امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
ستی واسه من هفته ۲۳ نوشت چون همون ۹۶ بود قندم
شیرینیجات حذف کن ، برنج و ماکارونی کمتر بخور ، هندونه و انبه هم سعی کن حذف شه
کنار غذات حتما سالاد و کدو سبز بخور
آب زیاد بخور
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستای خوبم
میگم شما تو بارداری ریزش موهاتون کم شد یا نه؟ من موهام نرم شده ریزشش اما کم نشده
بعد اب برنج و نمک دریا میتونم ب سرم بزنم ؟ حنا ک نمیشه نه؟
  • lili_61، Sahraa71، سحر بانی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۴، ۰۶:۱۷ عصر)Seti69 نوشته است: بچه‌ها من کم کاری تیروئید دارم و قرص میخورم ، ماه پیش چکاپ رفتم و اکی بود فقط قندم ۹۶ بود، دکتر غددم بهم گفت دوس دارم بیا پایین، ولی نپرسیدم چی بخورم چی نخورم، الان شما حرف قند زدین ترسیدم نکنه واسه من بالا باشه، چی کنم بیاد پایین؟
این هفته ۲۲ هفتم میشه، وقت ویزیت دکتر زنانم هست، بهش بگم به نظرتون؟ یا خودش این هفته آزمایش قند میده؟
منم تو هفته ۲۸ ازمایش دادم برای قندم احتمالا برات بنویسه ولی رفتی بگو شاید محدودت کنه واسه بعضی چیزا

(۱۴۰۰/۵/۲۴، ۱۱:۴۱ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: سلام دوستای خوبم
میگم شما تو بارداری ریزش موهاتون کم شد یا نه؟ من موهام نرم شده ریزشش اما کم نشده
بعد اب برنج و نمک دریا میتونم ب سرم بزنم ؟ حنا ک نمیشه نه؟

من ریزشم خیلی خیلی کم شده و موهام نرم شده رشد ناخونم خوب شده پوستمم عالی شده کاش همینجوری بمونه حالا یمقدارش هورمونیه یه مقدارشم واسه تغذیه و قرصاییه که میخورم
  • lili_61، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من موهام و ناخنام هیچ تغییری نکرده
ولی قبلا موقع پریودی چند تا جوش روی چونم میزد. که الان چون چند ماهه نزدم و جای قبلی ها هم رفته صاف تر به نظر میرسه پوستم.
  • lili_61، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها برام دعا کنین
ساعت نزدیک ۴ صبحه
خواهرشوهرم اومد دم خونمون گفت مادرشوهرم حالش بد شده
بیچاره شوهرم
دلم مثل سیر و سرکه میجوشه تا برن و بیان
اخ کی این روزا تموم میشن
اصصلا رعایت نمیکنن مادرشوهرم دیروز راست راست راه میرفت کاراشو کم کم میکرد ی پارچه سرش بسته بود و سرفه میکرد و باز میومد تو حیاط
از دور گفتم ک شام من میپزم ک بالا نرم یهو دیدم خودش وسایل مربوط ب شام رو اورد تو خونمون
دوس داشتم فقط جیغ بزنم
ب شوهرم گفتم کلی حرص خورد گفت اینا هممونو ب کشتن میدن اخرش
نمیدونم برم خونه مادرم اینا یا بمونم تو خونه خودم
برم اونجا استرس شوهرم رو دارم
روزا اول ک برادرشوهرم گرفت مادرشوهرم خیلی عادی بدون ماسک میرفت پیشش
من استرس شدید گرفتم بخدا
خواهرشوهرم طفلی ماسک زده و تموم کارا رو میکنه دلم واسه خودم و خواهرشوهرم و شوهرم میسوزه
مامانم اینا همشون گرفتن ولی خواهرم مدام اسپری گلاب و الکل دستشه
اونجا هم خواهرم طفلی کارا گردنشه
خدایا کی این کابوس تموم میشه
مردم از استرس
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها برای زردی که پرسیدین یکی از علت هاش اینه که خون مادر و بچه با هم فرق داشته باشه .حالا هم تو نوع خون هم مثبت و منفی بودنش .یه علت دیگش میتونه فاویسم باشه همون باقاله ای بودن بچه .چند تا علت دیگه هم داره ولی مهمتریناش ایناست.
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Seti69، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
عاطفه جان اینکه مراقب کسی باشی این نیست که بری پیشش اتفاقا اگه بخوای از کسی مراقبت کنی اول باید خودت سالم باشی! خودت زودتر غذا درست کن بده همسرت ببره بالا بزاره پشت در تو هم نره! که اونا نخوان بیان پایین اصلا! در مورد بوی غذا هم همه در و پیکر رو باز کن بو زود میره. حتما حتما دوتا ماسک بزن رویی رو هم مرتب عوض کن
ببین عزیزم یه توصیه بهت میکنم آدمی که دلش برای خودش نمیسوزه هیچ دلسوزی هم نداره اول دلت برای خودت و بچت بسوزه بعد بقیه! هیچ فکر کردی اگه تو این شرایط مبتلا بشی کی میخواد ازت پرستاری کنه و جمعت کنه! همه که مریض هستن! پس تا میتونی مواظب خودت باش تعارف و اینارم بزار کنار اصلا تو خونه خودت تو یه اتاق بمون بیرونم نیا با این اوصافی که گفتی مادرشوهرت رو ببرن بیمارستان برای همه بهتره! همه رو مبتلا میکنه

بچه ها ما ادارمون فردا داره واکسن میزنه من نمیدونم بزنم یا نه انگار واکسن اسپوتنیک میزنه! از یه طرف میگن عوارض واکسن هنوز مشخص نیست که رو جنین چیه از یه طرف میگن عوارض واکسن در برابر بیماری بسیار کمتره اصلا نمیدونم چیکار کنم

(۱۴۰۰/۵/۲۵، ۰۸:۵۷ صبح)سروناز نوشته است: بچه ها برای زردی که پرسیدین یکی از علت هاش اینه که خون مادر و بچه با هم فرق داشته باشه .حالا هم تو نوع خون هم مثبت و منفی بودنش .یه علت دیگش میتونه فاویسم باشه همون باقاله ای بودن بچه .چند تا علت دیگه هم داره ولی مهمتریناش ایناست.
سروناز جان من و همسرم هر دو آ مثبت هستیم احتمال داره بچه من زردی بگیره؟!
  • mona70، Rose، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
سلام 
سروناز جون و زهره جون خیلی خیلی تبریک میگم  Heart
بچه ها من دیروز رفتم دکتر گفت حتما واکسن بزن فقط هم سینوفارم بزن.
اما میترسم، موندم چیکار کنم..
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لی لی جون کلا میگن ۵۰ درصد همه بچه ها و بالای ۶۰ الی ۷۰ درصد بچه های نارس  زردی رو دارن.حالا بعضی زردی ها یه دلیل دیگه هم داره مثل همون خون و فاویسم و .... که باید بیشتر حواسمون باشه و معمولا نوردرمانی میخواد.بقیه بچه ها ممکنه با بزرگ شدن و تغذیه مناسب زردی خودش رفع بشه و نیاز به درمان خاصی نداشته باشه.کلا استرس نگیرید ولی حواستونم جمع باشه .شما که گروه خونیتون یکی هست امکانش کمه ولی میگم عوامل دیگه هم دخیل هست.

ممنون کتایون جون.
بچه ها برای واکسن منم الان میتونم بزنم ولی دکترم گفت تا ۴۰ روزگی دخترم صبر کنم بعد بزنم.سینوفارم هم باید بزنم.
  • (کژال)، 2015، lili_61، mona70، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
۱.روناک/ هفته 38/پسر
۲. Nedaa/ هفته ۳۵/پسر
۳. 2015/هفته3۵/ پسر
۴. الهام گلی /هفته 34/دختر
۵. کژال / هفته 31/ پسر
۶. Sahraa71 /هفته ۳۰/ پسر
۷. بن سای/هفته ۲۸/پسر
۸. سحر بانی /هفته ۲۸/ پسر
۹.shiningdiamond/ هفته 27/ پسر
1۰. roshanak7367/هفته ۲۵/دختر
۱۱. کتایون خانم/ هفته ۲۲/دختر
۱۲. ستی ۶۹/ هفته ۲۱/ دختر
۱۳. لی لی /هفته ۲1/ دختر
۱۴.نوعروس قدیمی /هفته 13
۱۵. **مینو** / هفته ۱۶
۱۶.♡بهاره♡ / هفته ۱۷
۱۷.atefejjj/ هفته ۱۴

(۱۴۰۰/۵/۲۵، ۱۱:۱۶ صبح)کتایون خانم نوشته است: سلام 
سروناز جون و زهره جون خیلی خیلی تبریک میگم  Heart
بچه ها من دیروز رفتم دکتر گفت حتما واکسن بزن فقط هم سینوفارم بزن.
اما میترسم، موندم چیکار کنم..

کتایون جان خود وزارت بهداشت گفته باردارها فقط در شرایط خاص آسترازنکا بزنن اما دکتر همکارم هم گفته فقط سینوفارم منم از دکتر خودم پرسیدم گفت هر واکسنی باشه اشکال نداره بزن منم واقعا نمیدونم چیکار کنم
سروناز جان ممنونم از راهنماییت
  • (کژال)، mona70، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 71 مهمان