چهاردقیقه آخر پخت فرنی قاطیش کن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Targol، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان