امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوسیس و کالباس خانگی
چون خیلیا توی خصوصی دستورش رو پرسیدن گفتم یه تاپیک براش بزنم خوبه Heart من با این دستور درست می کنم... یکم روغنش بیشتر باشه نرم تر میشه...

[تصویر:  spicy-italian-sausage_0vfk.jpg]

سوسیس خانگی
مواد لازم برای نیم کیلو گوشت سفید (مرغ یا بوقلمون یا مخلوط):
◀️ مرغ بدون استخوان: 500 گرم
◀️ یخ یا آب خیلیییی خنک: چند حبه خرد شده
◀️ روغن مایع: دو تا سه ق غ (روغن بیشتر، یکدست ترش می کنه. اگه گوشت گوسفند استفاده می کنید، چربی حتما استفاده کنید هم نرمتر هم خوشمزه تر میشه)
◀️ کاور سوسیس یا کالباس یا بهتر از اون، روده گوسفند تمیز شده: به مقدار لازم

ادویه ها:
◀️ نمک: 1 ق غ
◀️ پودر سیر: 1 ق چ
◀️ زنجبیل، زردچوبه، خردل، دارچین، پاپریکا، آویشن از هر کدام نصف ق چ
◀️ فلفل سیاه، فلفل قرمز از هر کدام یک چهارم ق چ
◀️ زیره: یک هشتم ق چ
◀️ پودر هل، پودر میخک، پودر جوز هندی از هر کدام یک شانزدهم ق چ

طرز تهیه:
۱) گوشت ها رو نازک خرد می کنیم و می ذاریم توی فریزر تا یکم یخ بزنه و یخی بشه... سنگ نشه ها، یخی شه...

۲) گوشت رو یه بار چرخ می کنیم.

۳) ادویه ها رو اضافه کرده و دوباره چرخ می کنیم و حینش تکه های یخ رو هم میندازیم توی چرخ گوشت و بعدش حساااااابی ورز می دیم. هر چی بیشتر ورز بدید و چسبنده تر بشه، کالباستون لطیف تر و یکدست تر می شه و قشنگترم برش می خوره. چون خنکه ورز دادن هم سخته و انگشتاتون بی حس می شه? ولی میارزه. اگه نمی تونید بریزید توی غذاساز و خوووب بزنید تا یه مایع غلیظ ولی نرم و یکدست بده. بعدش حتما مواد رو بذارید توی یخچال که گرم نشه.

۴) سوسیس_ساز رو وصل می کنیم، کاور رو می کشیم و گوشت ها رو بصورت سوسیس یا کالباس گره میزنیم.

۵) حالا توی قابلمه آب میریزیم، آبکش فلزی میذاریم و کالباس ها رو میذاریم توش و درش رو می بندیم و حدود 1 ساعت میذاریم بپزن و بعد از خنک شدن استفاده می کنیم یا براحتی فریز می کنیم تا موقعی که لازم داشتیم بیاریم بیرون و استفاده کنیم.
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، ترانه خانوم، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: