امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
غذای کودک
كژال ميتوني بدي پاستارو
من رشته فرنگي ميدم كه حضمش راحت تر باشه
پاسخ
ندا جون ببین همین موادو توش موزارلا بریز از این توپی های کاله توی فروشگاهها مثل هایپر دارن که تازه باشه
چسبنده میشه توپی یا مدادی کوچولو کن توی کره تفت بده خیلی خوشمزه میشه
... 
یا پاستا پنده رو من توی مثلا عصاره گوشت میپزم گاهیم یکم شوید تازه میریزن توش بعد با قیچی حلقه حلقه میکنم حلقه های 2،3میلی با لیموترش
...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
سلام بچه‌ها
ندا جون پسر شما آرد میتونه بخوره از نظر حساسیت میگم؟ چون من یکی از دوستام گیاهخوا بود از اون مدلی که حتی محصولات دامی مثل تخم مرغ رو هم نمیخورن.ولی کوکو و ک*ت*ل*ت و شامی و اینجور چیزارو درست میکرد چسبندگیشو فکر کنم با اضافه کردن آرد نخودچی تامین میکرد.حالا برات میپرسم دقیقشو میگم اینجا

ندا جون گفت با دانه چیا درست میکرده و چسبندگیشو از دانه چیا میگرفته ولی فکر کنم قبلا گفتی دانه چیا هم استفاده نمیکنی
  • Nedaa28، youtab
پاسخ
بچه ها شما از چه سنی غذای انگشتی رو شروع کردید؟
پاسخ
من از اخرای 9ماهگی غذاهای قشنگ پخته شده و نرم کژال
مثل کوکو سبزیجات یا غذاهای اینجوری
پاسخ
مرسی بچه ها
فعلا موزارلا هم نمیتونم بدم
منم هنوز سوپ و اوتمیل میدم فقط
تو سوپا تنوع میدم
  • youtab
پاسخ
ای بابا ندا جون الهی زودتر همه چی عادی بشه براش هم خودت هم بچه راحت تر بشین
ببین من چلو مرغ و چلو گوشتم میدم
گوشت یا مرغ رو میذارم توشیشه با پیاز و اینا با اب خیلی خیلی کم، بعد که پخت برنج خیس شده رو میریزم توش تا بپزه بعد له میکنم با پشت قاشق و با دست میدم بهش
  • 2015، Nedaa28
پاسخ
یوتاب کوکوی سبزیجات فقط با زرده تخم مرغ درست میکنی؟
من هنوز زرده تست نکردم.

اهانذبعد سرخ میکنی؟ من تا حالا روغن ندادم اصلا
پاسخ
اره کژال
خب زرده رو تست کن 3روز
از روزی 1قاشق مربا خوری شروع کن
من با یکم کره و یکم اب جوش و یکم شیر خشک نرمش میکنم میدم که بتونه قورت بده ابم میدم بهش یکم وسطش
کوکو رو هم هر چیزی رومیتونی کوکوکنی
سبزیجات، مرغ، گوشت، مخلوطشون، عدس، ماش، سبزیجات تک‌تک مثل هویج، سیب زمینی، کدو، لوبیا سبز، نخود فرنگی، هرکدومو تست کنی میشه
بعد ادویه هم من زرد چوبه و پودر دارچین و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز رو تست کردم میریزم یکم و دو تا زرده میزنم، بستگی به حجم موادت داره، چون زرده کمه یه دونش به نظرم و چسبنده نمیشه
بعد توی یکم کره توی تابه میریزم
من مواد رو کف تابه کامل پهن میکنم، توی تابه ایکه نازک بشه لایه کوکو، بهد اونورشو سرخ میکنم، بعد چند دقیقه هم درشو میذارم که مطمئن بشم کامل پخته، بعد میارم برش میزنم گاهیم یکم لیمو ترش میزنم که خودش برداره بخوره
انشاااااااالا تعاااااالااااااااااااااا
  • 2015
پاسخ
نداجان ابگوشت میتونی بدی بهش؟خوبه.
من اینجوری درست میکنم.ی تیکه گوشت یه تیکه خیلی کوچیک دنبه،یه کم نخود و چنتا دونه هم لوبیا میندازم تو قابلمه تا بپزن.البته من تو زودپز میپزم که هم زود بپزه هم ابش تبخیر نشه.بعد همه رو میکوبم باهمون ابی که باقیمونده،حالا یا همین رو میدم پسرم بخوره یا توش بزنج نیم دانه کته میکنم خیلی هم خوشمزه میشه.قوی هم هست.
فاطمه هستم
Heart
  • Nedaa28، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان