امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
بوتاب جون‌ همه نگرانیهای مشترک داستیم پسSmile
کژال جان ضمنا اینکه میگن اناق بچه رو رنگی کنید اسباب بازیاش رنگای حیغ باشه و اینا برای همون تقویت بیناییشه چون رنگای جیغ رو از همون اوایل میتونه تشخیص بده باید تمرین کنه این رنگا و تصاویر رو متمرکز کنه و تصویریازی کنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، liyane، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نونا و يوتاب جان ممنون از راهنماييتون
من فكر ميكردم از دل درد كوليك باشه
يعني اوايل فكر ميكردم واسه دفعه ولي پوشك و ميديدم كه چيزي توش نيست گفتم مال دل درد ه
  • (کژال)، Nedaa28، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نه ایانه جون.دختر من بعد گریه و تلاش بعد که آروم شد حدود یک ساعت بعد بلاخره موفق میشه. طی اون زورزدنا بجایی نمیزسه معمولا
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم ازت نونا جان
دوستان نی نی به دنیا میاد همون موقع زردیش مشخص میشه؟ یا ممکنه اول اکی باشه بعد زردی پیدا کنه.
تو بیمارستان خودشون متوجه میشن؟
من خوندم که مادر با گروه خونی o و نوزاد با گروه خونی ‌Aیا B احتمال زردی بالا هست.
این شرایط ما هست.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
اره نونا جون
حتی مواردی هم که نمیگیم به همم مشترکه
خواهش لیانه جانم 
کژال جان بعضیا همون موقع تولد بعضیام یک تا چند روز بعد مشخص میشه زردیشون
من راستش در مورد گروه خونیا چیزی نمیدونم
اما سر پسرم فهمیدم که بهترین چیز اینه که شیر مادر رو تند تند بخوره تا دفع داشته باشه
ممکنه چون نمیتونه زیاد بمکه و فکش خسته میشه زود چند ساعتی اوایل زیر سینت باشه و هی بخوره و هی بخوابه اما همون عالیه فقط شیر خودت و اگر دکترش صلاح دونست شیر ککمکی

راستی نونا جون و لیانه جون من از اول قطره شیرافزا گرفتم و میخوردم با تعریف شما منم پودر گالاکتومید گرفتم از نظر طعم و ذایقه اینو بهتر میتونم بخورم اون قطره هه بوش خوب نبود
من روی بوی خوراکیا خیلی حساسم تا طعمشون
خلاصه ازتون ممنونم امیدوارم روی شیر منم تاثیر مثبتی بذاره
الان روز دومه که شروع کردم
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، Sh96.shamim، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تاثیرش عالیه یوتاب جونم میبینی حالا
خواهش کژال جان زردی ممکنه اولم باشه ممکنه بعد از ترخیص کم‌کم شروع شه روز سه و پنج چک میکنن بعد از بیمارستان
  • (کژال)، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دوستای عزیز من یه راهنمایی میخوام.این کارتی که برای بچه ها دادن که تاریخ واکسن ها روش هست.یه قسمتی داره برای چکاب .که ۱۵ روزگی هست یک ماهگی و همینجوری میره بالا تر .
واسه چکاب ۱۵ روزگیش من امروز بردمش بهداشت ولی متاسفانه استان فارس جز طرح پزشک خانواده هست و برای من انجام ندادن و گفتن باید بری پیش همون پزشک خانواده خودت که بنا بر دلایلی من اصلا اون دکتر رو قبول ندارم و نمیخوام اونجا برم. حالا سوالم اینه این چکاب ها رو متخصص اطفال هم انجام میده درسته ؟ 
و اینکه چقدر مهمه که حتما امروز ببرمش چکاب ؟ هفته پیش که پیش متخصص بردمش خودش گفت یک ماهگی بیارش.
شوهرم هم کلا مخالف دکتر رفتن زیاده .امروز که کارمون تو بهداشت انجام نشد میگه همون یک ماهگیش دیگه میبریمش پیش دکتر متخصصه.یعنی دو هفته دیگه.
حالا موندم چی کار کنم .
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جون ماه اول چکاپ بیشتره
سه روزگی پنج روزگی بعد میشه هفته ای بعد دو هفته ای . ماه اول که تموم شد دیگه میشه ماهانه
اره متخصص اطفال انجام میده اصلا ببریش پیش یه فوق اطفال پرونده براش باز کنی خیلی بهتره. جاهای مختلف نرو نیازی نیست. الان نمیدونم کدوم چکاپا رو انجام دادی اما اگه متخصص اطفالت کفته دیگه آخر ماه بیار همون موقع ببر. اون ویزیت مرکز بهداشتم که علامت زده بودن من بردم پرونده برای من و نوزاد باز کردن نحوه شیردهی ازم تست گرفتن قد و وزن اندازه گرفتن چیزی نبود حالا گفتن ببر پیش پزشک خانواده ببرش یسر بلاخره پرونده باید داشته باشی لازم میشه، کاریم قرار نیست بکنه بهش بگو که بچه تحت نظر دکتر اطفالشم هست.

نوزاد ماه اول باید تحت نظر باشه خیال خودتون راحت میشه هرچند میگم مرکز بهداشته برای من ضرورت نداشت فقط پرونده باز کردم که احتمالا جایی لازمم باشه وگرنه واکسناشم دکتر خودش میزنه. صرفا چون تو کارتش بود میدونستم باید انجامش بدم.همسرتون رو توجیه کن که دکتر رفتن لازمه عزیزم فقط ماه اول اینطوره بعد ماهانه میشه
  • (کژال)، 2015، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی نونا جونم .اره همین بهداشت واکسن هاش رو میزنه ولی قد و وزن نمیگیره.از اون طرف هم پرونده دارم پیش پزشک خانواده و مراقب سلامتش کل بارداریم زنگ میزدن اطلاعات هر ماهم رو وارد سیستمشون میکردن.همون روزی که تو بیمارستان برای زردی بستری بود دوتا دکتر ویزیتش کردن که یکیش رئیس بخش nicu بود و خودش گفت  ببریم پیشش تو مطب یک هفتگیش بود .و ما هم بردیم و تصمیم گرفتیم که پزشکش باشه .براش پرونده تشکیل داده و واسه چکاب دوباره هم گفت یکماهگیش بیاریمش.
  • nona، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خب عالیه سروناز جون ولی اون پانزده روزگیشم که علامت زدن بنظرم ببر عزیز دلم
  • Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان