امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
شمیم جون تو هفته سه تا ناهارو میبرم پارک پردیسان که غذا بخوره الانم آوردمش پارک پرواز نمیخوره
شاما رو باباش تلاش میکنه

قاشقای جدید خریدم هیچی به هیچی

تازه با این زینک و شریت تقویتی دکتر از قفل مطلق به یکی دو سه قاشق رسیده
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، liyane، Sh96.shamim
پاسخ
نونا خدابهت صبر بده
الان هم شیر نمیخوره هم غذا؟
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
نونا جان اگر گوشت رون میخوره ساق مرغ لطیفتره راحتر میتونه بخوره
بستنی میوه ای درست کنی نمیخوره؟خنکه التهاب لثه اش کم بشه
  • 2015، nona
پاسخ
نونا جون
اگه غذاشو میکس کنی نمی خوره؟
  • nona
پاسخ
فاطمه جون شیر میخوره اما هب شیر من دیگه اونقدر جواب نمیده چرب هم واقعا نیست
سلین جون ممنون پس ساق میگیرم چه میدونم آخه دیدم علاقه به گرفتن چیزای سفت داره گفتم امتحان کنم سلین جون چرا بستنی میوه ای که گفتی و خود میوه میخوره
نه مینو جون کامل میکسم امتحان کردم

سلین جون من بستنی میوه ای البته بگم بستنیم نبود خیلی پوره هندونه و موز رو گذاشتم فریز شد یکم سفت شد دادم اگه چیز جذبت ی هست لطفا بگو حالا الن انبه هم گرفتم
  • 2015
پاسخ
نونا جان همون مدلی منظورم بود
من انبه و موز میزارم یخ بزنه بعد پودر چهار مغز با خرما و خامه میریزم تو مخلوط کن
وقتی نخوان غذا بخورن لجبازترین موجودات میشن
مخصوصا موقع دندون ،پسر من کلا خوش غذا بود اما موقع دندون در آوردن کلی بازی در میاره فقط آش رو خوب میخوره
اولین غذایی هم که یاد گرفت بگه همون آشه !!!
  • 2015
پاسخ
نونا جان گفتم منم یه چیزی بگم شاید نتیجه بده.
الان چند وقتیه که دخترم قاشق قبول نمیکنه و تمایل داره خودش غذارو بخوره.
یه سرچی که کردم دیدم بین 9 تا 11 ماهگی معمولا بچه ها از قاشق امتناع میکنن و این یه پروسه از رشدشونه.
دیگه منم غذاهام رو جامد کردم و گذاشتم جلوش.
البته قبلا هم من کوکو اینارو میذاشتم جلوش خودش میخورد ولی خب اوتمیل یا چیزایی شبیه این رو باید با قاشق میدادم که الان یه کمی دستم بسته شده.
الانم که میگی دخترت چیزهای سفت دوست داره شاید این شیوه کمکت کنه (هرچند که مطمئنم تا حالا امتحانش کردی)
  • 2015، nona
پاسخ
آرزو جون ک*ت*ل*ت ، کوفته قلقلی ، ماکارونی فرمی ، کوکو سیب زمینی، پنکیک موز و جو، کوکی جو و خرما همه جی گذاشتم جلوش بیشتر از یه لقمه نمیخوره حالا نون و ماست و نون خالی میخوره
حالا نونو بزنم داخل اوتمیل یا سوپ فقط یه تیکه میخوره دیگه نمیخوره
ازونور پنیر موزارلای گرد گذاشتم نمیخوره پنیر خامه ای دوست نداره فقط پنیر ماسکارپونه عاشقشه
خلاصه بچه ها باور کنید همه کار میکنم همین که سلین جون میگه وقتی نمیخواد بخوره بدلج ترین موجود دنیا میشه
راستی حتی اینکه یه بچه یکم بزرگتر بهش غذا بده رو هم امتحان کردم پسر خواهرشوهرم سه سال ازش بزرگتره دوبار اون گفت بذار من بدم قشنگ قاشق دادم بهش دخترمم مدام بهش لبخند میزد ولی همون به قاشقو به زور خورد بعدش مثلا روسو از من برمیگردونه فقط فرقش این بود به بچه داشت میخندید و روشو برنمیگردوند
با آهنگ و رقصم امتحان مردم مدتهای مدید

چیزای سفت آرزو جون فعلا به پازا چوبی، پلاستیک، فرش و اینها علاقمنده Sad
الان برای شامش استامبولی ( استانبولی! نمیدونم املای درستش چیه) پختم حتی اندازه کم به گوشت زردچوبه زدم یکمم نمک زدم خدایی خوشمزه بود واقعا بعد چون خودمون دعوت بودیم رستوران غذاشم ریختم تو فلاسک که تو جمع بخوره لااقل اصلا نخورد همون دو قاشق همیشگی
عوضش نون و مایت خیار خورد
  • 2015، Arezoo1984، liyane
پاسخ
نونا اینایی که میگی دقیقا یاداور خاطرات منه سر دخترم..
باورت میشه همینطوری بود قوطی پنیر میذاشتم کنارش تااخز میخورد ولی غذا نه..
من نهایت مجبور میشدم سیب زمینی سرخ شده بهش یه کم میدادم بعدا تخم مرغ هم بهش میزدم میخورد باز.
تخم مرغ نیمرو یا ابپز نمیخوره؟
فاطمه هستم
Heart
  • nona
پاسخ
فاطمه حون دقعه قبل گفتی با اینکه دوست نداشتم از الان سرخ کردنی در خد سیب زمینی بهوره رفتم آبپز کردم بعد برشش زدم خلالی سرخش کردم نخورد مه نخورد
آبپز نمیخوره نیمرو کمی

بچه ها خامه از کی میشه داد؟ سلین جون میخوام ببینم بستنی مدل شما کی میتونم بدم
  • 2015، Sh96.shamim
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان