موضوعها: 0
تشکر Received:
2,620 in 585 posts
تشکر Given: 753
اعتبار:
3,789
۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۳:۴۴ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۳:۵۲ عصر، توسط Paula.)
دقیقا باهات موافقم شمیم جون. به نظر من هم وقتی بچه کمی بزرگتر شد، لازمه با بچه های دیگه در ارتباط باشه( البته با نظارت والدین و اطمینان از فرهنگ خانواده مقابل). من منتظرم تا این ویروس عالمگیر تموم بشه و دخترمون بزرگتر بشه تا بتونم ببرمش برنامه های مخصوص کودکان شهر کتاب( مثلا شهر کتاب الف هر سه شنبه برنامه های مخصوص کودکان داشت)، کانون فکری پرورش و ...
من که هم از ساک حمل استفاده کردم، هم از کریر، هم کالسکه( تا ده ماهگی. چون بعدش میخواست داخل کالسکه ایستاده باشه و دیگه داخلش نمیموند)، هم قنداق سوئیسی و هم تشک گارددار. از هرکدوم به فراخور زمانش استفاده کردم مثلا قنداق سوئیسی تا سه ماهگی، ساک حمل تا دو ماهگی، تشک گارد دار تا حدود هشت ماهگی و کریر تا شش ماهگی
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
وای پسر منم اینقدررررر دوست داره ارتباط بگیره... تا می رفتیم بیرون به چشمای ملت زللللل میزد یا بوس می فرستاد یا بای بای مهربون میکرد.... ملت دلشون می رفت... دنبال بچه ها می خواست بدوه... ولی همیشه منع شده...
ما واکسن بزنیم چند تا خانواده ی ایمن پیدا کنم رفت و آمد می کنم... حداقل توی فضای آزاد... خیلی برای بچه ها خوب و لازمه واقعا... بندگان خدا گیر افتادن توی خونه...
بله هر کس به فراخور وضعیتش بالاخره یه چیزایی تهیه میکنه... من سعی می کنم شرایط و دلایلمم بگم که اگه کسی مشابه منه، هزینه اضافی روی دوشش نیفته
نونا جون به نظرم دیگه می تونی بذاریش... میگم مدل چیکو که من داشتم از بدو تولد بود و حتی مدل کج داشت انگار بغلش کردیم... آسیبی هم وارد نشد... گردن رو شاید بخاطر اینکه مثلا راه میری بچه بالا و پایین نپره، ولی بغل معمولی هم باشه بالاخره سرش جابجا میشه... تازه من راحت تکیه هم می دادمش به یه سمت آغوشی و توش حتی می خوابید.... حالا باز از خواهرت بپرس شما که متخصص دور و برتون زیاده ماشاالله و این خودش یه پوئن مثبته واقعا هر روز از یکی یه نکته یاد بگیری دو ساله متخصص شدی
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
مرسی رز عزیزم پس میذارمش البته خداروشکر تا حد زیادی گردن میگیره دخترم ولی نیاز به حمایت داره هنوز این آغوشی هم قشنگ بجز حالت بغل گردن رو میپوشونه
موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
(۱۴۰۰/۵/۲۲، ۰۹:۰۵ عصر)nona نوشته است: مرسی رز عزیزم پس میذارمش البته خداروشکر تا حد زیادی گردن میگیره دخترم ولی نیاز به حمایت داره هنوز این آغوشی هم قشنگ بجز حالت بغل گردن رو میپوشونه
آره با دستت هم می تونی کنار صورتش رو کنترل کنی و نگهداری
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
شاید چون پسر من از ان ای سی یو اومد بهم داپن نمیدونم نونا جون ولی عجیب به درد بخوره
رز جان منم چیکو گرفتم اغوشی رو حالا نمیدونم مثل مال شماست یا نه
اما همسرم میگه تا کامل گردن نگرفته نذارش
به نظرم نونا جون خواهرت درست میگن توام صبر کن یکم دیگه
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
ممنونم که اسمشو گفتی عزیز دلم
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
مامانا بالش شیردهی از این گردا یا چند لایه ها دارین؟ به درد میخوره؟ من خیلی گردن درد دارم میخوام یه چیزی بگیرم موقع شیردهی خم نباشم
چی خوبه؟
موضوعها: 1
تشکر Received:
30,666 in 6,991 posts
تشکر Given: 20,214
اعتبار:
35,283
۱۴۰۰/۵/۲۶، ۱۱:۳۰ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۵/۲۶، ۱۱:۳۲ صبح، توسط nona.)
من گرد دارم اصلا راضی نیستم میخوام ازین لایه لایه ها بخرم با این گردا برای اینکه سر بچه بالا بیاد باز دستت باید خیلی حمایت کنه
شایدم من بلد نیستم استفادشو اگه مامانای دیگه راضین بیان لطفا به منم بگن با این بالش چه کنم