امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
ستی جان من تخت و پارک گرفتم که تا سن بیشتری استفاده بشه
هم جای تعویض داره هم بزرگ تر بشه میشه بزاریش طبقه پایین
البته امیدوارم بمونه . ولی خوب بالاخره 5 دقیقه هم بمونه ادم با خیال راحت میتونه یه سرویس بهداشتی بره
زیرشم چرخ داره که راحت میتونم جابجاش کنم
از روزی که خریدیمیش خودم به راحتی 20 بار جابجاش کردم
من میخوام روز ها بیارمش تو سالن بزارم کنار کانتر آشپزخونه
شبا هم ببرم تو اتاق خودمون
دقیقا تو اتاق ما هم تنگ میشه. در کمد دیواری باز نمیشه اگر تختش تو اتاق باشه

مامانایی که تازه نی نی دار شدین میشه بگید بعد از اینکه روزای سخت اول رو گذروندید و بچه ها رو یه روالی افتادن چند ساعت میخوابن؟ چه قدر وقت برای خودتون دارید؟
من میخوام یه سرمایه گذاری روی کارم انجام بدم که تا جا بیفتم یکم ازم زمان میگیره
نمیدونم الان شروع کنم یا بزارم برای عید که پسرم 6 ماهه میشه
البته اینو بگم که من کمک دارم
هر چه قدر لازم باشه میتونم به مامانم بسپارمش
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال جان چه مارکی خریدی؟ ابعادش چقدره؟
  • nona، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
کژال خواب در طول روز منظورته فکرکنم.بستگی به بچه داره.یکی تو بغل میخوابه یکی نه.یکی کولیک شدید داره یکی نه...در کل ۲ونیم تا ۴ ماهگی خوبه بعد میرسی به مرحله پسرفت خواب و مرحله دندون دراوردن و غیره خب سخت میشه یکم.

رز جون و باقی مامانایی که بچه بزرگتر دارن پسرم از وقتی غلت زدن و نشستن یاد گرفته تو خواب هم همش درحال انجام دادنه.دیگه اینقدر خورد به این ور و اون ور دیگه تو تخت کنار خودم اوردمش.به نظورتون چی کار کنم؟همین دیشب نیم ساعت نشسته خوابید بعد خوابوندمش دوباره یکم بعد میخواست پاشه دیگه به پهلو نگهش داشتم دستاشم گرفتم خوابید دو ساعت.منم تونستم بخوابم مثل مجسمه?
درحال دندون دراوردن هم هست
  • (کژال)، nona، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
شمیم جان ۲ تا ۴ خوبشه تازه؟؟ بعد پسرفت میکنه؟؟؟ دخترم هنوز طول روز بیشتر از نیم ساعت زمین نمیمونه بخوابه مگه اینکه باهاش بازی کنی به مرحله پیشرفت نرسیده یعنی پسرفت میکنه یا خود خدا Smile
  • (کژال)، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شمیم جون برای همین میگن توی تخت بچه هییییچیییی نباشه که راحت بتونه بچرخه و سرش جایی گیر نکنه... خوابوندنش کنار خودتون خیلیییی اشتباهه... بهترین گزینه پوشوندن لباس مناسب یا لباس مخصوص خواب از اونایی که از گردن به پایین بچه توش قرار میگیره و می تونه دست و پا بزنه اما به سر و صورتش نمی کشه و نمیتونه بچرخه باهاش یا بایسته... و یک تخت خالی از کوسن، بالش، پتو، عروسک (به جز عروسک خواب که در حقیقت یه پارچه اس که سرش مثلا پستونک می بندیم... غیر از این عروسک خواب دیگه هیچی نباید توی تخت باشه... خوابیدنش پیش خودتون هم خطر سندرم مرگ ناگهانی داره که خدا نکنه اتفاق بیفته ولی در موردش سرچ کن...

کژال جون ببین اگه ریفلاکس و کولیک نداشته باشه که تا حدود 3 ماهگی خوبه... البته واندرویکس رو باید مدنظر قرار بدی... بعدش کم کم بحث دندون هست... باز واندرویکس تا 18 ماهگی ادامه داره... شیر شب رو آخر 4 میگیری و اگه همسرت کمک کنه خواب شبش کم کم نظم پیدا می کنه اما خب واکسن و دندون و بیماری و یادگیری مهارت های جدید وووو... واقعا بچه رو تحت تاثیر قرار میده...
بخوام یه زمان بدم، واقعیتش من آخرین سونوم رو که رفته بودم، یکی از دوستام گفت پس دیگه داره میاد بغلت و تا 3 سال دیگه خبری از خواب نیست !!!! واقعا دلم شکست... ولی تا الان که به اینجا رسیدم واقعیت اینه که دوستم درست میگفت... فقط کاش زودتر گفته بود... چون واقعا دیگه من وقت آزاد خاصی ندارم... شب به زور و بدبختی 10 یا 10.30 اینا می خوابه... بعد 6 بیداره... روز هم 2 ساعت می خوابه... درحالیکه توی این سن طبق استاندارد باید 13-14 ساعت بخوابه... یعنی کل زمانی که من دارم 2 ساعت خوابیدنشه با تایمی که با باباش میره بیرون... تازه من از روز اول آموزش خواب رو شروع کردم، فویل کشیدم، انواع تکنیک ها رو اجرا کردم اما یه تایمی رو 7-8 خوابید توی زمستون پارسال ولی باز بهار و تابستون که شد و آفتاب طولانی بالاست، دیگه نمیخوابه...
البته بچه ی خوش خواب هم زیاده ولی بنا رو بذارید روی بدخوابی بعدا غافلگیر نمیشید...
کلا تا وقتی بچه شیر می خوره یه مدل درگیری داره... بعد از شیر باز یه تایم 7-8-10 ماهه کماکان درگیر پوشک و آموزش هاشید، درگیر آموزش مستقل غذاخوردنید... تا یاد بگیره و بره مهد... واقعیت اینه که اگه بچه مهد نره چیزی که من دیدم حتی بچه های بزرگتر، مثلا 4-5 ساله هم زیاد اذیت خواهند کرد و خوابشون بد خواهد بود وووو.... شما روی 3 سال فکر کنید که به امید خدا بعدش دیگه نصف روز آزاد میشید... دو سه ساعتی با شما خواهد بود، دو سه ساعتی با همسرتون یا اگه کمکی دارید با کمکتون خواهد بود و کلللی از وقتتون آزاد میشه... 2 سال به بالا میشه 1 ساعت کلیپ براشون گذاشت... 5 به بالا 3 ساعت میتونه باشه... کلا بزرگ که بشن همه چیز بهتر میشه... فکر کنید این 2-3 سال جزو عمرتون نبوده و نخواهد بود... واقعیتش برای من که نبود... و فقط پیر شدم و لذتی هم نبردم... هیچ پیشرفتی هم نداشتم توی این مدت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • (کژال)، Arezoo1984، nona، Seti69، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
نونا جون ایشالله واسه شما پسرفت نکنه.
پسرفت خوابش اینجوری بود که هر دو ساعت بیدار میشد قبل این پسرفت ۵ ساعت میخوابید قشنگ شبا.روزا سه بار خوب میخوابید..تو پسرفت روزا دو دفعه به زور میخوابید...خداروشکر گذشت ده روز طول کشید بعد کم کم خوب شد..حالا دوباره اینجوری شده که میخوابه خوب ولی ۵ صبح تا۷ صبح مشکل داره هیمیخواد بچرخه بشینه...عشق نشستن داره هر دفعه ذوق میکنه.

