امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نوناجان فرستادی واسه دکتر صادقی؟ یعنی چی شکل گلبولا ؟
پاسخ
اره همسرم فرستاد ندا جون هنوز سین نکرده دلشوره دارم بد
میکروسیتوزیس گزارش شده تو نمونش یعنی اندازه گلبولای قرمزش کوچیکه

کلا به آزمایشگاه گفتم حالا که نمونه اینهمه میگیرید هرچی که دکتر ننوشته و خودتون تو آزمایشگاه انجام میدیدم چک کنن هرچند اینا رو دکتر صادقی نوشته بود تو واتساپ

آرامش جان الان صفحه خانم دکتر ایمانی رو دیدم ( بهاره ایمانی) در جواب یکی که بچش ۱۷ ماهه بود و بجز شیر هیچی نمیخوره و باقی چیزا رو تف میکنه یا کلا نمیخوره کفت حتما از نظر حسی و حرکتی باید بررسی بشه این بچه. ایشون بجز تخصص اطفال تخصص تغذیه اطفالم از استرالیا داره.شما حتما دکتر رو ببر هرکدومشون شد و نوبت داد ولی احتمالا شما رو حتما به گفتار درمان یا کاردرمان ارجاع میدن جدی بگیر مشکل رفع شه عزیزم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
نونا جون مرسی عشقم که رفتی دیدی...من 9 ماهگی کار درمان گرفتم برای پسرم... اما میدونی نونا پسر من یسری چیزها میخوره مثل چی؟ بستنی چوب شور، هندونه، دوغ... میدونی به قول دکتر چیزهای مسخره! دقیقا چکاب کلی حسی حرکتی لامسه داده بود... حقیقتا خیلی کار داشت آزمایشاش و چون من دیدم تو اون بازه پسرم کمی شروع به خوردن کرد و خیلی همکاری نمیکرد تو بررسی ها ولش کردم. ولی حتما پیگیری میکنم و این پیج دنبال میکنم.

میشه ازش مشاوره تغذیه بگیرم؟؟

راستی بچه ها چحور غیر از نتی میشه نوبت گرفت؟ دکتر مقدادی تلفن جواب میده؟

امروز از 12 رفته پیش مامان جونش بچه ها من این ترم آزمون جامع هم دارم بخدا همه فکرم درگیر پسرم... اصن نمیرسم بخونم... ی مقاله هم باید کار کنم... دیوونه شدم...امروز رفته که من یکم درس بخونم...اما انقد ک نگران خوردنش هستم میخام کم کم برم پیشش...!!!!
  • 2015، liyane
پاسخ
نه نونا با قطره هم همینه صدای دور از جونش خفگی میده و هی تو خواب تکون میخوره
الهی بگردم نونا نگرانش شدم دخترتو
مارو بی خبر نذاریا
  • 2015
پاسخ
آرامش نباید ول کنی ببین این مواقع مثل پسر شما دختر من دکتر بجز اینکه از نظر سلامتی چکش کنه کاری از دستش بر نمیاد که نهایت یه مکمل هم بده باقیش دیگه به عهده مادر و پدر و همکاری بچه هست باید صبور بود هرچقدر لازمه براش وقت بذار
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
(۱۴۰۱/۲/۱۸، ۰۴:۴۶ عصر)nona نوشته است: لیانه آهن هموگلوبین همه چی طبیعی بود اما اندازه گلبول کوچیکه
رز جون فیبروکیستیک دیگه اسمش روشه دیگه نگران نباش یه چیز خیلی شایعه اکثر قریب به انفاق هم خوش خیمن اصلا حتی ممکنه خیلی خفیف باشه فرم حتی کیست هم نداشته باشه سونو دادی؟ ببین پرولاکتین و تیروییده فقط؟ معمولا این دو تا با یسری هورمونای دیگه چک میشن اگر تنها هستن روز خاصی نداره فقط بسری مراقبتا داره قبلش فعالیت جنسی و خستگی روز قبل نداشته باشی ( برای پرولاکتین) بیدارم شدی ظرف سه ساعت آز بدی. اما اگه هورمونای دیگه هم هست روز سوم پریودی باید انجام سه عزیزم

رز جون جواب سونو یا آزمایشت اومد خواستی عکسشو بقرست نشون خواهرم یا دوستمم بدم

مرسی عزیزم محبت کردی
آره خودمم سرچ کردم میگه مهم نیست حتی بیماری محسوب نمیشه... 
بله من دی بود فکر کنم آزمایش خون کامل دادم... فکر کنم 1 و خرده ای شد.. الانم به دکتر گفتم که نتایجم مال اون موقع هست گفت اکی هست و فقط همین دوتا که ننوشته بودن رو نوشت!!!!! فکر کنم من رفتم به دکتر گفتم آز کامل بده، یه آز مرتبط با مباحث زنانه و هورمون ها نداده بود... هر چی آز به درد نخور بود داده بود...
پس روزش مهم نیست... 

مرسی عزیزم از محبتت Heart Heart حالا که فعلا آخر هفته وقت گرفتم برای سونو... امیدوارم که اکی باشه و درگیر بیماری و اینها نشم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • 2015، nona، Sufii
پاسخ
هیچی نیست اصلا نگران نباش عزیزم
  • Rose
پاسخ
نونا جان انشاالله که آزمایشا دختر گلت چیز خاصی نیست و نرماله
غذا نخوردنش هم میخواد برای مامانش ناز کنه

اگر بچه هاتون موقع بد غذایی نون میخورن خمیر درست کنید مواد گوشتی و سبزیجات رو با خمیر مخلوط کنید بزارید بپزه شاید به هوای نون بودنش بخورن
برای پسرم این ترفند موقع دندون در آوردن و اشتها نداشتن جواب میداد چون عاشق نونه
  • 2015، Arezoo1984، nona، youtab، مینو
پاسخ
نوناجان منم نگران شدم برای گل دخترت ان شاالله چیزی نیست عزیزم امید به خدا.
رز وقتی که بیماری هم محسوب نمیشه پس نگران نباش..با یکسری رعایتها خوب میشه..چرا گفته محدودیت کافئین؟؟مگه مصرف زیاد داشتی؟؟منم خیلی چایی میخورم..
فاطمه هستم
Heart
  • nona، Rose
پاسخ
رز به خاطر کیست سینه ممنوعیت کافئین داری؟
چون من هم سه سال پیش که تشخیص کیست دادن کافئن رو قطع کردم.
البته الان به جای خون تو رگام چای و نسکافه جریان داره. زمان برای خواب ندارم و مجبورم خودمو بیدار نگه دارم
  • nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان