ارسالها: 2,744
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,097
كژال ميتوني بدي پاستارو
من رشته فرنگي ميدم كه حضمش راحت تر باشه
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ندا جون ببین همین موادو توش موزارلا بریز از این توپی های کاله توی فروشگاهها مثل هایپر دارن که تازه باشه
چسبنده میشه توپی یا مدادی کوچولو کن توی کره تفت بده خیلی خوشمزه میشه
...
یا پاستا پنده رو من توی مثلا عصاره گوشت میپزم گاهیم یکم شوید تازه میریزن توش بعد با قیچی حلقه حلقه میکنم حلقه های 2،3میلی با لیموترش
...
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، Nedaa28
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
۱۴۰۱/۳/۷، ۰۶:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۳/۷، ۰۶:۴۵ عصر، توسط صنوبر۷۱.)
سلام بچهها
ندا جون پسر شما آرد میتونه بخوره از نظر حساسیت میگم؟ چون من یکی از دوستام گیاهخوا بود از اون مدلی که حتی محصولات دامی مثل تخم مرغ رو هم نمیخورن.ولی کوکو و ک*ت*ل*ت و شامی و اینجور چیزارو درست میکرد چسبندگیشو فکر کنم با اضافه کردن آرد نخودچی تامین میکرد.حالا برات میپرسم دقیقشو میگم اینجا
ندا جون گفت با دانه چیا درست میکرده و چسبندگیشو از دانه چیا میگرفته ولی فکر کنم قبلا گفتی دانه چیا هم استفاده نمیکنی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaa28، youtab
ارسالها: 1,458
موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,886
بچه ها شما از چه سنی غذای انگشتی رو شروع کردید؟
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
من از اخرای 9ماهگی غذاهای قشنگ پخته شده و نرم کژال
مثل کوکو سبزیجات یا غذاهای اینجوری
ارسالها: 1,251
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
6,938
مرسی بچه ها
فعلا موزارلا هم نمیتونم بدم
منم هنوز سوپ و اوتمیل میدم فقط
تو سوپا تنوع میدم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• youtab
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
ای بابا ندا جون الهی زودتر همه چی عادی بشه براش هم خودت هم بچه راحت تر بشین
ببین من چلو مرغ و چلو گوشتم میدم
گوشت یا مرغ رو میذارم توشیشه با پیاز و اینا با اب خیلی خیلی کم، بعد که پخت برنج خیس شده رو میریزم توش تا بپزه بعد له میکنم با پشت قاشق و با دست میدم بهش
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015، Nedaa28
ارسالها: 1,458
موضوعها: 0
تشکر Received:
7,277 in 1,312 posts
تشکر Given: 5,338
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,886
۱۴۰۱/۳/۸، ۰۱:۱۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۳/۸، ۰۱:۱۹ صبح، توسط (کژال).)
یوتاب کوکوی سبزیجات فقط با زرده تخم مرغ درست میکنی؟
من هنوز زرده تست نکردم.
اهانذبعد سرخ میکنی؟ من تا حالا روغن ندادم اصلا
ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
اره کژال
خب زرده رو تست کن 3روز
از روزی 1قاشق مربا خوری شروع کن
من با یکم کره و یکم اب جوش و یکم شیر خشک نرمش میکنم میدم که بتونه قورت بده ابم میدم بهش یکم وسطش
کوکو رو هم هر چیزی رومیتونی کوکوکنی
سبزیجات، مرغ، گوشت، مخلوطشون، عدس، ماش، سبزیجات تکتک مثل هویج، سیب زمینی، کدو، لوبیا سبز، نخود فرنگی، هرکدومو تست کنی میشه
بعد ادویه هم من زرد چوبه و پودر دارچین و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز رو تست کردم میریزم یکم و دو تا زرده میزنم، بستگی به حجم موادت داره، چون زرده کمه یه دونش به نظرم و چسبنده نمیشه
بعد توی یکم کره توی تابه میریزم
من مواد رو کف تابه کامل پهن میکنم، توی تابه ایکه نازک بشه لایه کوکو، بهد اونورشو سرخ میکنم، بعد چند دقیقه هم درشو میذارم که مطمئن بشم کامل پخته، بعد میارم برش میزنم گاهیم یکم لیمو ترش میزنم که خودش برداره بخوره
انشاااااااالا تعاااااالااااااااااااااا
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• 2015
ارسالها: 3,962
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,992 in 2,583 posts
تشکر Given: 21,346
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
11,818
نداجان ابگوشت میتونی بدی بهش؟خوبه.
من اینجوری درست میکنم.ی تیکه گوشت یه تیکه خیلی کوچیک دنبه،یه کم نخود و چنتا دونه هم لوبیا میندازم تو قابلمه تا بپزن.البته من تو زودپز میپزم که هم زود بپزه هم ابش تبخیر نشه.بعد همه رو میکوبم باهمون ابی که باقیمونده،حالا یا همین رو میدم پسرم بخوره یا توش بزنج نیم دانه کته میکنم خیلی هم خوشمزه میشه.قوی هم هست.
فاطمه هستم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaa28، youtab