رز عزیز تو تختش هیچی نیست.میخوره به چوبای تخت گریه میکنه.نمیدونم چی کار کنم.
کسی بچه بزرگ تر نداره اینجوری شده باشه...کمکم کنه...آیا کسی نیست؟
  • (کژال)، 2015، nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۷، ۰۷:۴۳ عصر)Sh96.shamim نوشته است: نونا جون ایشالله واسه شما پسرفت نکنه.
پسرفت خوابش اینجوری بود که هر دو ساعت بیدار میشد قبل این پسرفت ۵ ساعت میخوابید قشنگ شبا.روزا سه بار خوب میخوابید..تو پسرفت روزا دو دفعه به زور میخوابید...خداروشکر گذشت ده روز طول کشید بعد کم کم خوب شد..حالا دوباره اینجوری شده که میخوابه خوب ولی ۵ صبح تا۷ صبح مشکل داره هیمیخواد بچرخه بشینه...عشق نشستن داره هر دفعه ذوق میکنه.

رز عزیز تو تختش هیچی نیست.میخوره به چوبای تخت گریه میکنه.نمیدونم چی کار کنم.
کسی بچه بزرگ تر نداره اینجوری شده باشه...کمکم کنه...آیا کسی نیست؟

بهرحال 4 ماهگی و 9 ماهگی این مورد پسرفت خواب هست بهتره براش آماده باشن

پسر شما چند هفته ش هست؟
بله دقیقا هر مهارتی که یاد بگیرن و براشون هیجان انگیز باشه یه هفته 10 روزی همین حالت هست تا اون مهارت به عادت تبدیل شه... برای همین واقعا نمیشه گفت الان اگه خوابش خوب شد، دیگه کلا خوبه متاسفانه... فقط باید بدونیم و آماده باشیم... که یه هفته ممکنه خوب باشن یه هفته بد... هر چی بزرگتر بشن این فاصله بیشتر و مدتش هم طولانی تر میشه... جدول واندرویکس رو حتما مدنظر داشته باش که براش آماده باشی... چون واقعا هم مهمه که پیش بچه باشی که مهارتش جا بیفته هم خوابت کمتر و فشار بچه بیشتر خواهد بود...

والا تختی که من گرفته بودم مدلش انعطاف پذیر بود و تیزی نداشت و بیدار نمیشد نظری در اون مورد ندارم که چطور چوب های تخت رو اکی کنی که بچه رو بیدار نکنن...
  • (کژال)، Arezoo1984، Sh96.shamim، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
گاردایی که کلا به نرده ها بسته میشن مشکلی دارن؟ تو سرویس خوابش برای اطراف تخت بود من بستم که بعدا تو تختش خوابید به چوبا نخوره زخمی بشه
  • (کژال)، 2015، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۵/۲۷، ۰۹:۱۱ عصر)nona نوشته است: گاردایی که کلا به نرده ها بسته میشن مشکلی دارن؟ تو سرویس خوابش برای اطراف تخت بود من بستم که بعدا تو تختش خوابید به چوبا نخوره زخمی بشه

بله عزیزم از نظر ایمنی رد شدن... دقیق یادم نیست ولی اعلامیه ش مرتبط با اتحادیه اروپا بود... که گفته بود اصلا از محافظ های تخت استفاده نشه... حتی فاصله ی تشک از تخت باید به حدی باشه که سر بچه نتونه بیفته توش، فاصله ی نرده ها حدود 7 سانتی متر باید باشه... اینها همه استانداردهایی داره ولی خب توی ایران کسی توجه نمی کنه متاسفانه و باید بدونی و دنبال استاندارد مدنظر باشی...
  • (کژال)، nona، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
۲۳ هفته و دو روز..
مرسی رز عزیز.جدول رو چک کردم.خوبه شما هستی دیگه بقیه مادرا بچه بزرگتر دارن خوبه یه جا بیان تجربه هاشونو بگن...دوست ندارم از فامیل و آشنا بپرسم..
تختش تیزی نداره والا خودمم موندم
  • nona، Rose، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان