امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
پائولا جون پارک کوچولوییه بعیده خیلی خلوت باشه نمیدونم والا هم از کرونا هم از بقیه ویروسا میترسم دخترمم کوچولوئه
دلم راه رفتن میخواد Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Paula، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
liyane نوشته است:يوتاب جان توام مثل من مشغول بچه داريي اين موقع شب؟
من سانس يكم حالا تا صبح ميام و ميرم

ای لیانه ججانم گفتی
منم سانس یکم همون موقس
دیگه میره حدود ۴

nona نوشته است:بچه ها جون یه راهنمایی
از یه هفته قبل حس کردم پوشک ۲ مولفیکس برای دخترم تنگ شده هم رد میفتاد رو پاش و دور رون و کمر هم چسبش درست بسته نمیشد اومدم یه بسته سایز ۳ مولفیکس و ۳ مای بی بی گزفتم چون شمیده بودم مای بیبی یکم بزرگتره
الان تین مولفیکس دور رونش یکم بنظر گشاده دو باره پس داده حالا نکیدونم بخاطر حجم پی پی هست یا اینکه گشاده
بنظرتون ۲ مای بی بی بگیرم آخه اینجا بچه ها یادمه گفتند ۲ مای بی بی کمی از ۳ موافیکس کوچیکتره
گفتم اگه اینطور باشه پس الان دقیق سایز میشه
درست میگی نونا جانم مای بیبی یکم بزرگتر از مولفیکسه
اگر فکر میکنی گشاده همون مای بیبی بذار چون گشادی هم ممکنه بچه رو اذیت کنه
  • nona، Paula، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا ما ساعت ۳ تا ۴ بعدازظهر میریم بیرون تا خلوت باشه.البته تو این موج کرونا نرفتیم.
اگه نزدیک واکسن نرو یهو مریض بشه دیرتر باید واکسن بزنی
  • nona، Paula، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا جان به نظر من پارک برو، نیم ساعت پیاده روی کنید هم برای خودت خوبه هم بچه در معرض صداها و محیط مختلف قرار میگیره و باعث رشد حواسش میشه.
نی نی را هم بذار تو کالسکه، روی کالسکه هم یک پارچه نازک که هوا رد بشه بنداز که در معرض هوای مستقیم قرار نگیره.
یه نیمکت خلوت پیدا کن یکم بشین، پارچه روی کالسکه را بزن کنار بچه یکم درخت و آسمون ببینه.
بعد هم بیاین خونه Smile
  • 2015، nona، Paula، Rose، Sh96.shamim، ستی‌لیته، شماره مجازی تیندر، ندایا، نسیمه جااان
پاسخ
نونا جان نمیشه پیش باباش بمونه در حد یک ساعت؟ یعنی نمیمونه؟
پس من چجوری میخوام بچمو بزارم پیش مامانم برم مدرسه?
  • liyane، nona، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی پائولا، مری، کژال و شمیم جون
همون تا واکسنش صبر میکنم یه هفته مونده وای مری اینقدر دلم میخواد همینایی که گفتی
کژال جون میمونه پیش باباش اتفاقا بهتر از من میخوابوندش اما دلم میخواست دخترمم یکم هوا بخوره. یکم بیشتر صبر میکنم

یوتاب جون مای بی بی ۲ هم امتحان کردم ولی بنظر اونم نهایت یه هفته بشه استفاده کرد دیگه همسرم خرید فعلا هم این هفته استفادش میکنم اما فقط یکم قوارش از مولفیکس ۲ بزرگتره میگم یه چند روز بنظرم جواب بده.
  • (کژال)، liyane، Paula، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۰، ۰۸:۰۵ عصر)nona نوشته است: پائولا جون  پارک کوچولوییه بعیده خیلی خلوت باشه نمیدونم والا  هم از کرونا هم از بقیه ویروسا میترسم دخترمم کوچولوئه
دلم راه رفتن میخواد Sad

عزیزم می تونی توی ساعات خلوت مثل صبح خیلی زود که بیدار میشه ببریش بیرون... از کالسکه هم درش نیار... خودتم دوتا ماسک بزن... سعی کن هر وقت تونستی یه تایمی رو ببریش بیرون... خیلی مهمه که بیرون برید... هم برای خودت هم بچه... بعد اگر همسرت کارش جوریه که می تونه وسط هفته رو تعطیل کنه، وسط هفته قشنگ بچه رو بردارید برید اطراف شهر یه چند ساعتی ریلکس کنید و برگردید... جاهای نزدیک منظورمه کنار جوی آبی، دریاچه ای، سدی چیزی اگه دور و برتون هست معمولا وسط هفته خلوته و میشه استفاده کرد... مثلا ما خودمون روزای شنبه و یکشنبه رو تعطیل کردیم... ترم گذشته یکشنبه و چهارشنبه رو تعطیل کرده بودیم... اگرچه قسمت نشد زیاد بریم بیرون بگردیم و اون تایم بیشتر به انجام کارهای بانکی و خرید و اینها میگذشت اما خب خودش غنیمته همین که توی خونه نمونی...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان خدا قوت .منم بلاخره تونستم بیام این تاپیک.چقدر روزای اول سخت و دلهره اوره.خدا رو شکر که اوضاع داره بهتر میشه. بچه ها من کنار شیر خودم شیر خشک هم میدم .شماها چند سی سی میدین ؟مخصوصا اونایی که بچشون زردی داشته.
  • (کژال)، liyane، mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز عزیزم حتما
این واکسن دوماهگی رو بزنه دیگه میبرمش البته وسط هفته نمیتونه همسرم همون آخر هفته میفته
سروناز جون مبارکه عزیزم خدارو شکر حال هر دوتون خوبه
یوتاب و لیانه جون میدن اگه اشتباه نکنم لیانه جون دو سه بار هر بار بین ۳۰ تا ۶۰ سی سی شیرهشک میداد خالا بذار خودش بگه بهتره. یوتاب جونو نمیدونم
سروناز جون شما چرا کیسه آبت پاره شد؟
واقعا حالبه همین دو سه ماه اخیر تقریبا نصف بچه هامون اینجا زودتر از موعد زایمان کردن
  • (کژال)، mona70، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دقیقا نونا جان من استرس گرفتم ناخودآگاه همش نگران کیسه آب هستم ...
بچه ها یه سوال تو ماه اخر خوراکی یا میوه ای هست که باعث زردی بشه؟؟مثلا من شنیدم خربزه و طالبی چون گرم هستن نخور زردی می یاره
..میدونم که زردی به گروه خونی ربط داره ولی بازم نگرانم
فاطمه هستم
Heart
  • (کژال)، mona70، nona، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان