امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لوازم ضروری سیسمونی
دقیقا باهات موافقم شمیم جون. به نظر من هم وقتی بچه کمی بزرگتر شد، لازمه با بچه های دیگه در ارتباط باشه( البته با نظارت والدین و اطمینان از فرهنگ خانواده مقابل). من منتظرم تا این ویروس عالم‌گیر تموم بشه و دخترمون بزرگتر بشه تا بتونم ببرمش برنامه های مخصوص کودکان شهر کتاب( مثلا شهر کتاب الف هر سه شنبه برنامه های مخصوص کودکان داشت)، کانون فکری پرورش  و ...

من که هم از ساک حمل استفاده کردم، هم از کریر، هم کالسکه( تا ده ماهگی. چون بعدش میخواست داخل کالسکه ایستاده باشه و دیگه داخلش نمیموند)، هم قنداق سوئیسی و هم تشک گارددار. از هرکدوم به فراخور زمانش استفاده کردم مثلا قنداق سوئیسی تا سه ماهگی، ساک حمل تا دو ماهگی، تشک گارد دار تا حدود هشت ماهگی و کریر تا شش ماهگی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، nona، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
یوتاب جان دهنشون سرویس به من نداد بیمارستان اینی که به شما دادSmile

بچه ها من آغوشیم سایبکسه ازینایی که گردن رو هم محافظت میکنه گویا هرچند خواهرم گفته تا ۳ ماه نذارمش داخل آغوشی تا وقتی که بچه گردن بگیره.اما این آغوشیو جدید گرفتن برام گفتند یکی از بالاترین درجات ایمنی رو داره ( حالا نمیدونم از چه لحاظ)
میخوام بدونم الان که دخترم دوماهشه بنظرتون بذارمش موقع بیرون رفتن احتمالی یا نه ، رز عزیز، پائولا جان شمیم جان مینو جان که نی نیاتون خدارو شکر از آب و گل دراومدن نظرتون چیه؟
بقیه مامانا هم که نی نیای کوچیکتر یا هم اندازه دخترم دارید هم لطفا بگید.

بیرونم که بقول رز جون هیچ‌ جا نرفتم
ازین ببعد هفته ای یه ساعت میخوام ساعت خلوت ببرمش پارک کنار خونه.
  • (کژال)، Rose، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
وای پسر منم اینقدررررر دوست داره ارتباط بگیره... تا می رفتیم بیرون به چشمای ملت زللللل میزد یا بوس می فرستاد یا بای بای مهربون میکرد.... ملت دلشون می رفت... دنبال بچه ها می خواست بدوه... ولی همیشه منع شده...
ما واکسن بزنیم چند تا خانواده ی ایمن پیدا کنم رفت و آمد می کنم... حداقل توی فضای آزاد... خیلی برای بچه ها خوب و لازمه واقعا... بندگان خدا گیر افتادن توی خونه...
بله هر کس به فراخور وضعیتش بالاخره یه چیزایی تهیه میکنه... من سعی می کنم شرایط و دلایلمم بگم که اگه کسی مشابه منه، هزینه اضافی روی دوشش نیفته Smile

نونا جون به نظرم دیگه می تونی بذاریش... میگم مدل چیکو که من داشتم از بدو تولد بود و حتی مدل کج داشت انگار بغلش کردیم... آسیبی هم وارد نشد... گردن رو شاید بخاطر اینکه مثلا راه میری بچه بالا و پایین نپره، ولی بغل معمولی هم باشه بالاخره سرش جابجا میشه... تازه من راحت تکیه هم می دادمش به یه سمت آغوشی و توش حتی می خوابید.... حالا باز از خواهرت بپرس شما که متخصص دور و برتون زیاده ماشاالله و این خودش یه پوئن مثبته واقعا هر روز از یکی یه نکته یاد بگیری دو ساله متخصص شدی Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی رز عزیزم پس میذارمش البته خدارو‌شکر تا حد زیادی گردن میگیره دخترم ولی نیاز به حمایت داره هنوز این آغوشی هم قشنگ بجز حالت بغل گردن رو میپوشونه
  • (کژال)، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۹:۰۵ عصر)nona نوشته است: مرسی رز عزیزم پس میذارمش البته خدارو‌شکر تا حد زیادی گردن میگیره دخترم ولی نیاز به حمایت داره هنوز این آغوشی هم قشنگ بجز حالت بغل گردن رو میپوشونه

آره با دستت هم می تونی کنار صورتش رو کنترل کنی و نگهداری Heart
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
شاید چون پسر من از ان ای سی یو اومد بهم داپن نمیدونم نونا جون ولی عجیب به درد بخوره
رز جان منم چیکو گرفتم اغوشی رو حالا نمیدونم مثل مال شماست یا نه
اما همسرم میگه تا کامل گردن نگرفته نذارش
به نظرم نونا جون خواهرت درست میگن توام صبر کن یکم دیگه
  • nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
رز جون خیلی ممنونم بابت توضیحاتت Heart
یوتاب جون به اون میگن نست (آشیان). منم تو nicu باهاش آشنا شدم Big Grin
  • Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم که اسمشو گفتی عزیز دلم
  • Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مامانا بالش شیردهی از این گردا یا چند لایه ها دارین؟ به درد میخوره؟ من خیلی گردن درد دارم میخوام یه چیزی بگیرم موقع شیردهی خم نباشم
چی خوبه؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من گرد دارم اصلا راضی نیستم میخوام ازین لایه لایه ها بخرم با این گردا برای اینکه سر بچه بالا بیاد باز دستت باید خیلی حمایت کنه

شایدم من بلد نیستم استفادشو اگه مامانای دیگه راضین بیان لطفا به منم بگن با این بالش چه کنم
  • (کژال)، Nedaa28، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان