امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
سلاام نونااا جان خوووبی؟ خداروشکر که خوبی همرو کلی نگران کردی کجا بودی پس Smile ؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، youtab
پاسخ
وای نونا جون خداروشککر خوبین
چشممون به در خشک شد که خواااهر

فدای سرت من انقدر از این پولا دور ریختم سر اگزما که نگو
Smile
  • 2015، youtab
پاسخ
نونا جون خداروشكر حالتون خوبه
دختر اخه يه خبر از خودت ميدادي همه نگران بوديم
اسهال دختر گلت خوب شد؟؟
  • 2015، youtab
پاسخ
واااای نونا جونم خداروشکر سلام عزیزم
همش تو فکرتون بودم به خدا
الهی شکر که چیز خاصی نبوده
... 
بچه ها منم چند تا شامپو تست کردم اون موقع ها و هیدرودرم در نهایت برای پسرم خیلی خوب بود 
شامپو سر و بدنش رو میزنم براش، بوی خوب و ملایمی هم داره
  • 2015، lili_61
پاسخ
سلام مامانا
من بچم ۴ ماه و نیمشه
بیرون نرفتم اصلا
حالا میگن برنامه بریزیم بریم ۳ روز دریا
۵ ساعت راهه اونجام ک باید سوییت بگیریم
بچم روتین خوابشو پیدا کرده صبحا تا ۱۱ میخوابه البته بینش کلی بیدار میشه اما خب تلاش میکنم سکوت برپا باشه ک بخوابه
بنظرتون برم منم؟
بچم مریض نمیشه؟
بعد پوستش نمیسوزه؟ ضدآفتاب میتونم براش بزنم؟
از اینکه باسنش بسوزه هم میترسم تو خونه هرروز چند ساعتی بازش میزارم
واکسن کرونا هم دوتا دوز زدم هنوز
موندم چیکار کنم
شلوغم هست دیگه نه؟

من نخوندمتون ببخشید
با دخترم درگیرم
خوابشو تا حدودی درست کردم
  • 2015، youtab
پاسخ
عاطفه جان من عید با پسرم رفتیم شمال. دو سه خانواده بودیم‌ راستش خوب قبلش ساعت ۱۱-۱۲ میخکابید اما کلا تو عید هم به خاطر مهمونی ها و هم سفر خوابش به ساعت ۲ شب رفت از اون ور هم تا ۱۲ می خوابید. البته ما هم سفرهامون رعایت میکردن که ساکت باشه تا بچه تا وقتی میخواد بخوابه. اما بعد از عید کم کم دوباره روتین رفت رو ۱۲ شب. به نظرم اگر هم سفرهات کمک میکنن بهت برو. خوش میگذره. خودت هم استراحت کن بچه رو بسپر به اونا خخخ
  • 2015، lili_61، youtab
پاسخ
شیطون جون پسرت چندماهشه؟
همش فکر میکنم نکنه تو این گرما گرمازده بشه
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۰، ۰۴:۰۲ عصر)atefehjjjjjjj نوشته است: شیطون جون پسرت چندماهشه؟
همش فکر میکنم نکنه تو این گرما گرمازده بشه

عاطفه جون اگه رفتن سفر به روحیت کمک میکنه که شادتر بشی حتما برو اما اگه باعث دردسرت میشه خوب نرو به هرحال شرایطی تو زندگی پیش میاد که ممکنه سیستم روتین رو بهم بزنه مثل سفر مهمانی دوراز جون مریضی اینا جز جدایی ناپذیرن نمیتونی بخاطرش همیشه خودت رو تو خوته حبس کنی بعد سفر باز به کوچولوت کمک کن به روتینش عادت کنه راجع به گرما زدگی هم شما تو ماشین دما رو بین ۲۴تا ۲۷فوقش نگه دار نزار بیشتر بشه کوجولوی شما چون سنش کمه احتمالا کل راه رو شیر بخوره بخوابه سعی کنید تو ساعت غروب تو ماشین باشید که هوا خوبه سوییت هم که بلاخره وسیله سرمایشی داره دیگه اونجا هم دمارو کنترل کن برای تفریحم غروب و ساعت های خنک رو انتخاب کن اگه همسفرات اوکی باشن به نظرم بهترین سن سفر رفتنو کوچولوی شما داره حتما برو لذت ببر انشالله که خوش بگذره
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • 2015، youtab
پاسخ
مرسی بچه های گل ببخشید افتضاح درگیرم
اولا بگم نخیر امروز روز ۱۷ امه اسهاله و هنوز ادامه داره اما به لطف دکتر صادقی و دکتر ایمان زاده کنترل شده
ازمایش خون و مدفوع مجدد دادیم نه ویروس بود نه باکتری نه امیب نه کرونا نه لانگ کووید این وسط چند تا دکترم رفتیم دیگه قطعش کردیم دکتر صادقی گفت لازم نیست بیخودی نرید
از همون غذای مهمونی بود تشخیص همشون . دکترا گفتن درسته شما یبار شدی اما چون میتقیم هم ازون غذا به بچه دادی اسهال بچه ممکنه گاهی یک ماه طول بکشه Sad چیزی که روده بچه رو تحریک کنه خیلی زمانبر خواهد بود Sad
ولی از تجویز دکتر خودشم‌راضی بودم صرفا سر سوختگی یعنی سودوکرم که بدتر کرد پناتن گرفتم بهتر نکرد دیگه وسعت سوختگی زیاد تر شده بود به خونریزی هم افتاده بود این ضد اسید دکتر رو که زدم در عرض یک روز خوب کرد بعدشم روش کرم زینک دار عادی زدم . حداقل خدارو‌شکر سوختگی خوب شد
گفتم یادتون باشه دور از جون بچه ها اسهال شدن بعد شستن و خشک شدن با پنبه ازین الومینیوم ام حی ها یا هر ضد اسید دیگه بمالید خشک شه بعد کرم سبک بزنید عین اب رو اتیشه. دختر من دیگه حتی نمیتونستیم به باسنش دست بزنیم ( کلا دو روز طول کشید سوختگیش از هفته دوم شروع شد)
دیگه اسهال باز شدید شد حتی به حساسیت به گلوتن و سلیاک هم شک کردم ( چون ممکنه یهو نشون بدن دختر منم که فقط نون میخورد شکمو قوی کرد ) حساسیت به گلوتنم فقط با اندوسکوپی معلوم میشه سلیاکم با تست انتی بادی و بعد بیوپسی که دیگه گفتم در این مرحله فقط باید برم پیش ایمان زاده اگه قرار به اندو هست .رفتیم پیش ایمان زاده خندید گفت این فکرا چیه هر موقع بیش از یه ماه طول کشید و یسری نشانه هارم گفت اتفاق افتاد بیا که گفت خیلی بعیده پیش بیاد. ( حالا ایشالا که نباشه کلا همینو‌کم دارم)
سر غذا هم یسری راهنماییا کرد گفت این بچه داره حرف میزنه من و شما که داریم حرف میزنیم میبینی که داره حرف میزنه یه بند بزرگ شده کلا غذا رو محول کن به خودش حتی اگر خیلی کم بخوره نگران وزنشم نباش اکی هست روندش گفت حالاتی که میگی ( سر برگردوندن گریه کردن دستشو گرفتم جلوی دهن زیر قاشق زدن)همش نشون دهنده استرس بچه هست بابت تایم ناهار خوردن اصلا تبدیل شده به ترس بشین کنارش راهنماییش کن ولی دخالت نکن از هیچ گول زنکیم استفاده نکن نه بازی نه حواس پرت کردن هیچی . دیگه وقتشه یاد بگیره دیگه مصمم تر شدم دخالت نکنم کلا خلاصه که الان متاسفانه دستم بسته هست جز برنج و ماست و موز و پنیر و مرغ و نون چیزی نمیتونم بهش بدم بخاطر اسهال. اینطوری شده کیذارم رو میزش چنگال و قاشق میذارم براش خودمم میشینم با فاصله یه چنگال دست خودم در مرحله اموزشم. فعلا یاد گرفته غذا رو با چنگال برداره ببره سمت دهنش نود درصدش میفته ولی اشکال نداره خودشم خسته میشه یاد گرفته دهن سرویس با پاش دگمه میز حلو رو از زیر فشار میده میز حرکت کنه بیفته یعنی دیگه برم دار از صندلی خوصله ندارم
دکتر صادقی هم که کلی وروبیوتیک و پری بیوتیک داد گفت مترا نباید میدادی ( دکترش داد ولی اشتباه کردم دادم مشورت نکردم برادرم تا شنید گفت معده بچه رو داغون کردی)حالا که دادی مجبوری ۷ روز ادامه بدیSad دستش درد نکنه اوضاعشو‌کنترل کرد تا حدی دکتر ایمانم گفت فرقی نداره همینا ببین کدوم میسازه همونو ادامه بده
این وسط همسرمم چند روزه رفته ماموریت تا خفته بعدم نیست برای همین اصلا فرصت هیچی جز بچه رو ندارم

این بود و هستوضغیت من

یه دلیل طولانی شدن اسهالم نخوردن غذا هست غذای جامد خوب و به اندازه میخورد خوب میشد
  • 2015، Almam، Arezoo1984، Celin، lady، lili_61، Nedaa28، Rose، youtab، کتایون خانم
پاسخ
الهی نونا جون
بگردم براش طفل معصوم چقدر اذیت داره میشه
چقدر خودت اذیت شدی و داری میشی
الهی که خیلی خیلی زود همه چی نرمال بشه براتون
دست تنهام هستی خدا کمکت کنه
اصلا نیستی معلومه قشنگ 
بمونی برامون همیشه مهربون Heart
  • 2015، nona
پاسخ

پرش به انجمن: