امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار 1401
چکار کنم رشد و وزنگیری جنین خوب بشه؟ سرعت رشدش خیلی کم شده
پاسخ
لیدی جان اگه مشکل تنگی شریان رحمی و بند ناف نباشه، احتمالا غذا خوب نمیخوری، پروتیین خیلی خوبه، کباب چنجه گوسفندی، ماهیچه، تخم مرغ، اگه مشکل قند نداری بستنی و ابمیوه...مغزیجات
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • lady
پاسخ
لیدی چند هفته ای وزن جنین چقدره؟ رو چند درصده؟
  • lady
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲، ۰۳:۳۰ عصر)nona نوشته است: لیدی چند هفته ای وزن جنین چقدره؟ رو چند درصده؟

مشکل خونرسانی نداره خدا رو شکر، 32 هفته، 1790 گرم، 37%، خیلی وزنش کمه چکار کنم وزن بگیره و جبران بشه
پاسخ
لیدی
علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن استراحت و مصرف آب کافی رو دست کم نگیر.
پاسخ
زهی جون مبارک باشه، الان چرا ناراحتی؟ بچه رو میخوای نگه داری؟ اگه اینطوره که یبار برو دکتر که ساک حاملگی رو تشخیص بده و بعدش تا هشت هفتگی صبر کن تا صدای قلب جنینو بشنوی...دکتر که بری برات اسبد فولیک تجویز میکنه و اگه تهوع داری بستگی به شدتش دمیترون یا ویتامین ب...نمیدونم چه راهنمایی دیگه میخوای...
  • Rose
پاسخ
لیدی جان بچه ها توصیه ها رو کردن نگران نباش ۳۷ درصد کم نیست به بالای ۴۰ برسونی عالیه با اب و مغزیجات و کباب و لبنیات وزن کیگیره استراحتم یادت نره
زهی جان مبارکه فکرت درسته با اومدن بچه کلا زندگی زیر و‌رو میشه و‌بچه همه چیز میشه فداش بشم البته Smile کلا یادت نمیاد حتی قبلش چطور بودی
مکملا رو دکترت مشخص میکنه غربال هم دکترت حتما مینویسه ننوشت خودت بگو بهش فقط هزینه هاش دیگه آزاده تحت پوشش نیست
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲۲، ۰۷:۵۳ عصر)Zehi نوشته است: سلام خانوما من امروز متوجه شدم باردارم ولی ناخواسته بود اصلا نمیدونم باید چیکار کنم کلی هم ناراحتم، میشه من رو هم راهنمایی کنین؟ ممنون

سلام عزیزم
مبارک باشه مامان خانم
این مساله یه موضوع مهمه به نظر من
نه اینکه ما نتونیم درباره ی ناراحتیت صحبت بکنیم، اما چون روحیاتت مستقیما روی جنین تاثیرگذاره توصیه می کنم که با یه روانشناس حتما صحبت بکن... تمایلات مذهبی هم نداشته باشه که دهنت رو ببنده با ناشکری نکن وووو....
ولی اگه خواستی اینجا هم ما هستیم Smile میشینیم دورهم غر میزنیم خالی میشیم Smile بیا بگو چرا شرایطتون اکی نیست؟ چند وقته ازدواج کردید؟ روابط خودتون دوتا خوبه؟ از خودت بگو چون شخصا شناختی ازتون ندارم که از روش راهنمایی کنم :*
راهنمایی هم که سوفی جان گفتن اول باید بری دکتر یه سونو می نویسه... اگر فقط بیبی چک مثبت شده و کار دیگه ای نکردی، میری آزمایشگاه، خون میگیرن و یه جواب بهت میدن با اون میری پیش دکتر... بقیه ش یه مسیر مشخصه
توی مسیر کلللللی کتاب خوب، دوره های خوب برای بچه داری و حود پروسه ی زایمان هست... جای غصه خوردن نداره... فقط چون ناخواسته بوده و احتمالا آمادگی بدنی نداشتی، باید زود بری دکتر که اگر لازمه زودتر فولبک اسید یا مولتی و هر چی که دکترت صلاح بدونه، شروع بشه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Zehi
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۲۳، ۱۰:۳۹ صبح)Zehi نوشته است: ممنونم رز جان حق با شماست، ۳۰ سالمه، ۵ ساله که خونه خودمونیم نه اینکه کلا بچه نخوایم ولی حداقل برای یک ساله دیگه بهش فکر میکردیم بیشتر هم به خاطر مسائل مالی ک ه متاسفانه با این وضعیت امیدی به بهتر شدن نیست و روز به روز بدتر هم میشه.
ازمایش هم دیروز دادم و امروز ان شاا... برم دکتر ببینم چی میشه
کتابی که شما توی تایپیک دیگه لینکشو گذاشته بودی هم دانلود کردم کتابای دیگه ای که معرفی کردین هم ان شاا... بعد از این بتونم بخونم

خب اگه سر 1 سال اینور و اونور ناراحتی، دلم می خواد بهت بگم که به نظر من شرایط ما ایرانیا توی یک سال فرق انچنانی نمی کرد جز اینکه داروها سخت تر گیر بیاد، مواد مورد استفاده بی کیفیت تر بشه وووو... پس این نوید رو بهت میدم که اگر بچه بالاخره می خواستید، امروز بهتر از فرداست... زمان ما داروهای خارجی بود که زمان بارداری و بچه داری بچه های سایت دیگه نیست... چه داروهای مادر و بارداری، چه داروهای بچه... یا مثلا پرونار اولش که بچه ها به دنیا اومدن بود، ولی برای پیدا کردن دوزهای آخر داشتن به مشکل می خوردن اگه درست یادم باشه... امروز امکاناتت بیشتر از فردا خواهد بود عزیزم.... پس اگر بچه می خواستید بالاخره، واقعا فرق خاصی بینش نیست جز اینکه به نفعتون بوده...
دقیقا امیدی نیست
حالا اگر اصلا اطلاعاتی هم نداری، کتاب های بارداری انتشارات آوند دانش هست، هم برای مادران هم پدران... می تونی تهیه کنی از سیر تا پیاز به سادگیییی همه چیزو گفته...
اون کتابه هم عالیه آفرین دان کردی، اطلاعاتش رو زمان خودم که با رفرنس های مامایی چک می کردم کامل و دقیق بود واقعا...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Sufii، Zehi
پاسخ
زهی جان سلام، مبارکت باشه غنجه گلت
اره بچه ها گفتنیارو گفتن، اما اگه بری اعتراف دیروز منو بخونی میبینی که غروغرو ترین مامان اینجا بدونه دیدن چند. ساعت بچش خواهد مرد... 
در مورد کمک و راهنمایی هم بعد از دکترت اینجا ما هرچی بلدیم میریزیم وسط برات اصلا نگران نباش
نذار استرست به میوه تو دلت برسه عزیزم
انشالا هردو صحیح و سالم میگذرونین این دورانو و با خوشی و سلامتی میاد تو بغلت
  • Rose، Sufii، Zehi
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان