امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربیات رانندگی
ماهور منم خودم ناخوداگاه پامو از کلاج برنمیداشتم ولی فکر میکردم من کندم پس نگو همینجوری بهتره Smile اما برای وقتایی که شیب خیلی تنده و پشت آدم هم ماشینه هرچقدرم سرعت عمل بالا باشه تا پا از روی کلاج برداشته میشه ماشین میره عقبا این مواقع همون روش کشیدن دستی و بعدش انجام دادم اعمال نیم کلاج خیلی راحت میکنه کارو Smile)
پاسخ
شیطونه میگه فردا برم تو شیب همه راه‌هاتون رو امتحان کنماااا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam
پاسخ
برو برو Smile
پاسخ
صنوبر نمیدونم والا من ترکی بلد نیستم نمیدونم چرا اظهار فضل میکنم

ترگل برو یه جا خلوت و سربالایی هی وایسا هی حرکت کن دستت میاد
به همسر محترم هم بگو مسخره نکن اگه راست میگی ماشین دنده اتومات بخر
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
رخشید بنده خدا گفته بود اتومات بخریم. من گفتم نه من باید یاد بگیرمSmile) انگار میخوام تو این چالش موفق بشم و بهم مزه بده. نه اینکه صرفا رانندگی کنم.
میگفت روشی که میگی خوب نیست. من میگفتم نه من میخوام این مدلی برم. بعد هی طول میکشید دیگه کار به خندیدن میرسید Big Grin
  • ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها چه خوب جزییاتو بلدید من فکر کنم معلم خوبی نمیشم چون اصلا نمیدونم چکار میکنم موقع رانندگی، مثل انگلیسی که نمیدونم دقیق یه جمله چه زمان و چه قواعدی داره ولی مطمئنم درسته?

فقط بلدم بگم قوانینو رعایت کن همین?
  • Targol
پاسخ
سوفی جان منم نمیدونم چیکار میکنم ولی این موردو چون شوهرم یادم داده بود و ازش استفاده میکنم خیلی کارمو راه انداخته این مدلی بلد بودم توصیحش بدم وگرنه مخصوصا برای کسایی که خیلی وقته رانندگی میکنن دیگه یه جورایی حسی میشه رانندگی مثلا من دوچرخه رو نمیتونم توضیح بدم Smile)
  • Sufii، Targol
پاسخ
آره صنوبر روشی که تو گفتی هم واسه مواقع خیلی خاص که واقعا گیر افتادی روش مناسبیه.
ولی من نظرم اینه که آدم از همون اول اصولی و حرفه ایش رو یاد بگیره.
  • Targol، صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر جون منم سوارکاری رو نمیتونم خوب توضیح بدم. خلبانی رو هم همینطور  Cool خیلی چیزها هست که نمیتونم خوب توضیح بدم. ولی انقدم پز نمیدم  Sleepy

(۱۴۰۱/۳/۳، ۰۶:۳۷ عصر)**ماهور** نوشته است: آره صنوبر روشی که تو گفتی هم واسه مواقع خیلی خاص که واقعا گیر افتادی روش مناسبیه.
ولی من نظرم اینه که آدم از همون اول اصولی و حرفه ایش رو یاد بگیره.
اره امروز واقعا جاش بود از این روش استفاده شه
  • Almam، ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل خدا نکشتت،...من رانندگیم خیلیم عالی نیست ولی واقعا اینکه همه با جزییات توضیح دادن خیلی جالب بود برام که چرا پس من هیچ نکته ای نمیتونم بگم؟؟
  • Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان