۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۸:۲۵ عصر
نونا تو تاپیک برنامه ریزی مادران درمورد واکسن نوشته بودم قبلا نگاه کن
گپ و گفت مامانهای ۱۴۰۰
|
۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۸:۲۵ عصر
نونا تو تاپیک برنامه ریزی مادران درمورد واکسن نوشته بودم قبلا نگاه کن
۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۸:۲۸ عصر
چشم مرسی شمیم جون عم شما هم رز جان نوشته بودید یادم نمیومد کجا مرسی گفتی میرم میخونم
مامانای مهربون میشه در مورد کارایی که تو بیمارستان میشه واسه جلوگیری از کرونا انجام داد بگین؟
چیا با خودم بردارم؟ اتاق خصوصی باید بگیرم همراهم یه نفر میذارن احتمالا واسه بچه چیکار کنم؟ کلا کاری از دستمون برمیاد یا اونا خودشون حواسشون هست؟
۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۹:۵۸ عصر
ندا جان تنها کاری که شما میتونی بکنی ماسکه.فقط ماسک خوب بزن حتما ( تو اتاق عمل هم درنمیارن نگران نباش) اگر اتاق خصوصی تونستی حتما بگیر که بعیده باشه ( الان از بس بیمارستانها پر هست مریضای جراحی بخشای دیگه رو هم تو بخش زنان دیدم میخوابونن تو بیمارستان خصوصیای ممتاز. ولی خب تلاشت رو بکن مابقیش متاسفانه دست ما نیست خدا باید کمک کنه.پرستارا ماماها بهیارا همه ماسک دارند اما خب شانس هم این وسط مهمه دیگه. بهرحال یک روز و نیم تو فضای بسته مجبوریم بمونیم تهویه بیمارستان نسبتا خوبه اما نه برای کووید. ولی اگه اتاقی باشه که بتونی پنجره رو هم باز کنی عالبه ولی خب وقتی نوزادو میارن دیگه نمیذارن معمولا پنجره باز بمونه. خلاصه که بهش فکر نکن
استرسم نگیر چون بجز ماسک و شستن دست خودت و همراهت که به نوزاد دست میزنید باقی موارد به شانس بستگی داره اینکه مثلا اونایی که میان بالاسر آدم ناقل نباشن، ماسکو خیلی خوب رو صورت زده باشن، هم اتاقی مبتلا گیر آدم نیفته و … پس برای چیزایی که دست خودت نیست فکر و خیال نکن ![]() • Hami99، Nedaa28، Rose، Sh96.shamim، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۱:۴۷ صبح
دوستان همه ی بیمارستان های خصوصی بخش کرونا دارن؟ یا ممکنه یه بیمارستان نداشته باشه؟ از کجا باید بفهمم؟
راستی اتاق خصوصی رو همون روز بستری باید هماهنگ کنیم؟ نمیشه زودتر رزرو کرد؟
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۷:۳۶ صبح
کژال جان خیلی وقته ایلاغ شده همه باید داشته باشند ممکنه فقط رسما نگند یا مثلا دو طبقه مجزای کووید نداشته باشند و یه بخش کوچیک اختصاصی داشته باشند.بسته به فضا و ظرفیت بیمارستانه. اینکه حایی باشه اصلا نداشته باشه من بعید میدونم. ببین مثلا بیمارستان گاندی فکر میکردم نداشته باشه اما ماه پیش که همسرم میتلا شد ایشونو پذیرش کرد نه اینکه فقط ایشونو پذیرش کنه اصلا بخش بستری کووید داشت ما حالا اونجا نرفتیم ولی از یکی از جاهایی که پذیرش گرفتیم بود اینکه از اول این بخشو داشت یا نه نمیدونم. آتیه و لاله که از اول شیوع از سال ۹۸ طبقه جدا داشتن. دی از اواسط ورود کرونا داشت. بهمن تا سال پیش بستری نداشت زمان من مراجعات سرپایی داشت الان بخش مبتلایان داره نمیشه که اینهمه بیمار بستری یه نفر میتلا نباشه. بهرحال اصلا مهم نیست طبقه یا بخش کووید دارن یا نه موضوع اینه خیلیا مبتلا هستند خودمون باید همه رو به چشم ناقل ببینیم..همین. اولا کوتاه اونجایید بعدم تو بلوک زایمانید که خدارو شکر کمترین احتمال میزان ابتلا رو داره خانمای باردار خب بیشتر مراقبند. باردارهای مبتلا رو هم به مراقبتهای ویژه میفرستن . برای همین اصلا نگران مباشید و استرس نداشته باشید فکرم نکنید.
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۱:۳۰ صبح
(۱۴۰۰/۵/۲۹، ۰۴:۰۹ عصر)nona نوشته است: بچه ها جون میشه هر توصیه ای برای واکسن دوماهگی دارید لطفا بگید. از الان عزا گرفتم همه اطرافیانم میگن چیزی نیست که جزو روال عادیه زندگی هست سخت نگیرم میخواستم چهار روز زودتر بزنم که تو تعطیلاته و همسرم بود خانواده نذاشتند گفتند اولا زودتر اصلا صلاح نیست چون ویروس ضعیف شده هست امکان واکنش داره ( با اینکه دکتر اطفالش گفته بود مشکلی نداره) دوما گفتمد نگران نباشم هیچی نیست و تنهایی از پس برمیام عزیزم دوماهگیش مبارک منم قبل تعطیلات واکسن 18 ماهگی دخترما زدم و بگم که همه میگن سختترینه ولی واسه ما راحتترین واکسن بود من واسه 2ماهگی که فروردین 99 بود و قرنطینه بودیم خیلی بی تجربه بودم ساعت 8 واکسن زدیم و من قبل رفتن 2برابر وزنش استامینوفن معمولی دادم که شما حتما پاراکید بگیر قطره 4ساعتیه نزدیک نوبت دوم قطرهاش که شد زد به گریه و پاهاشا تکون میداد و اصلا آروم نمیشد تا میتونی بهش شیر بده و پاهاشا با دست یا پارچه نگه دار و نذار تکون بده 12 ساعت بعد واکسنم تب کرد آخر شبش دیگه خوب بود ![]() • (کژال)، 2015، Mari90، nona، Sh96.shamim، youtab، سروناز،
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۱۲:۰۸ عصر
کژال بیمارستانی من رفتم پذیرش کرونا نداره ولی بعید میدونم واسه خودشون و فامیلشون پذیرش نکنن..فقط سمت اورژانس کرونایی معاینه میکنن.
از قبل میشه رزرو کنی.البته بستگی به بیمارستانت داره بپرس ازشون.
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۱:۰۰ عصر
(۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۷:۳۶ صبح)nona نوشته است: کژال جان خیلی وقته ایلاغ شده همه باید داشته باشند ممکنه فقط رسما نگند یا مثلا دو طبقه مجزای کووید نداشته باشند و یه بخش کوچیک اختصاصی داشته باشند.بسته به فضا و ظرفیت بیمارستانه. اینکه حایی باشه اصلا نداشته باشه من بعید میدونم. ببین مثلا بیمارستان گاندی فکر میکردم نداشته باشه اما ماه پیش که همسرم میتلا شد ایشونو پذیرش کرد نه اینکه فقط ایشونو پذیرش کنه اصلا بخش بستری کووید داشت ما حالا اونجا نرفتیم ولی از یکی از جاهایی که پذیرش گرفتیم بود اینکه از اول این بخشو داشت یا نه نمیدونم. آتیه و لاله که از اول شیوع از سال ۹۸ طبقه جدا داشتن. دی از اواسط ورود کرونا داشت. بهمن تا سال پیش بستری نداشت زمان من مراجعات سرپایی داشت الان بخش مبتلایان داره نمیشه که اینهمه بیمار بستری یه نفر میتلا نباشه. بهرحال اصلا مهم نیست طبقه یا بخش کووید دارن یا نه موضوع اینه خیلیا مبتلا هستند خودمون باید همه رو به چشم ناقل ببینیم..همین. اولا کوتاه اونجایید بعدم تو بلوک زایمانید که خدارو شکر کمترین احتمال میزان ابتلا رو داره خانمای باردار خب بیشتر مراقبند. باردارهای مبتلا رو هم به مراقبتهای ویژه میفرستن . برای همین اصلا نگران مباشید و استرس نداشته باشید فکرم نکنید. ممنونم نونا جان آخه تو سایت بیمارستان ها که رفتم، آبان صد جا تو سایتش زده بود بیمارستان بدون کرونا گفتم شاید بستری کرونایی نداشته باشه. پارس رو که مطمئن هستم داره بخش کرونا درسته حق با شماست که الان آمار آلوده ها زیاده. ولی باز من فکر میکنم همین که همراهای بیمارانی کوید که خودشون اکثرا ناقل هستن برای کارای بیمارشون اونجاها تردد میکنن، یکم وضعیت رو بدتر میکنه.
۱۴۰۰/۵/۳۰، ۰۹:۱۵ عصر
مرسی پروانه ابریشم عزیز از توصیه هات
ما عصر واکسنو زدیم خب چون با سوزن انسولین بود درد چندان نداشت موقع زدن خدارو شکر الانم خوابه. چون سوزن انسولین بود و احتمال هماتومم نداره فقط باید کمپرس گرم کنیم که دکتر گفت سشوار روی شلوار بهترین حالته. طبق صحبت پروانه جان پس احتمالا باید مناظر تب و درد از دو سه ساعت دیگه باشم، خدا خودش کمک کنه ولی دکتر دخترم خدایی خیلی باحال و ریلکسه اصلابرای همین قصد عوض کردنشو ندارم. این سکسکه رو گفتیم که روزی سه بار سکسکه میکنه و کمی شیرم بالا میاره گفت خیلی خوبه کمه بیشترم سکسکه کنه اکیه. گفتم رفلاکس نیست؟ گفت نه رو بچه مشکل نذار. همچنان فقط آد وپدیلاکتو قطره بینی رو داد با تاکید زیاد باز رو قطره گفت کم میریزی ( من ده بارو میریزم) هفته بعدم قرار شد واکسن پریونار ۱۳ فایزر رو بگیریم و ببریم تا تزریق کنن. |