امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بیاید باهم خونه مون رو تمیز کنیم
لیدان جمع کن خودتو عزیزم :|
به م ش میگم بیاد خونه تون بره حموم ها!!!
حالا بشین هی مو جمع کن از زندگیت Big Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Targol، ستی‌لیته، لیدان
پاسخ
الما من هر کار کنم نمیپرم بالا دیوارهای حمامو دستمال بکشم Smile
اتفاقا من مادر شوهرتو میدوست... بگو وقتی مییاد خونمون یدونه از اون عتیقه هارو هم برام بیاره. قدمش به چشم Big Grin

بچه ها اصلا کار سختی نیست که تازه تنبلانه ترین روش برای تمیز نگه داشتنه. حالا من هرچی بگم امتحان کنید که فايده نداره. خب برید پیج جانبازو ببینید :/
  • 2015، Targol
پاسخ
الان میاد میگه وا من اصلا حساس نیستم، مثلا تا الان هیچ‌وقت لباسشوییمو با قرص جرمگیر جرمگیری نکردم. فقط هر ماه همه پیچ‌هاشو باز میکنم قطعات رو یه شب میخوابونم تو اسید، فرداش سر هم میکنم.
  • 2015، Nedaa28، ستی‌لیته، لیدان
پاسخ
لیدان جان ایده خوبی دادی تست میکنم
واقعا سخته هر ۱۰ روز یه بار همه طبقه ها رو در بیارم بشورم مخصوصا که پسرم میخواد کمکم کنه!!!
  • 2015، لیدان
پاسخ
لیدان اگر بهم نمیخندی باید بگم منم همین کارو میکنم البته سلفون نمیکشم ولی باز مشکل لک شدن دارم یعنی اون پلاستیکه لک شده نمیره Smile)

همون کفی که گفتی منظورمه
  • لیدان
پاسخ
ترگل لباسشویی رو با قرص جرمگیر و هر دفعه 7.8 تایی گوش پاک کن برای دور لاستیک و اون چنتا سوراخ تمیز میکنم. هر چندماهم میزنم روی برنامه خودشستشویی  تا ماشین خودشو بشوره Smile)

سلین خیلی عالیه اینکار کلا هم چند دقیقه زمان میبره حتما امتحان کن

صنوبر تو چکار میکنی همه چیزات لک داره دختر؟؟؟ از چی لک شدن مگه؟ ببین من از اونها ندارم که تو پلاسکوها میگن واسه طبقات یخچاله ها مال من جنسش طوریه اصلا قابل لکه شدن نداره شبیه زیر بشقابیها هستن یه طور غیر قابل انعطافن اونا.. نمیدونم میدونی کدومو میگم یا نه...
  • Targol
پاسخ
همونو بگو لیدان نمیدونم اون اوایل عروسی زیاد حواسم‌ نبوده فکر کنم مثلا سسی چیزی ریخته د جا ندیدم پاک کنم یکی دوتا لک داره کاش میشد عکسشو بذاری ببینم چه جنسیه
  • لیدان
پاسخ
(۱۴۰۱/۳/۱۳، ۰۱:۴۸ صبح)صنوبر۷۱ نوشته است: لیدان اگر بهم نمیخندی باید بگم منم همین کارو میکنم البته سلفون نمیکشم ولی باز مشکل لک شدن دارم یعنی اون پلاستیکه لک شده نمیره Smile)

همون کفی که گفتی منظورمه
کفی رو بنداز بره. چیه اخه بی ریخته

(۱۴۰۱/۳/۱۳، ۰۱:۱۲ صبح)Celin نوشته است: لیدان جان ایده خوبی دادی  تست میکنم
واقعا سخته هر ۱۰ روز یه بار همه طبقه ها رو در بیارم بشورم مخصوصا که پسرم میخواد کمکم کنه!!!

قربونت تو که از صبورا بدتری

وای بدم میاد از همتون
  • 2015، Almam، Celin، ستی‌لیته، صنوبر۷۱، لیدان
پاسخ
صنوبر منم میخواستم بگم بنداز اگر لکم شده
من چون یخچالم سفیده عملا انگار چیزی ننداختم چون اونم سفید و شفافه فقط دو سه تا میوه قرمز کوچولو داره. اصلنم بی ریخت نیست بنظرم Big Grin
  • صنوبر۷۱
پاسخ
ترگل جرات نکردم صبورا را ببینم ترسیدم حس تمیزی خفته ام بیدار بشه نتونم افسردگی بگیرم Big Grin
خودت بچه داری میدونی با بچه نصف کارای قبل رو هم نمیشه کرد
تازه با خودم کنار امدم فعلا زندگی همینه Sad Undecided
واقعا یه مدت بخاطر تمیزی خونه افسردگی گرفتم Big Grin Undecided

مامانم میگه حالا من انقدر تمیز کردم سر وقت غذا درست کردم و ...‌آخرش چی بی خیال باش یه کم خوب میشم دوباره باید برم مامانم رو مخم کار کنه
  • 2015، Targol
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان